Scoor straffe pre-odds bij Nations League duel Nederland – Polen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 juni 2022     0 REACTIES

Deze zaterdag komen ook onze noorderburen terug in actie in de UEFA Nations League. Nederland staat eerste in Groep 4 en neemt het op tegen Polen. Het duel wordt gehouden in de Kuip te Rotterdam. Voorspel deze match bij VoetbalGokken.be en vergelijk de Belgische bookmakers met elkander. Zet in op uw favoriet en win de strafste pre-odds.

Louis van Gaal: “Niets veranderen voor match Polen”

De huidige bondscoach van Nederland heeft nog geen match verloren sinds hij het Oranje keurkorps leidt. Louis van Gaal gaat dan ook niet veel veranderen voor het duel tegen Polen. “Deze groep is een hele goede groep en zal altijd tot het einde toe blijven gaan. In principe ga ik niets veranderen tegen Polen. Onze werkwijze blijft hetzelfde, maar ik zal wel met een andere opstelling gaan spelen. We staan bovenaan dus het gaat niet zo verkeerd”, zegt bondscoach Van Gaal in zijn persconferentie.

“De Ligt vraagteken voor Polen”

Het Nederlands elftal won voorbije woensdag ook van Wales (1-2), maar bondscoach Van Gaal zag zijn verdediger Matthijs de Ligt geblesseerd afhaken. De oefenmeester van Oranje verwacht niet dat de Juventus-verdediger tijdig hersteld zal zijn. “Matthijs (de Ligt, red.) was normaal gesproken tegen Polen begonnen. Maar nu moet ik even afwachten. De Ligt is dus nog even een vraagteken. Ik ga hem zeker niet overbelasten door hem koste wat kost op te stellen tegen Polen. Als hij het niet redt, dan kan het zijn dat ik nog iemand oproep”, aldus Van Gaal aan het slot van zijn voorbeschouwing.

Czeslaw Michniewicz: “Herstellen en opnieuw proberen tegen Nederland”

Polen kreeg het er woensdag flink van langs tegen de Rode Duivels die in Brussel met 6-1 wonnen. De Poolse bondscoach Czeslaw Michniewicz wil dat zijn ploeg snel hersteld voor de wedstrijd tegen Nederland. “Ik heb de spelers in de kleedkamer verteld dat deze wedstrijd nog lang in ons hoofd zal zitten, maar ze moeten die goede momenten onthouden. We moeten ons herstellen en zaterdag gaan we het opnieuw proberen tegen Nederland”, zegt bondscoach Michniewicz na de match tegen de Belgen.

“Interessante match”

De bondscoach van Polen heeft zijn huiswerk gedaan en weet wat zijn team kan aantreffen in de havenstad van Nederland. “Ik heb gekeken naar de manier waarop Nederland speelt en het gemak waarmee de situatie op zijn plaats kwam. Het Nederlandse team is vastberaden en heeft een goede coach. Het wordt en interessante ontmoeting in Rotterdam. Er wacht op ons een team dat veel individuen heeft”, zo besluit Michniewicz.

Statistieken

In Groep 4 staat Nederland op de eerste plaats. Onze noorderburen haalde zes op twee. Wij Belgen staan met drie punten op de tweede plaats. Ook Polen heeft drie punten, maar moet het door de verloren match tegen de Rode Duivels (voorlopig) met de derde plaats doen. Wales heeft nog geen punt binnengehaald en staat op de laatste plaats.

Head 2 Head

Nederland en Polen speelden in 2020 voor de laatste keer tegen elkander. Toen betrof het ook een duel in de Nations League. In Nederland wist Oranje met 1-0 te zegevieren van Polen. Ook op verplaatsing waren de Nederlanders met 1-2 te sterk voor het Poolse elftal. In 2016 speelden de landen een oefenduel. Ook toen zegevierde Nederland met 1-2 van Polen.

Huidige vorm Nederland

Onder leiding van bondscoach Louis van Gaal is Nederland nog altijd ongeslagen. Voorbije woensdag won de ploeg van de zeventigjarige bondscoach met 1-2 van Wales. Een speelronde eerder werden de Rode Duivels met 1-4 verslagen.

Huidige vorm Polen

Polen speelde de eerste groepsmatch thuis tegen Wales. De ploeg van bondscoach Michniewicz versloeg Wales met 2-1 dankzij een goal van Kaminski en Swiderski. Daarna volgende de wedstrijd tegen België. In het Koning Boudewijn Stadion waren de Duivels met 6-1 veel te sterk voor het Poolse elftal.

Prognose

En dan onze prognose voor deze derde speelronde in de Nations League. De Belgische wedkantoren wijzen Nederland aan als favoriet voor dit duel. Ook wij voorspellen een zege van onze noorderburen en vullen een 2-1 zege van Oranje in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze match in Rotterdam?

Quoteringen Nederland – Polen

De pre-odds voor de match Nederland tegen Polen zijn het hoogste bij een zege van Polen. In het 1X2 spelsysteem staat een maximale quotering van x 7.15 keer de inleg als het Poolse elftal zaterdagavond wint.

Een puntendeling krijgt bij de Belgische wedkantoren ook een straffe odd mee. U kunt bij diverse bookmakers rekenen op een maximaal x 4.75 keer uw inleg als het een gelijkspel wordt in de Kuip.

Zegeviert Nederland? Dan kunt u bij de bookmakers een pre-odd van maximaal x 1.47 keer uw speelbedrag scoren.

De UEFA Nations League wedstrijd Nederland – Polen in Groep 4 van de A-divisie wordt gespeeld op zaterdag 11 juni om 20:45 uur in de Kuip te Rotterdam. Winnen ook onze noorderburen van Polen of heeft het Poolse tijd meer te bieden in Rotterdam, Vergelijk, zet in en win bij VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN