UEFA Nations League: wat wordt de uitslag van Zweden – Kroatië?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 november 2020     0 REACTIES

Zaterdagavond worden er diverse schitterde affiches gespeeld in de UEFA Nations League. De Rode Duivels spelen pas zondag tegen Engeland, maar een dag eerder bekampen Zweden en Kroatië elkaar al. Zet vooraf in op de winnaar van deze wedstrijd uit Groep 3 van de A-League en scoor via VoetbalGokken.be de strafste odds!

Assistent-coach Peter Wettergren: “Snel verbeteren voor Kroatië”

De Zweedse bondscoach Janne Andersson testte voorbije woensdag net voor de aftrap tegen Denemarken positief en verblijft sinds die dag in quarantaine. Het ziet ernaar uit dat de bondscoach ook zaterdag niet van de partij zal zijn als Zweden uitkomt tegen Kroatië. Assistent-coach Peter Wettergren nam woensdag zijn taak al over in de wedstrijd tegen Denemarken, maar ging in Kopenhagen met 2-0 onderuit. “Er zijn altijd dingen om mee te nemen naar de volgende match en dit is vooral een les voor onze spelers geweest. We moeten onszelf snel verbeteren”, zo analyseert Wettergren de aanloop naar de match tegen de Kroaten.

Zweden wint de wedstrijd
2.85
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.10
Kroatië wint de wedstrijd
2.47

“Meer het spel domineren”

De assistent van Andersson weet waar het beter moet als zaterdag de ploeg uit Kroatië op de stoep staat. “We willen het spel domineren als we de bal hebben. Er zijn dingen die we moeten verbeteren voordat we tegen Kroatië gaan spelen”, zo zegt Wettergren die nog niet wil verklappen welke spelers er zaterdag geselecteerd gaan worden. “Er zijn enkele spelers waarvan ik denk dat ze goedkeuring verdienen, maar die beslissing neem ik niet zelf. We gaan het zien”, aldus Wettergren.

Zlatko Dalic: “Tegen Zweden geen doelpunten tegen krijgen”

Kroatië speelde een oefenmatch tegen Turkije om zich klaar te stomen voor de interlands tegen Zweden en woensdag tegen Portugal. Bondscoach Zlatko Dalic vindt echter nog niet dat zijn team er klaar voor is. Er moet voor de match van zaterdag al wat verbeterd worden. “Ik kan aan de ene kant blij zijn omdat ik een aantal dingen zag die ik wilde zien, maar ik kan ook ongelukkig zijn omdat we drie doelpunten binnen hebben gelaten. Dat baart me zorgen, het was niet goed, onze verdediging was zwak. Dat mag zaterdag tegen Zweden niet gebeuren, zei Dalić na de match tegen de Turken.

“Alle spelers zijn hard nodig”

De bondscoach hoopt zaterdag terug te kunnen beschikken over het duo Dominik Livaković en Bruno Petković, die er om gezondheidsomstandigheden niet bij konden zijn. “Als alles goed gaat met Livaković in de resterende twee trainingen, staat hij in het Kroatische doel. Ik verwacht dat hij gezond is. We hebben iedereen hard nodig tegen Zweden en woensdag tegen Portugal”, zegt Dalić.

Statistieken

In Groep 3 van de Nations League staat Portugal op de eerste plek met tien punten. Frankrijk volgt op de tweede plek met evenveel punten. Kroatië zien we pas op de derde plek. Met drie punten loopt de ploeg van bondscoach Dalic ver achter op de koplopers. Zweden heeft het nog wat moeilijker. De ploeg van bondscoach Andersson haalde nog geen punt binnen in dit tweede Nations League toernooi.

Head 2 Head

Voorbije maand speelden beide teams al tegen elkaar. In et Kroatische Zagreb werd het 2-1 voor de Kroaten. Nikola Vlasic en Andrej Kramaric scoorden voor de Kroatische ploeg . De Zweedse schutter Marcus Berg deed met zijn treffer nog een poging om de schade te herstellen, maar dat bleek niet genoeg. Het werd 2-1 voor Kroatië.

Huidige vorm Zweedse elftal

De Zweedse formatie heeft tot nu toe nog geen resultaat weten te pakken in deze groepsfase van de UEFA Nations League. De laatst gespeelde wedstrijd was tegen Portugal en die ging met 3-0 verloren. Een paar dagen daarvoor waren de Kroaten ook te sterk met 2-1. Ook de twee thuismatches tegen Portugal 0-2 en Frankrijk 0-1 gingen in rook op. Voorbije woensdag speelden de Zweden een oefenmatch tegen Denemarken en die match werd met 2-0 pijnlijk verloren.

Huidige vorm Kroatisch elftal

Thuis tegen Zweden wisten de Kroaten de enige drie punten in de groep te veroveren (2-1). Een paar dagen later lukten het niet om van Frankrijk te zegevieren: 1-2. Ook in de Franse hoofdstad bleef de ploeg van bondscoach Dalic niet overeind. De Fransen wonnen in de Lichtstad met 4-2. Van het Portugese team kreeg Kroatië de hardste klappen. Portugal won met 4-1 van de Kroatische formatie. Voorbije woensdag speelden de ploeg van bondscoach Dalic een oefenmatch tegen Turkije. Die match op verplaatsing bij de Turken werd met 3-3 gelijkgespeeld.

Prognose

Zweden speelt thuis en Kroatië is nog zoekende naar haar beste vorm. Dit resulteert volgens ons in een gelijkspel. Wij vullen 0-0 in bij de Belgische wedkantoren en pakken daarmee de hoogste odd als deze voorspelling uitkomt. Bent u benieuwd wat uw voorspelling waard kan zijn? Check dit via VoetbalGokken.be bij de Belgische wedkantoren.

Quoteringen Zweden – Kroatië

De hoogste odd in het 1×2 spelsysteem voor deze match staat genoteerd bij een gelijkspel. Worden de punten gedeeld, dan kunt u x 3.10 keer de inleg terug verwachten als u een X had ingevuld bij uw bookmaker. De quotering voor een overwinning van Zweden staat op x 2.85 keer uw speelbedrag ingedeeld. Wint Kroatië deze vijfde speelronde? Dan wordt elke ingelegde euro op deze uitslag x 2.47 keer meer waard.

De UEFA Nations League match Zweden – Kroatië wordt gespeeld op zaterdag 14 november om 20:45 uur in de Friends Arena te Solna. Boeken de Zweden hun eerste drie punten in de groep of verzekert Kroatië zich van de derde plek door van in Zweden te winnen? Voetbaluitslagen voorspellen doet u simpel en snel bij VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN