UEFA Nations League: Rusland versus Servië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 september 2020     1 REACTIE

De Russische nationale ploeg komt uit in de B-league en wil zo snel mogelijk promotie naar de hoogste divisie afdwingen. De Belgische wedkantoren denken dat Rusland in die missie zal slagen en ziet de Russische voetballers die donderdag al drie punten pakken tegen Servië. Welke uitslag voorspelt u voor deze match in Groep 3 van de B-League?

Bondscoach Rusland: “Moeilijk inschatten waar Servië staat”

De Russische opperbaas Stanislav Tsjertsjesov is blij met de Nations League als nieuw internationaal podium en kijkt met veel belangstelling uit naar de openingsmatch tegen Servië: “De voorbereiding zal van doorslaggevend belang zijn. We hebben zo lang al geen interlands gespeeld dat het moeilijk inschatten is waar we staan ten opzichte van Servië.”

Rusland wint de wedstrijd
2.38
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.05
Hongarije wint de wedstrijd
3.10

“Dit is geen testmatch”

De bondscoach van Rusland – die bij België in de poule zitten op het EK van 2021 – neemt de wedstrijd heel serieus: “Het is een kans om ons te plaatsen voor het grote eindtoernooi en tegelijkertijd onze spelers op hoog niveau te laten acteren. Dit is geen testmatch voor ons: we willen direct scoren en promotie afdwingen naar de A-league”, zo liet hij optekenen door het Russische persbureau TASS tijdens de RFU persconferentie.

Bondscoach Servië: “Geweldige kans om onszelf te testen”

Voor de Servische bondscoach Ljubiša Tumbaković is de match tegen Rusland direct een heel belangrijke. Een goede klassering in de poule waarin ook Hongarije en Turkije zetelen kan in deze openingsmatch al voor een groot deel bewerkstelligd worden. Tumbaković: “Dit is een geweldige kans voor ons om onszelf te testen. Het resultaat is dat we drie keer tegen Rusland zullen spelen – er is een vriendschappelijke wedstrijd in juni en twee wedstrijden in de Nations League.”

“Moeilijke groep”

“We zitten in een moeilijke groep, omdat we zullen spelen met twee teams die zich kwalificeerden voor de Euro. Het is niet alleen Rusland, Hongarije boekt ook jaar na jaar vooruitgang”, zegt Tumbaković aan het einde van zijn bespiegelingen richting de Rusland match.

Statistieken

Groep 3 in de B-league bestaat naar Rusland en Servië uit Hongarije en Turkije. Slechts één land mag spelen om promotie naar de A-league. De nummer vier degradeert naar de C-league.

Head 2 Head

Rusland en Servië speelden in het verleden pas vier keer tegen elkaar, dit waren allemaal vriendschappelijke interlands. De eerste ontmoeting was in 2008. Rusland won toen met 2-1. Twee jaar nadien was er weeral een zege voor de Russische voetbalploeg. Ditmaal versloeg men Servië met 1-0.

In 2011 wisten de Servische voetballers voor een eerste maal een resultaat te pakken tegen de Russen. Het werd 1-1. Vier jaar geleden, op 5 juni 2016, vond de voorlopig laatste tweestrijd plaats. Ook die eindigde onbeslist: 1-1.

Huidige vorm Rusland

Als u een gokje wil wagen is het handig te weten hoe een ploeg in vorm steekt. De laatste wedstrijden die Rusland speelde waren echter al eind 2019, destijds nog in het kader van de EK-kwalificatie. De ploeg deed dit evenwel zeer goed met overwinningen op San Marino (0-5), Cyprus (0-5), Schotland (4-0) en Kazachstan (1-0). Tussendoor werd er echter nog wel van onze jongens verloren. Het duel in Rusland eindigde zelfs in een pandoering die ze in Rusland nog altijd niet plezant vinden: 1-4!

Huidige vorm Servië

De Servische nationale ploeg speelde ook in november 2019 voor het laatst samen. Net als De Russen wonnen zij in het kwalificatiereeks veel matches, maar de laatste partij eindigde in een draw. Op 17 november 2019 werd het 2-2 tegen de Oekraïne.

De laatste nederlaag vond exact een jaar geleden plaats: Portugal bleek op verplaatsing in Servië een maatje te groot: 2-4.

Prognose

Onze prognostiek luidt: 2-0 winst voor Rusland. De ploeg heeft niet alleen meer kwaliteit, ze spelen ook in hun eigen stadion. We vullen op ons wedformulier een 1 in. Speelt u ook mee? Check dan onderstaand odds overzicht en plaats uw weddenschap vandaag nog!

Quoteringen Rusland – Hongarije

De bookies betalen een quotering  uit van x 2,38 keer uw inleg als De Russische voetballers de Nations League openen met een overwinning. Schieten de Serven de hoofdvogel in deze match? Dan bent u de primus: x 3,10 keer het speelbedrag is namelijk de hoogste odd! Een draw levert ook een aardig zakcentje op voor spelers die hierop vooraf hebben ingezet: x 3,05.

De UEFA Nations League match Rusland – Servië wordt gespeeld op 3 september 2020 en begint om 20:45 uur. Deze match wordt zonder fans afgewerkt. Wilt u meespelen via VoetbalGokken.be? Check dan de actuele odds en deals bij de Belgische wedkantoren! Veilig en verantwoord gokken op voetbal doet u bij voetbalgokken!


Reacties

weddendat
2 september 2020

Gokje op de Russen 2-0!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN