UEFA Nations League halve eindstrijd: Italië – Spanje

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 oktober 2021     0 REACTIES

Deze week worden de halve finales van de UEFA Nations League gespeeld. Donderdagavond komen de Rode Duivels in actie, maar woensdag wordt al bekend wie de mogelijke tegenstander van de Belgen in de finale zou kunnen zijn. Italië – Spanje zijn de overige halve finalisten en spelen hun duel woensdag in San Siro te Milaan. Welke ploeg gaat er door naar de finale? Voorspel de wedstrijd via VoetbalGokken.be en scoor de strafste odds!

Roberto Mancini: “Winnen van Spanje zal niet gemakkelijk zijn”

Italië en Spanje speelden voorbije zomer nog tegen elkaar op EURO 2020. Dit betrof toen ook de halve finale. De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini zag zijn team toen zegevieren en volgens de bondscoach is dat woensdag terug mogelijk. “Winnen van Spanje zal niet gemakkelijk zijn. Ze hebben een goed team met goede spelers. Het is de ploeg waar we het meest tegen moesten vechten tijdens EURO 2020. Het zal een goede wedstrijd zijn. Dit is het team dat het beste weet hoe je de bal moet rondspelen. We hadden geen tijd gehad om daar als Italiaans team lang aan te werken, maar het zal een ander duel worden dan op het voorbije EK”, zo vertelt de bondscoach in zijn persconferentie.

“Hoop op steun van veel fans”

Het team dat de finale wint, is direct geplaatst voor het WK 2022 in Qatar. Daar tekent bondscoach Mancini graag voor. “Het zou geweldig zijn om de Nations League te winnen na het Europees Kampioenschap en het zou geweldig zijn om ons zo te kwalificeren voor het WK, maar het zal niet gemakkelijk zijn. We hopen op veel steun van fans in San Siro”, zegt de bondscoach van Azzuri.

Luis Enrique: “Opnieuw proberen Italië te verslaan”

Spanje moest buigen voor Italië op het EK. De Spaanse bondscoach Luis Enrique hoopt dat het geluk nu aan Spaanse zijde is. “We hadden het al kunnen doen op het EK en dat lukte niet. Nu gaan we het opnieuw proberen. Zoals onze psycholoog zegt: ‘er komt een dag dat ze verliezen’. We spelen in een prachtig land waar we nogmaals een kans krijgen om te bewijzen dat we van de Italianen kunnen winnen”, zegt de bondscoach van Spanje in zijn jongste perspraatjes.

“Italië is van topniveau”

Uiteraard beseft ook bondscoach Enrique dat het allemaal heel lastig zal worden. De Italianen zijn Europees kampioen en barsten van het vertrouwen. “De Italiaanse ploeg is een team van topniveau, met een vergelijkbare filosofie als de onze. Ze staan ​​aan de top. Ze verdienden het om kampioen te worden en zetten de reeks wedstrijden ongeslagen voort. Ik weet niet wie er opgeroepen zal worden, ze hebben blessures, maar ik hoop dat het een spectaculaire wedstrijd wordt”, zo besluit de bondscoach van Spanje zijn voorbeschouwing op deze halve eindstrijd in de UEFA Nations League 2021.

Statistieken

De winnaar van de Nations League plaatst zich direct voor het WK 2022. De vier landen die hierop kans maken zijn de landenteams die in de voorbije groepsfase van de A-League de primus waren. Dat zijn dus Italië, Spanje, België en Frankrijk. Donderdag spelen de onze Belgen tegen Frankrijk, waarna de invulling van de eindstrijd van aankomende zondag bekend zal zijn. Die match wordt overigens in Italië afgewerkt.

Head 2 Head

Voorbije zomer troffen Italië en Spanje elkaar op EURO 2020. In de halve finale bleek Italië na strafschoppen de sterkste van de twee te zijn. Italië won met 2-1 en speelde vervolgende de finale tegen Engeland. In 2017 speelden de teams tegen elkaar voor de WK kwalificaties. Spanje won die match met 3-0 in Madrid, maar in Turijn werd het een gelijkspel 1-1. Op het EK 2016 wonnen de Italianen met 2-0 van Spanje en gingen door naar de kwartfinales van EURO 2016.

Huidige vorm Italië

De Europees kampioen speelde na de finale tegen Engeland (2-1) drie WK kwalificaties matches. Azzurri zegevierde in één duel. Twee matches werden een gelijkspel. Van Bulgarije (1-1) en Zwitserland (0-0) werd niet gewonnen. Voorbije maand werd Litouwen verslagen met 5-0. De ploeg van bondscoach Mancini staat in Groep C dik eerste en hoeft zondag niet te winnen om een WK ticket te bemachtigen.

Huidige vorm Spanje

De Spaanse ploeg verloor de halve finale van het EK met 2-1 van de Italiaanse ploeg, maar moesten de ruggen ook snel rechten voor de WK kwalificatiereeks. La Selección won tweemaal in Groep B.  Georgië 4-0 en Kosovo 0-2 werden aan de zegekar geknoopt. Tegen Zweden wist de ploeg van bondscoach Enrique geen vuist te maken. Zijn team verloor met 2-1 van de Scandinaviërs, maar staat nog altijd ruim eerste in Groep B.

Prognose

En dan de prognose voor Italië – Spanje. Onze wedtip is een zege van Italië 2-0. Wat is uw voorspelling voor deze Nations League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij Italië – Spanje.

Quoteringen Italië – Spanje

De Belgische wedkantoren schalen de odds in het 1X2 spelsysteem hoog in voor deze halve finale in Milaan. De hoogste odd noteren de bookmakers bij een zege van Spanje. U kunt maximaal x 3.25 keer uw inleg verdienen als La Selección zegeviert.

De beste online bookies keren een quotering van x 3.05 keer uw speelbedrag uit als het een gelijkspel wordt in San Siro. Een finaleplek voor de Italianen is x 2.27 keer uw inleg waard.

De UEFA Nations League halve finale Italië – Spanje wordt gespeeld op woensdag 6 oktober om 20:45 uur in Stadion San Siro te Milaan. Welke ploeg gaat er naar de finale en speelt zondag in de eindstrijd van de Nations League 2021? Voorspel deze match en scoor de beste deals via de wedkantoren die u kunt vinden op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN