Straffe odds Nations League match Engeland – Hongarije

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 juni 2022     0 REACTIES

Deze dinsdag spelen Engeland en Hongarije hun laatste interland voor de zomerbreak. In Groep 3 van de UEFA Nations League ontmoeten de landen elkander in het Molineux Stadion te Wolverhampton. Bij de Belgische wedkantoren staan de pre-odds torenhoog ingedeeld. Speel mee en sla uw slag met de match Engeland – Hongarije via VoetbalGokken.be!

Gareth Southgate: “Goed presteren tegen Hongarije”

Engeland heeft het moeilijk in Groep 3 van de UEFA Nations League. Bondscoach Gareth Southgate wil snel verbetering zien richting de match tegen Hongarije. “We moeten ervoor zorgen dat we consequenter zijn in onze overtuigingen en de positie die we als team innemen. Tegen Hongarije gaan we proberen een goede prestatie neer te zetten en de drie punten te pakken”, vertelt de bondscoach in zijn persconferentie.

“Spelers blijven geconcentreerd”

De bondscoach maakt zich echter geen zorgen in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen de Hongaren en vertrouwt op zijn team. “Ik denk dat iedereen leert van elke ervaring die ze hebben meegemaakt. Ik weet dat onze spelers zich gewoon op het voetbal willen concentreren”, aldus bondscoach Southgate in zijn persconferentie.

Marco Rosse: “Wij zijn voor geen team bang”

De Hongaren werden voorafgaand aan de matches in poule 3 als underdog bestempeld, maar de ploeg van bondscoach Marco Rossi meet zich goed met de landen Italië, Duitsland en Engeland. “Mijn ploeg is niet meer bang om het op te nemen tegen sterkere tegenstanders. Dit team is nu een team, het is misschien niet het beste team, maar het is een team dat steeds beter wordt en steeds meer vertrouwen krijgt”, zegt de bondscoach van Hongarije.

“Moeilijk om tegen Engeland te spelen”

De bondscoach verwacht echter niet dat de drie punten in Wolverhampton voor het oprapen liggen. “We weten dat het weer een zware wedstrijd gaat worden. Het is heel moeilijk om tegen Engeland te spelen. We moeten een goede dag hebben om het Engelse team te kunnen verslaan”, besluit bondscoach Rossi.

Statistieken

Met vijf punten gaat Italië op kop in Groep 3 van de A-divisie. De Italianen worden op de hielen gezeten door Hongarije dat vier punten heeft. Duitsland staat daar met drie punten net onder. Engeland is met twee punten de nummer vier in deze groep van de Nations League.

Head 2 Head

Engeland en Hongarije speelden op 4 juni tegen elkander in de Hongaarse plaats Boedapest. De Hongaren waren toen met 1-0 net iets te sterk voor de Engelsen. Voorbije jaar speelden de landen in de groepsfase van de WK-kwalificatie ook al tegen elkander. Ook toen wist The Three Lions in het Wembley Stadion niet te zegevieren van Hongarije. Het werd 1-1 in Londen. De match in Boedapest werd toen wel gewonnen met maar liefs 0-4.

Huidige vorm Engeland

Engeland boekte tot nu toe de minste punten in poule 3. De ploeg van bondscoach Southgate verloor de eerste match in de groep met 1-0 van Hongarije. Vervolgens werden de punten gedeeld met Duitsland. In de Allianz Arena te München werd het 1-1 tegen de Duitsland. Voorbije zaterdag werd het in Engeland ook al een draw: 0-0 tegen Italië.

Huidige vorm Hongarije

Na de zege in Boedapest op Engeland (1-0) was Hongarije niet opgewassen tegen Italië. In Stadion Dino Manuzzi te Cesena werd met 2-1 verloren door bondscoach Rossi en zijn keurkorps. Terug in eigen land werd het voorbije zaterdag 1-1 tegen Duitsland.

Prognose

En dan onze prognose voor dit Nations League duel in Groep 3 van de A-divisie. Wij voorspellen een 2-1 zege van de Engelse ploeg. Wij verwachten dat de Engelsen het roer snel kunnen omgooien en bovendien heeft de ploeg van bondscoach Southgate het thuisvoordeel. Hieronder vindt u de quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze match.

Quoteringen Engeland – Hongarije

De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds voor de match Engeland – Hongarije. De hoogste quotering vindt u bij een zege van de Hongaren. Als Hongarije wint in Wolverhampton dan kan u tot maximaal x 11.00 keer de inleg scoren bij de wedkantoren.

Een puntendeling is in het 1X2 spelsysteem ook een straffe odd waard. De bookmakers keren maximaal x 5.25 keer de inleg aan u uit als het een gelijkspel wordt tussen Engeland en Hongarije.

Een overwinning van het Engelse team is in de pre-fase een quotering van gemiddeld x 1.31 keer uw speelbedrag waard.

De UEFA Nations League wedstrijd Engeland – Hongarije wordt gespeeld op dinsdag 14 juni om 20:45 uur in het Molineux Stadium te Wolverhampton. Welke ploeg pakt volgens u een driepunter? Vergelijk de odds, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN