Straffe odds bij UEFA Nations League finale Spanje – Frankrijk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 oktober 2021     0 REACTIES

Deze zondag speelt niet België de finale van de UEFA Nations League tegen Spanje, maar Frankrijk. In het San Siro Stadion te Milaan hebben beide teams de kans om zich als eerste Europees land zich te kwalificeren voor het WK 2022 volgend jaar in Qatar. De Belgische bookmakers hebben straffe odds voor u klaar staan voor de finale van de Nations League. Ga voor de overwinning en speel mee via VoetbalGokken.be!

Luis Enrique: “We staan in de finale met Frankrijk”

Voorbije woensdag wist Spanje gastland Italië al uit te schakelen in de halve finale van de UEFA Nations League. De Spaanse ploeg onder leiding van bondscoach Luis Enrique versloeg de Europees kampioen met 1-2 in San Siro te Milaan. Bondscoach Enrique is bijzonder trots dat zijn ploeg zondag tegen Frankrijk de finale gaat spelen. “Dat we in de finale tegenover Frankrijk staan, geeft ontzettend veel voldoening”, vertelt de bondscoach van de Spaanse ploeg over de eindstrijd van zondag.

Spanje wint de wedstrijd
2.85
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
Frankrijk wint de wedstrijd
2.44

“Zondag de titel te pakken”

Dat niet België, maar Frankrijk zondag de tegenstander is in de finale maakt bondscoach Enrique niets uit. De keuzeheer had beide landenteams sterk ingeschat. “Het zijn allebei goede ploegen. Aan ons de taak om onze tegenstander in de problemen te brengen en zondag de titel te pakken”, zo zegt de Spaanse.

Didier Deschamps: “Naar Italië gekomen om te winnen”

Frankrijk versloeg de Rode Duivels voorbije donderdag met 2-3, en dat kwam hard aan bij de Belgen die de eerste helft van de match overheersend waren. De Belgen stonden voor de thee nog voor met 2-0, maar gaven dat in de tweede helft uit handen. De Franse bondscoach is trots op de prestaties van zijn team en verlangt naar meer. “Mijn ploeg staat er altijd. We zijn hiernaartoe gekomen om een finale te spelen, en we zullen zondag na de strijd met Spanje met een prijs in onze handen staan”, zegt de bondscoach van Frankrijk.

“We gaan er vol voor tegen Spanje”

De Franse ploeg heeft het vertrouwen terug en dat is volgens de bondscoach ook verdiend. “Wij zitten nog altijd bij de beste landen ter wereld”, vertelt Deschamps. “We winnen niet alle wedstrijden en ook niet altijd met drie, vier of vijf doelpunten verschil, maar reken maar eens uit hoeveel wedstrijden wij winnen. Tegen Spanje gaan wij er weer vol voor”, zo besluit de bondscoach van Les Bleus.

Statistieken

Het landenteam dat zondag wint, plaatst zich direct voor het WK 2022 in Qatar ongeacht wat het wordt in de WK kwalificatiepoule. Het WK in Qatar begint volgend jaar eind november.

Deze zondag spelen de Rode Duivels voor de derde plaatst van de UEFA Nations League tegen Italië. Die match vindt zondagmiddag in het Allianz Stadion te Turijn plaats.

Head 2 Head

Spanje won drie van de vijf laatste ontmoetingen met Frankrijk. Eén keer was het Frankrijk die zegevierde en eenmaal werd het een gelijkspel. De laatste ontmoeting dateert uit 2017. Toen speelden de landenteams een oefenduel tegen elkaar. De Spanjaarden zegevierden die match met 0-2. Drie jaar voor die ontmoeting troffen de teams elkaar in 2014. Ook dit keer ging het om een oefenduel en wonnen de Fransen die partij met 1-0.

Huidige vorm Spanje

In de UEFA Nations League schakelden Spanje voorbije woensdag de Europees kampioen Italië uit met 1-2. Voorbije maand ging het de ploeg van bondscoach Enrique al goed af in de WK kwalificaties. Van de landen Kosovo 0-2 en Georgië 4-0 werd gewonnen door de Spaanse formatie. Maar in Groep B werd begin september de match tegen Zweden met 2-1 verloren. Voorbije zomer werd Spanje op het EK in de halve finale verslagen door Italië.

Huidige vorm Frankrijk

De Fransen wonnen van België in de halve finales van de Nations League en daarmee boekte de ploeg van bondscoach Deschamps twee overwinningen op rij. Voor de match tegen de Belgen werd de WK kwalificatie match tegen Finland in Groep D met 2-0 gewonnen. Voor de ontmoeting met de Finnen wisten de Fransen viermaal niet te zegevieren. Ook de verloren achtste finale van het voorbije EK dat met 3-4 verloren werd van Zwitserland hoort daarbij.

Prognose

En dan de prognose voor Spanje – Frankrijk. Onze wedtip is een zege van Frankrijk: 1-3. Wat is uw voorspelling voor de Nations League finale 2021?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de bookmakers voor u gereed hebben staan bij Spanje – Frankrijk.

Quoteringen Spanje – Frankrijk

De Belgische bookmakers verwachten dat het zondag geen lange avond zal worden. De hoogste odds in het 1X2 spelsysteem noteren de bookies namelijk bij een gelijkspel. Maximaal kunt u x 3.15 keer uw speelbedrag terugverdienen als er binnen de reguliere speeltijd geen winnaar zal zijn.

Wint Spanje in het Milanese San Siro? Dan kunt u bij de bookmakers gemiddeld x 2.85 keer uw inleg bijschrijven als de Spanjaarden zegevieren. Een zege van de Fransen is goed voor een beloning van x 2.44 keer uw ingelegde speelbedrag.

De finale van de UEFA Nations League Spanje – Frankrijk wordt gespeeld op zondag 10 oktober om 20:45 uur in het San Siro Stadion te Milaan. Welke ploeg zal zondag met de bloemen staan zwaaien? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en scoor met een winnende bookmakersdeal.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN