Straffe odds Nations League derby België – Nederland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 mei 2022     0 REACTIES

Deze week begint de UEFA Nations League en deze vrijdag komen De Rode Duivels in actie. De Belgen beginnen in Groep 4 met een match tegen Nederland. Onze noorderburen zijn de underdog bij de Belgische wedkantoren. Verwacht u dat De Rode Duivels deze derby winnen en met drie punten starten in de groepsfase van de Nations League? Scoor straffe pre-odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Roberto Martinez: “Prachtige affiche tegen Nederland”

België werd in het voorbije Nations League toernooi vierde en de ploeg van bondscoach Roberto Martinez gaat ook dit keer terug voor het hoogst haalbare. Volgens de bondscoach is de match van vrijdag tegen het Nederlands elftal een goed begin om De Rode Duivels klaar te stomen. “De UEFA Nations League is een prachtig toernooi en we beginnen met een echte derby tegen Nederland. Een prachtig affiche”, vertelt Martinez in zijn persconferentie.

“Voorbereiden op WK”

De bondscoach doelt daarmee de duels in Groep 4 van de Nations League, maar ook het WK 2022 in Qatar dat eind dit jaar begint. “Ik zie de matches tegen Nederland als een perfecte voorbereiding op het WK in Qatar. Duels tegen Oranje gaan altijd op het scherpst van de snede en helpen mijn spelers om in vorm te komen voor dat WK”, aldus bondscoach Martinez.

Louis van Gaal: “België is een absoluut topland”

Het Nederlands elftal wordt als underdog van deze derby in Brussel bestempeld en zo ziet ook bondscoach Louis van Gaal dit duel. “België is favoriet, dat is een absoluut topland. Ze zijn vierde geworden in de vorige Nations League. Zij beschikken over een groot arsenaal aan goede spelers”, zo zegt de bondscoach van Nederland in zijn persconferentie.

“Spelers op het niveau krijgen”

De bondscoach van Oranje heeft hetzelfde doel voor ogen dan bondscoach Martinez, spelers klaarstomen voor het WK. “Het is niet leuk om tegen landen als Gibraltar te spelen, maar tegen België is dat wel leuk. Dat is echt een goed voetballand en speelt met vijf verdedigers, net als wij ook gedaan hebben. Dat vind ik wel interessant om tegen te spelen. Ook de Belgen spelen aanvallend voetbal. En daarmee kan ik mijn spelers op het niveau krijgen dat we nodig hebben om een goed WK te spelen”, zo bevestigt de Nederlandse keuzeheer in zijn vooruitblik op de match van deze vrijdag.

Statistieken

In Groep 4 is België ingedeeld met Nederland, Polen en Wales. De twee laatst genoemde landen spelen woensdag hun eerste duel in de poule in Wrocław. Op 8 juni spelen De Rode Duivels in ons land tegen Polen en op 11 juni gaan bondscoach Martinez en zijn team op verplaatsing spelen tegen Wales.

Head 2 Head

De laatste keer dat de derby van de Lage Landen werd gehouden was op 16 oktober 2018. In het Koning Boudewijn Stadion werd toen een oefenduel gehouden dat een 1-1 gelijkspel werd. Ook in 2016 troffen de landenteams elkander. Het werd in Nederland 1-1. In 2012 wonnen De Rode Duivels in een oefenwedstrijd met 4-2 tegen Oranje.

Huidige vorm België

Voorbije kalenderjaar kwalificeerden bondscoach Martinez en De Duivels zich glansrijk voor het WK 2022 in Qatar. De Belgen werden eerste in Groep E.

Daarna speelden De Rode Duivels nog twee vriendschappelijke duels. Tegen Ierland werd in het Avia Stadion te Dublin met pijn en moeite een gelijkspel 2-2 uit het vuur gesleept. Thuis tegen Burkina Faso zegevierden de Belgen met 3-0 simpel.

Huidige vorm Nederland

Ook Nederland wist eerste te worden in de groepsfase van de WK-kwalificaties. Het Nederlands elftal liet de grootste concurrenten Turkije en Noorwegen achter zich. In maart dit kalenderjaar speelde de ploeg van bondscoach twee oefenduels. Van Denemarken werd met 4-2 gewonnen en tegen Duitsland werd het 1-1 in Amsterdam.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor deze eerste match van De Rode Duivels in dit nieuwe Nations League seizoen. De Belgische wedkantoren voorspellen dat België wint en ook wij gaan voor een zege van bondscoach Martinez en zijn team en zetten een 2-0 overwinning in van België in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze wedstrijd in Brussel?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze derby in de Nations League.

Quoteringen België – Nederland

Bij de Belgische wedkantoren staan de hoogste quoteringen voor de thuismatch van De Rode Duivels genoteerd bij een gelijkspel. Verwacht u dat bondscoach Martinez en zijn team de eerste punten in de poule gaan delen met het Nederlands elftal? Een gelijkspel in Brussel kan u tot maximaal x 3.50 keer de inleg opleveren.

De odds bij een zege van Nederland staan iets hoger ingedeeld dan bij een overwinning van de Belgen. Als de Duivels winnen van onze zuiderbuurtjes, dan kunt u tot maximaal x 3.15 keer uw inleg scoren bij de bookmakers.

In het 1X2 spelsysteem staat een quotering van x 2.27 keer de inleg klaar bij een overwinning van De Rode Duivels in deze Nations League ouverture tegen onze noorderburen.

De UEFA Nations League wedstrijd België – Nederland in Groep 4 wordt gespeeld op vrijdag 3 juni om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Vul uw voorspellingen in bij de Belgische wedkantoren en scoor de hoogst mogelijke odds via de VoetbalGokken.be bookmakerspagina!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN