Straffe odds bij UEFA Nations League duel Denemarken vs IJsland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 november 2020     0 REACTIES

Deze zondag spelen Denemarken en IJsland tegen elkaar. De twee landen uit de groep van België ontmoeten elkaar in Kopenhagen. De Denen moeten deze Nations League match winnen van IJsland wil het nog kans maken door te gaan. De IJslanders hebben niets meer om voor te strijden, maar staan bekende om hun strijdlust Laat uw voorspelling achter via VoetbalGokken.be!

Kasper Hjulmand: “Positie in groep behouden tegen IJsland”

Denemarken staat er goed voor in Groep 2. De ploeg van bondscoach Kasper Hjulmand verdedigt tegen IJsland de tweede plek in de groep en kan zelfs nog eerste worden als de Rode Duivels zondag verliezen van Engeland. “We staan op een mooie tweede plek in de poule en die positie willen wij minimaal behouden door een goed resultaat te pakken tegen IJsland”, zegt Hjulmand in de Deense sportpers.

Denemarken wint de wedstrijd
10.37
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.40
IJsland wint de wedstrijd
8.30

“Ook entertainment tegen IJsland”

Denemarken strijdt zondag niet alleen voor een goede prestatie in de UEFA Nations League: de Denen strijden ook voor een gunstige loting bij het WK van 2022. “Slechts één punt in de twee komende matches tegen IJsland en België volstaat voor een goede uitgangspositie in de loting voor de WK kwalificatiepoule”, legt Hjulmand uit.

De eerste plek in de Groep 2 zorgt ervoor dat Denemarken niet kan loten tegen grote voetballanden als Frankrijk, Italië, Engeland, Portugal, Spanje én België. Waarschijnlijk ontloopt Denemarken dan ook toplanden als Duitsland en Nederland.Die resultaten zijn belangrijk, maar voor de Denen moet voetbal vooral ‘entertainment’ zijn en dat zullen we zondag tegen de IJslanders ook zeker niet vergeten”, zegt Hjulmand over de spelopvatting van zijn land.

Erik Hamren: “Strijden om de eer tegen Denemarken”

In dit huidige Nations League seizoen heeft IJsland niet veel meer om voor te vechten. De ploeg van bondscoach Hamren is al veroordeeld voor de B-League. Toch moeten de laatste twee matches op verplaatsing gespeeld worden en die zijn met Denemarken en Engeland niet mis. Hamren: “We willen er het beste van te maken tegen Denemarken en tegen Engeland. We hadden gehoopt om voor de twee beste plaatsen te vechten, maar nu rest ons alleen de strijd om de eer.”

“We hadden bijna onze droom bereikt”

IJsland speelden voorbije woensdag geen oefenmatch, maar streed tegen Hongarije om de laatste ticket voor het EK van komend jaar. De IJslanders verloren en dat hakte er behoorlijk in bij de ploeg van bondscoach Erik Hamren. “We zijn allemaal teleurgesteld. We verdedigden ons niet zoals we zouden moeten. We hadden bijna onze droom bereikt. We wensen Hongarije veel succes op het EK”, verklaarde Erik Hamren na de match van woensdag.

Statistieken

Met de tweede plek en zeven punten zitten de Denen op de hielen van de Rode Duivels die eerste staan in Groep 2 met negen punten. Ook Engeland heeft zeven punten en staat derde in de groep. Deze match kan dus al bepalen welk land als eerste eindigt in de poule van de Nations League. Mochten de Belgen deze zondag winnen van de Engelsen dan strijden de Denen en de Three Lions tegen elkaar voor de tweede plek. Voor IJsland is het gebeurd. Met nul punten valt er voor de IJslanders niets meer dan voor de eer te strijden.

Head 2 Head

Denemarken speelden voor het laatst in eigen land in 2016 tegen de IJslanders. Toen wisten de Denen deze vriendschappelijke match met 2-1 te winnen. Voorbije maand speelden de ploeg van bondscoach Hjulmand bij de IJslanders en zegevierde met 0-3 zeer overtuigend van de IJslande Strákarnir okkar (‘Onze jongens’).

Huidige vorm Denemarken

Denemarken speelden voorbije woensdag een oefenmatch tegen Zweden om zich klaar te stomen voor de laatste twee matches in de groepsfase van de Nations League. De Denen wonnen eerder al in de groep van Engeland 0-1 en IJsland 0-3. De thuiswedstrijd tegen de Engelse ploeg werd met 0-0 gelijkgespeeld en de eerste poulematch tegen de Rode Duivels ging met 0-2 verloren. Alles bij elkaar opgeteld levert dat de Denen zeven punten op.

Huidige vorm IJsland

IJsland had het tot nu erg zwaar in Groep 2. De openingsmatch was thuis tegen Engeland en die match werd verloren met 0-1. Op bezoek bij de Rode Duivels kwamen de doelpunten pas echt om de oren van de IJslanders vliegen. Onze landgenoten wonnen met 5-1. Ook Denemarken de 0-3 nederlaag tegen Denemarken deed de IJslandse ploeg pijn. Zelfs toen de Belgen op bezoek kwamen in stadion Laugardalsvöllur te Reykjavík werd er niet gewonnen 1-2 waardoor de ploeg van bondscoach Hamren nog altijd met nul punten in de groep staat. Voorbije woensdag speelden IJsland een oefenmatch tegen Hongarije.

Prognose

Volgens ons gaan de Denen deze match ook winnen. Wij voorspellen een 2-0 voor de Deense formatie. De bijbehorende quotering is niet erg straf ingedeeld voor een Deense overwinning, maar ontdek andere speeltechniek bij de bookies voor hogere bonussen. Check ook de overige odds en deals voordat u inlegt.

Quoteringen Denemarken – IJsland

De Belgische wedkantoren hebben de odds straf ingedeeld. Een overwinning voor de eer van de IJslanders levert u de hoogste odd van deze match op. Mocht IJsland winnen, dan wordt uw inleg x 8.30 keer meer waard. Een gelijkspel is goed voor een ruime verviervoudiging van uw inleg x 4.40 keer het speelbedrag is daar de quotering van. Een zege van Denemarken schalen de bookies in op x 1.37 keer het aantal ingelegde euro’s.

De UEFA Nations League match Denemarken – IJsland wordt gespeeld op zondag 15 november om 20:45 uur in het Parken Stadion te Kopenhagen. Winnen de IJslanders, dat gunstig zal zijn voor de Rode Duivels, van Denemarken of blijft het nog tot en met woensdag spannend als de laatste groepsmatch gespeeld wordt? Speel mee en beloon uzelf via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN