UEFA Nations League: straffe pre-odds bij België – Wales

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 september 2022     0 REACTIES

In de UEFA Nations League speelt België deze donderdag een duel tegen Wales. De Rode Duivels moeten winnen van de Welshmen wil het nog eerste worden in Groep 4. Het duel wordt gespeeld in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. De Belgische bookmakers hebben torenhoge pre-odds klaarstaan voor België – Wales. Speel mee via VoetbalGokken.be en win straffe prijzen.

Roberto Martinez: “Ons eigen spel spelen tegen Wales”

In Groep 4 van de UEFA Nations League heeft België al wat steken laten vallen waardoor het tweede staat in de poule. Nederland staat eerste, maar als de Belgen donderdag van Wales winnen is er nog veel mogelijk. Bondscoach Roberto Martinez weet hoe moeilijk het is Wales te verslaan. “We moeten proberen te voetballen. Ons eigen spel spelen, dat is tegen Wales vaak erg lastig. Na de 1-4 nederlaag tegen Nederland hebben we veerkracht getoond door met 6-1 van Polen te winnen. We zullen op dat elan door moeten gaan in de komende twee duels”, zegt de bondscoach.

“Het WK is al over twee maanden”

Na het duel tegen Wales spelen de Rode Duivels nog op verplaatsing tegen Nederland. Dit duel kan bepalend zijn welk team eerste wordt in de poule. Voor die twee wedstrijden kan bondscoach Martinez niet rekenen op Rode Duivel Lukaku. “Met het oog op het WK doen we dat zonder Romelu Lukaku. Zijn herstel verloopt spoedig, maar we willen geen risico’s met hem nemen. Het WK is immers over twee maanden al”, vertelt bondscoach Martinez.

Rob Page: “Moeilijk voetballen tegen België”

Op 11 juni dit kalenderjaar speelde Wales al in eigen land tegen onze Belgen. De punten werden toen gedeeld in het Cardiff City Stadion bij een 1-1 eindstand. De bondscoach van Wales, Rob Page weet hoe lastig de wedstrijden tegen België kunnen zijn. “Elke keer dat we tegen België spelen weten we dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden voor ons”, stelt de oefenmeester van The Dragons.

“Wij staan net als België ook op het WK”

De bondscoach wil zich echter niet als underdog laten bestempelen voor de ontmoeting met de Rode Duivels in Brussel. “Wij staan net als België ook op het WK, dus we moeten onszelf ook niet kleiner maken dan we zijn. Als we gefocust zijn, maken we echt een kans”, zo besluit bondscoach Page.

Statistieken

In Groep 4 heeft koploper Nederland tien punten behaald. België staat op de tweede plaats met zeven punten. Bij winst op Wales kunnen de Rode Duivels op gelijke hoogte komen met de noorderburen en kan de match in Amsterdam bepalend zijn welke ploeg eerste wordt in de poule. Polen staat derde met vier punten en Wales heeft één punt.

Head 2 Head

België speelde op 11 juni dit jaar op verplaatsing tegen Wales. In het Cardiff Stadion scoorde Ethan Ampadu al in de vijfde minuut van de match tegen de Belgen, maar die goal werd afgekeurd. Na de thee scoorde Rode Duivel Youri Tielemans en kwamen de Belgen op voorsprong. Aan het eind van het duel maakte Welshman Brennan Johnson de gelijkmaker en dat was ook de definitieve eindstand: 1-1.

Huidige vorm België

De Belgen speelden hun laatste duel op 14 juni 2022. Dit was tegen Polen en werd met 0-1 gewonnen door de Rode Duivels door een goal van Michy Batshuayi. Thuis wist de ploeg van bondscoach Martinez met 6-1 te winnen van de Poolse ploeg. Tussendoor werd de match in Wales gespeeld: 1-1.

Huidige vorm Wales

Wales speelde haar laatste duel tegen Nederland. In Rotterdam versloegen onze noorderburen de ploeg uit Wales met 3-2. Ook in Wales wist het team van bondscoach Page niet te winnen van het Nederlands elftal. In Cardiff werd het enkele voordat de Rode Duivels op bezoek kwamen 1-2 voor de Oranjeklanten.

Prognostiek

De prognostiek voor de match België – Wales is er vooral eentje omdat we fier zijn op onze boys. De Belgische wedkantoren wijzen ook België aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een overwinning van onze Rode Duivels en zetten in op een 3-0 zege van België bij de online bookmakers. Wat is uw gedroomde uitslag voor een winnende weddenschap?

Onderstaand odds-overzicht geeft u inzicht in de pre-odds en maximale quoteringen die de online bookmakers gereed hebben staan voor België – Wales in deze UEFA Nations League groepsmatch!

Quoteringen België – Wales

De Belgische wedkantoren keren de hoogste odds uit als Wales komt winnen in Brussel. In het 1X2 spelsysteem staan de quoteringen op maximaal x 8.75 keer het speelbedrag ingedeeld.

Een overwinning van de Rode Duivels staat op maximaal x 1.40 keer uw speelbedrag genoteerd. Hiermee geven de bookmakers wel aan dat België de favoriet is bij dit duel.

Gaat België de punten delen met Wales, dan is de kans heel klein dat de Rode Duivels nog eerste worden in de poule, maar voetbalgokkers kunnen tot maximaal x 4.80 keer het speelbedrag scoren bij een gelijkspel tussen België en Wales.

De UEFA Nations League match België – Wales wordt gespeeld op donderdag 22 september om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Gaan de Belgen dit duel winnen en vertrouwen tanken voor het WK2022 in Qatar? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN