Rode Duivels tegen Denemarken op eerste speeldag UEFA Nations League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 september 2020     3 REACTIES

Begin september start de eerste ronde van de UEFA Nations League. In de eerste match spelen De Rode Duivels in de Nations League tegen Denemarken. Het Telia Parken stadion te Kopenhagen is het decor van de eerste speelronde die de Belgen spelen in Groep B waar ook IJsland en England in onderverdeeld zijn. Bent u er klaar voor om weer eens internationaal voetbal te kunnen kijken en wilt u daarin graag een gokje wagen op uw favoriete ploeg? Bij VoetbalGokken.be vindt u alles wat u nodig heeft voor een goede deal bij de Belgische wedkantoren.

Roberto Martinez: “We worden uitgedaagd en getest in Denemarken”

De Nations League gaat op donderdag 3 september van start als Letland en Andorra de eerste match van het komende Nations League seizoen. De Rode Duivels komen zaterdag 5 september in actie. Bondscoach Roberto Martinez gaat dan naar Kopenhagen voor een duel met Denemarken en deze match neemt de bondscoach heel serieus. “Het zijn geen vriendschappelijke wedstrijden. Dit is een competitie en we zullen dus uitgedaagd en getest worden. Het worden belangrijke matchen. Te beginnen in Kopenhagen tegen Denemarken en daar hebben we heel veel goesting in”, zegt Martinez.

Denemarken wint de wedstrijd
3.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
België wint de wedstrijd
1.98
KRIJG € 50 ALS DE RODE DUIVELS WINNEN
ACTIE

“Nations League als voorbereiding op EK”

België is onderverdeeld in Groep B samen met Rusland, Finland en Denemarken. De Rode Duivels waren klaar het EK2020, maar om bekende reden kwam dit stil te liggen. Het is dus al een tijdje geleden dat De Rode Duivels bij elkaar kwamen. Voor Martinez is dit geen reden om het team te gaan veranderen. Er is geen reden om dat te doen. Het EK was het doel, nu is dat de Nations League met mooie matchen tegen Engeland, IJsland en Denemarken. We gaan goed spelen in de Nations League om ons goed te kunnen voorbereiden op het EK2021”, aldus onze bondscoach.

Kasper Hjulmand: “België heeft een heel sterk team”

Kasper Hjulmand is de nieuwbakken bondscoach van Denemarken. Hij nam onlangs het stokje over van Age Hareide. Een duel tegen de Belgen spelen is voor de bondscoach dan ook nieuw, maar heeft zeker en vast goesting om tegen onze jongens te voetballen. “Dit wordt een straffe match. België heeft een heel sterk team dat hoog in de FIFA ranglijst staat.”

“Het zal niet gemakkelijk worden”

De Deense equipe bevat enkele toptalenten, zag met FC Kopenhagen een Deense ploeg ver geraken in de Europa League, maar heeft volgens Hjulmand beduidend minder talent aan boord dan de Belgen: “Het zal niet gemakkelijk worden om van hen te winnen, maar dat gaan wij wel proberen”, zegt Hjulmand tegen de Deense sportmedia.

Statistieken

De UEFA Nations League wordt voor de tweede keer gehouden. In seizoen 2018 / 2019 werd dit toernooi voor de eerste keer gespeeld. Portugal was de winnaar en won in de finale van Nederland met 1-0. Het was niet Cristiano Ronaldo die het doelpunt van de match maakte, maar Goncalo Guedes die voor CF Valencia speelt.

Wij Belgen waren ingedeeld in Groep 2 van League A. Doordat we in het laatste duel van Zwitserland verloren mochten de Zwitserse formatie door naar de kwalificatie van de play-offs. IJsland zat ook in de Groep en eindigde als derde dat degradatie naar League B betekende. De klasse waar toen ook Denemarken in onderverdeeld was.

Head 2 Head

In de Nations League hebben België en Denemarken elkaar dus nog nooit ontmoet. Het is zelfs al ruim twintig jaar geleden dat de landen tegen elkaar uitkwamen. In een vriendschappelijke duel in 2000 werd Denemarken – België met 2-2 een gelijkspel.

Huidige vorm Denemarken

Door de coronapandemie heeft alles lange tijd stilgelegen: EURO2020 ging niet door, waardoor de laatste keer dat Denemarken speelde al in november van het voorbije jaar was. De Denen speelde toen tegen Ierland. In de kwalificatieronde wist het Deense elftal niet te winnen van de Ieren en werd het met 1-1 een gelijkspel. Van Gibraltar werd eerder die maand nog wel gewonnen. Dat werd een regelrechte pandoering met 6-0 als eindstand.

Huidige vorm België

De Rode Duivels kwamen simpel door de EK-kwalificatierondes heen en wonnen alle duels. De resultaten waren ook nog eens verbluffend te noemen: tegen Cyprus werd het 6-1, Rusland 1-4, San Marino 9-0 en Schotland 0-4. Ook voor de Duivels gold dat het uitstel van het EK slecht uitkwam. De match tegen de Deense formatie wordt de eerste samenkomst van het Belgische nationale team sinds corona het sportleven bepaald.

Prognose

Wij voorspellen dat België de resultaten van voorbije jaar voortzet tegen Denemarken en deze eerste Nations League match naar zich toe weet te trekken. In onze prognostiek gokken we ook op een nul-match voor doelman Thibaut Courtois. Wij spelen bij Unibet.be op een 3-0 winstpartij in deze openingsmatch van de Nations League.

Quoteringen Denemarken – België

De Belgische wedkantoren kunnen niet wachten tot de Nations League beginnen. De gemiddelde quoteringen staan al weken straf ingedeeld in het 1X2 spelsysteem. Zo wordt er gemiddeld x 3.45 keer de inleg uitbetaald als het een gelijkspel wordt in Kopenhagen.

De hoogste odd wordt door de bookies gehanteerd als de Denen weten te zegevieren van De Rode Duivels. Uw inleg wordt x 3.50 keer meer waard als Denemarken wint. Een overwinning van België staat genoteerd op x 1.98 keer uw speelbedrag.

De Nations League match Denemarken – België wordt gespeeld op zaterdag 5 september 20:45 uur in een zonder toeschouwers Telia Parken stadion te Kopenhagen. Winnen de Belgen de eerste match in Groep B of zijn de Denen ons te slim af? Speel mee en zet slim in op uw favoriet van dit duel.


Reacties

weddendat
2 september 2020

De Rode Duivels gaan deze eerste match zegevieren ;)

4 jaar geleden

riesjart
6 september 2020

2-0 precies genoeg voor een beloning van de bookies ;)

4 jaar geleden

heldenv...
6 september 2020

Geweldig hoe de Duivels het deden. Volgende ronde zet ik weer in op een zege van België. Dan win je altijd wel wat.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN