Rode Duivels treffen Engeland in Koning Boudewijn Stadion

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 november 2020     3 REACTIES

Deze week worden de laatste twee matches in de groepsfase van de UEFA Nations League gespeeld. De Rode Duivels spelen deze zondag in het Koning Boudewijn Stadion tegen Engeland en woensdag komen de Denen nog op bezoek. Bondscoach Roberto Martinez en zijn team richten de pijlen eerste op de komst van de Engelse formatie. De Belgische wedkantoren hebben straffe odds voor deze match gereed. Via VoetbalGokken.be profiteert u mee van de beste deals. Speelt u mee?

Roberto Martinez: “Klaar voor Engeland”

De Rode Duivels speelden voorbije woensdag tegen Zwitserland om zich klaar te stomen voor de match tegen Engeland dat deze zondag in het Koning Boudewijn Stadion gespeeld gaat worden. Bondscoach Roberto Martinez was tevreden over de match tegen de Zwitserse formatie en dat geeft hem hoopt voor de wedstrijd tegen Engeland. “Het was voor ons een echte test. Dit is een bevredigend resultaat en een bevredigende prestatie: ik ben blij hoe we ons aangepast hebben en hoe onze jonge debutanten erin gekomen zijn. Wij zijn er klaar voor om tegen Engeland te spelen”, zo zegt de bondscoach van de Rode Duivels.

België wint de wedstrijd
2.30
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
Engeland wint de wedstrijd
2.95

“Engeland match wordt beslissend”

Met negen punten en de eerste plek in Groep 2 heeft de Belgische ploeg al een flinke voorsprong op Engeland en Denemarken (beide zeven punten), maar er zijn nog zes punten te halen. Het is dus nog niet gespeeld weet ook Martinez. “De beslissing zal met de thuiswedstrijden tegen Engeland en Denemarken vallen.” De bondscoach blijft op zijn hoede, want Denemarken en Engeland behoren bij de sterkste teams van Europa. “Het is in internationaal voetbal niet gemakkelijk om wedstrijden te winnen. Als je rondkijkt in Europa, dan merk je dat. Wij moeten blijven winnen in de groep”, aldus de bondscoach.

Gareth Southgate: “Zondag op onze hoede zijn voor België”

Voor de Engelse ploeg zijn de laatste zes punten van cruciaal belang om de eerste of tweede plek in de groep te bemachtigen. Bondscoach Gareth Southgate moet daarvoor met zijn troepen winnen van België en later deze week van IJsland. Southgate zit vooral met de loodzware match op verplaatsing in Brussel in zijn maag, maar weet nu wel waar het De Rode Duivels kan breken. “Hun individuele sterke en zwakke punten zullen voor ons geen verrassing zijn, maar zij zijn een gevaarlijke ploeg”, legt Southgate uit. “Dit is een ploeg die al een hele tijd samen is, wij moeten zondag op onze hoede zijn als wij tegen België spelen”, zegt Southgate.

“Trekken naar Brussel om te winnen”

Southgate was onder de indruk van de Rode Duivels toen zij voorbije maand nog in het Wembley Stadion speelden. “Ze zijn als team heel sterk en verdedigden heel goed. In deze matches moet je dat ook doen, maar wij gaan naar Brussel om te winnen”, besluit de bondscoach van Engeland zijn voorbeschouwing op de match tegen de Belgen.

Statistieken

België heeft in Groep 2 negen punten bij elkaar geraapt en is groepsleider met twee punten voorsprong op Denemarken en Engeland. De Denen staan tweede met zeven punten en hebben een iets hoger doelsaldo dan de Engelse ploeg die ook zeven punten hebben. IJsland heeft nog nul punten en is veroordeeld tot het spelen in de B-League.

Head 2 Head

Voorbije maand verloren de Rode Duivels van de Engelse ploeg in het Londense Wembley Stadion met 2-1. Romelu Lukaku scoorde al in de zestiende minuut voor België en het leek erop de ploeg van bondscoach Martinez de Engelsen de baas kon zijn. Niets was minder waar, want nog voor de thee maakte Marcus Rashford door een penalty de stand weer op 1-1. In de 65ste minuut van de match maakte Mason Mount de winnende goal.

Huidige vorm Rode Duivels

Voorbije woensdag speelden de Belgen een oefenmatch tegen Zwitserland ter voorbereiding op de laatste twee wedstrijden van de groepsfase van de Nations League. De Rode Duivels wonnen met 2-1 van de Zwitserse ploeg.

In de Nations League zijn vier speelronden afgewerkt en de Rode Duivels hebben drie van hun vier matches gewonnen. De eerste werd met 0-2 van Denemarken. Thuis tegen IJsland werd het maar liefst 5-1 en op verplaatsing in IJsland werden nogmaals drie punten toegevoegd aan het puntentotaal: 1-2 winst. De match op verplaatsing in Londen werd een ontgoocheling: 2-1 verlies.

Huidige vorm Engelse ploeg

Engeland oefenden tegen Ierland om in vorm te geraken voor de match tegen de Rode Duivels. De ploeg van manager Southgate won met 3-0. In de Nations League poule wonnen de Three Lions tweemaal: IJsland 0-1 en de 2-1 tegen België. Op verplaatsing in Denemarken werd er met 0-0 gelijkgespeeld. Thuis tegen de Denen verloor de ploeg van bondscoach Southgate verrassend met 0-1, waardoor België de primus is in Groep 2 en Denemarken op de felbegeerde tweede stek staat.

Prognose

Deze match gaan de Rode Duivels winnen, tenminste dat voorspellen wij bij de Belgische wedkantoren. De bookies keren voor deze uitslag een straffe odd uit. Ook de overige quoteringen zijn de moeite meer dan waard.

Quoteringen België – Engeland

De gemiddelde quoteringen in het 1X2 spelsysteem voor de match van de Rode Duivels zijn als volgt voor u ingedeeld. De hoogste odd keren de Belgische wedkantoren uit als het een gelijkspel wordt. Mochten de Belgen en de punten delen met de Three Lions dan wordt uw inleg x 3.25 keer meer waard. Een zege van de Engelse formatie krijgt een quotering van x 2.95 keer de inleg mee. Een overwinning van de Rode Duivels is goed voor een beloning van x 2.30 keer uw speelbedrag.

De UEFA Nations League match België – Engeland wordt gespeeld op zondag 15 november om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Denkt u dat de Rode Duivels zegevieren en zich definitief als eerste ploeg in Groep 2 plaatsen? Of gooit het Engelse team roet in het eten en winnen zij deze vijfde speelronde van de Nations League? Voorspel de match en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

mignole...
16 november 2020

Met de Rode Duivels is er altijd wat te verdienen ;)

3 jaar geleden

messibarca
16 november 2020

Tielemans en Mertens zijn toppie!

3 jaar geleden

messibarca
17 november 2020

Straffe odds en een prima uitbetaling! Daar hou ik wel van.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN