Straffe-odd Nations League match Engeland – Italië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 juni 2022     0 REACTIES

Deze zaterdag staat er met Engeland – Italië terug een straffe match gepland in de UEFA Nations League. De Belgische wedkantoren schalen straffe pre-odds in voor deze wedstrijd in Groep 3 van e A-divisie. De teams treffen elkander in het Molineux Stadion te Wolverhampton. Wilt u scoren bij Engeland – Italië? Vergelijk dan de bookmakers, zet in en win ferme odds via VoetbalGokken.be!

Gareth Southgate: “Italië wint regelmatig toernooien”

De Engelse ploeg van bondscoach Gareth Southgate heeft de handen vol aan de teams uit Duitsland, Hongarije en Italië. Deze zaterdag wacht het duel in Wolverhampton tegen Italië. “Dat wordt weer een ultieme test voor ons. Italië heeft een team dat regelmatig toernooien wint; je moet ze respecteren. Dit is precies het soort test dat we nodig hebben in de voorbereiding op het WK. We willen goed presteren”, vertelt bondscoach Southgate in zijn persconferentie.

“We creëren genoeg”

De Engelse ploeg heeft tot nu toe de minste punten in de poule. De match tegen Hongarije ging met 1-0 verloren. Tegen Duitsland werd het een 1-1 gelijkspel. Maar bondscoach Southgate ziet geen reden om te paniekeren. “Ik denk niet dat het lange seizoen de oorzaak is van onze resultaten in de poule. De deel van ons spel was niet helemaal goed, we waren te passief. Maar ik vond de reactie van mijn team briljant. We hebben meer dan genoeg gecreëerd om iets te verdienen”, analyseert de bondscoach van Engeland.

Roberto Mancini: “Engeland heeft jonge, talentvolle spelers”

Italië doet het tot nu toe het beste in de poule. De Italianen, onder leiding van bondscoach Roberto Mancini, wonnen voorbije week met 2-1 van Hongarije. Ook in Wolverhampton gaat bondscoach Mancini voor niets minder dan drie punten. “Engeland heeft een talentvolle, jonge, nationale ploeg dat steeds beter wordt. We hebben ook niet de makkelijkste groep. We hopen zaterdag een geweldige wedstrijd tegen Engeland te gaan spelen”, zo blikt bondscoach Mancini vooruit.

“Aanvallend moeten we beteren”

Bondscoach Mancini ziet ook verbetering binnen zijn eigen spelerskern. “De jongens willen een toekomst hebben in de nationale ploeg, ze willen goede spelers worden en met de hulp van de meest ervaren spelers kunnen ze belangrijke spelers worden. We hebben goede dingen gedaan in deze twee wedstrijden, maar het kost wat tijd. We moeten ons aanvallend beteren, dat is de belangrijkste opdracht in deze match”, zo besluit de oefenmeester van Azzurri zijn vooruitblik.

Statistieken

In Groep 3 hebben alle landen twee matches achter de rug. Italië staat eerste met vier punten. Azzurri wordt op de hielen gezeten door Hongarije dat drie punten heeft. Duitsland staat op de derde plaats met twee punten en Engeland sluit het rijtje van vier met een punt.

Head 2 Head

Voorbije jaar troffen Italië en Engeland elkander in de groepsfase van het EK2020. Italië won het Europese toernooi en wist ook in de groepsfase al met Engeland af te rekenen. Het werd toen 2-1 voor de Italianen. Ook op het WK2014 troffen de landen elkander in de poule. Ook toen was Italië met 1-2 te sterk voor The Three Lions. In de tussenliggende jaren speelden de nationale elftallen tweemaal een oefenduel waarin ze twee keer aan elkander gewaagd waren (1-1).

Huidige vorm Engeland

Het Engelse keurkorps van bondscoach Southgate was lange tijd ongeslagen totdat het startte in dit nieuwe Nations League seizoen. De eerste match in de groep ging direct al verloren. Hongarije was in Boedapest met 1-0 een maatje te groot voor The Three Lions. Voorbije dinsdag speelde Engeland op verplaatsing tegen Duitsland. In München werd het een 1-1 gelijkspel tegen het altijd lastige Duitsland.

Huidige vorm Italië

Italië heeft geen ticket veroverd voor het WK 2022 in Qatar en dat raakte de regerende Europees kampioen hard. Ook de finale van de Finallissima tegen Argentinië werd niet gewonnen. Op 1 juni verloor Azzurri met 0-3 van de Argentijnen, maar in de Nations League wisten de Italianen het tij snel te keren door het gelijkspel tegen Duitsland (1-1) en de zege op Hongarije 2-1.

Prognose

De Belgische wedkantoren wijzen Engeland aan als favoriet voor deze match. Wij denken dat Engeland dit duel gaat winnen en vullen een 2-1 zege van The Three Lions in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze match in Wolverhampton?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match in de Nations League Groep 3.

Quoteringen Engeland – Italië

De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds in het 1X2 spelsysteem voor dit duel. Een zege van Italië in Wolverhampton dan kan u tot een maximum van x 4.75 keer de inleg opleveren.

Bij de online bookmakers vinden we ook een torenhoge odd bij een gelijkspel. Delen de landen de punten dan kunt u bij een correcte voorspelling tot maximaal x 3.50 keer uw speelbedrag scoren.

Bij winst van Engeland staat bij de bookies een quotering van maximaal x 1.83 keer uw speelbedrag en dat is ook een prima pre-odd voor dit duel.

De UEFA Nations League match in Groep 3 van de A-divisie Engeland – Italië wordt gespeeld op zaterdag 11 juni om 20:45 uur in het Molineux Stadion te Wolverhampton. Bij welk Belgisch wedkantoor gaat u inzetten op Engeland – Italië? Vergelijk de odds, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN