Straffe odds UEFA Nations League kraker Duitsland – Italië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 juni 2022     0 REACTIES

Duitsland en Italië treffen elkander deze dinsdag in de vierde speelronde van de UEFA Nations League. De elftallen spelen in het Borussia-Park te Mönchengladbach. Wint de Duitsers deze kraker of gaan de punten mee naar Italië? Bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be staan de strafste pre-odds op één pagina verzameld! Vergelijk de odds, zet in en win bij Duitsland – Italië!

Hans Dieter Flick: “Dominanter spelen tegen Italië”

Begin deze maand wisten de Duitsers de heenmatch in Italië niet te winnen van de regerend Europees kampioen. Bondscoach Hans Dieter Flick hoopt dat zijn selectie in eigen land sterker voor de dag zal komen tegen de Italianen, maar daar moet volgens Flick wel iets op aangepast worden. “Het doel is dat we dominanter, doelgerichter en vastberaden naar voren spelen met een beduidend lager foutenpercentage. Het is ons in Bologna niet gelukt om ons spel op het veld te krijgen. We speelden niet zo intens als we gewend zijn. Dat moeten we snel verbeteren”, zegt de bondscoach Flick.

“Fans hopen op overwinning”

Na de match in Bologna tegen Azzurri speelde het Duitse team in eigen land een 1-1 gelijkspel tegen Hongarije en werd het 1-1 in het Hongaarse Boedapest. Uit deze twee matches kiest bondscoach Flick zijn spelers voor het duel tegen Italië. “De spelers die honderd procent prestaties leveren, moeten worden opgesteld. In Mönchengladbach zullen duizenden fans hopen op een overwinning tegen een van de grootste voetballanden”, aldus de bondscoach van Die Mannschaft.

Roberto Mancini: “Duitsland behoort tot de beste nationale teams”

Voor de Italianen was Duitsland de eerste match in de poulefase van de Nations League. Het werd een puntendeling tegen de Duitsers (1-1) en daar was bondscoach Roberto Mancini best attent mee. “Duitsland is een van de beste nationale teams ter wereld, de wedstrijd in Bologna was helemaal niet eenvoudig. Mijn spelers zijn nog jong. Ze moeten spelen en groeien. We hebben al geweldige wedstrijden geleverd in deze poule, maar winnen van Duitsland is zo simpel niet”, zegt de bondscoach van Italië in zijn persconferentie.

“Kracht om te beteren”

De Italiaanse keuzeheer is blij met dit soort wedstrijden tegen toplanden als Duitsland. “Deze matches geven ons kracht om ons te beteren. Wie voor de nationale ploeg speelt, wil het blauwe shirt maar wat graag dragen. We zijn aan het einde van het seizoen en er zijn fysieke problemen, dus er kan dinsdag een gebrek aan spelers zijn”, besluit de bondscoach van Italië.

Statistieken

Italië staat op de eerste plaats in Groep 3. Het Italiaanse team heeft vijf punten uit drie matches behaald. Op de tweede plek van de poule staat Hongarije met vier punten. Duitsland is de nummer drie in het rijtje met drie punten. Engeland staat met twee punten onder aan het rijtje van vier.

Head 2 Head

In de Nations League speelden Italië en Duitsland op 4 juni al tegen elkander. De match in Bologna werd een 1-1 puntendeling. Het eerste doelpunt van de match kwam in de zeventigste minuut van het duel van de voet van AS Roma-speler Lorenzo Pellegrini. Drie minuten later scoorde de Duitser Joshua Kimmich.

Huidige vorm Duitsland

De eerste drie matches in de poule werd door het Duitse team drie keer een puntendeling geboekt. Die Mannschaft kwam tegen Italië niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Ook het resultaat in de thuismatch tegen Engeland werd 1-1. Op verplaatsing in Hongarije werd het voorbije zaterdag opnieuw gelijk gespeeld 1-1.

Huidige vorm Italië

De Italianen wisten in eigen land niet de baas te zijn tegen Duitsland (1-1), maar tegen de Hongarije werd wel gewonnen. In Stadio Dino Manuzzi te Cesena werd het 2-1 tegen de Hongaren. Voorbije zaterdag speelde de ploeg van bondscoach Mancini uit tegen Engeland en dat duel werd met 0-0 een gelijkspel.

Prognose

En dan onze prognose voor deze Nations League kraker. De Belgische wedkantoren wijzen Duitsland aan als favoriet voor deze match. Wij verwachten ook bij deze ontmoeting een gelijkspel en vullen een 2-2 puntendeling in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor de kraker in Mönchengladbach?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Duitsland – Italië

De Belgische wedkantoren verwachten een klinkende overwinning van Duitsland. In het 1X2 spelsysteem van de wedkantoren staan de quoteringen op gemiddeld x 1.83 keer de inleg als Die Mannschaft wint.

Bij een zege van Italië staan de hoogste odds ingedeeld. Als Azzurri zegeviert in het Borussia-Park Stadion? Dan kan u daarmee een maximale bookmakersuitkering van x 4.20 keer de inleg scoren.

Een puntendeling is bij de online wedkantoren een maximale pre-odd van x 3.50 keer de inleg waard.

De UEFA Nations League kraker Duitsland – Italië wordt gespeeld op dinsdag 14 juni om 20:45 uur in het Borussia-Park Stadion te Mönchengladbach. Welke ploeg kraait dinsdag victorie in het Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN