Nations League: voorspel de Rode Duivels-match tegen Denemarken

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 november 2020     2 REACTIES

Deze woensdag spelen de Rode Duivels de laatste groepsmatch van de UEFA Nations League tegen Denemarken. De match vindt plaats in het Koning Boudewijn stadion te Brussel. De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen hoog in! Halen de Rode Duivels deze woensdag alles uit de kast en  wordt ze groepsprimus door te winnen van Denemarken? Laat uw voorspelling achter bij uw favoriete bookmaker via VoetbalGokken.be!

Roberto Martinez: “Tegen Denemarken is het altijd opletten”

Bondscoach Roberto Martinez vierde voorbije zondag zijn vijftigste wedstrijd als bondscoach van België met een klinkende overwinning op Engeland. “Leuk als je een jubileum kan vieren met een zege”, zei de Spaanse bondscoach die de blik al snel wil richten op de match van woensdag tegen Denemarken. “Tegen Denemarken is het altijd opletten”, waarschuwt Martinez. “Zelf kunnen we alleen maar onze eigen prestatie controleren, maar Denemarken heeft een heel sterke ploeg”, bevestigt Martinez.

België wint de wedstrijd
1.62
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.80
Denemarken wint de wedstrijd
5.05
WIN € 40 ALS BELGÏE WINT
ACTIE

“De Denen zijn tot veel in staat”

De bondscoach verwacht woensdag een sterk Deens team te treffen in het Koning Boudewijn Stadion. “Ze hebben vorige maand niet voor niets bij Engeland gewonnen. Zondag hadden ze het blijkbaar moeilijk tegen IJsland (ze wonnen in de toegevoegde tijd met 2-1, red.), maar ze zijn tot veel in staat. Je verwacht ook niet anders van een team in de A-divisie van de Nations League. Dit is de internationale top”, aldus Martinez die met zijn team genoeg aan een punt tegen Denemarken heeft om de Final Four van de Nations League te bereiken.

Kasper Hjulmand: “Woensdag finale tegen België”

Denemarken wist voorbije zondag nipt te winnen van IJsland met 2-1. Bondscoach Kasper Hjulmand was te spreken over zijn team en kijkt uit naar de beslissende match tegen de Rode Duivels. “We zijn blij met de overwinning en dat we woensdag een finale kunnen spelen tegen België. We moeten ons er nu op voorbereiden”, zei Hjulmand direct na de match in het Parken Stadion tegen IJsland.

“Laatste en beslissende match”

De bondscoach denkt terug aan de thuismatch tegen de Rode Duivels en weet wat de sterke kanten van de Belgen zijn. “Als België vooraan komt, zijn ze erg moeilijk af te stoppen. Ze staan ​​goed en zijn goed in verdedigen. We kijken uit naar België, want dat is de laatste en beslissende match van deze ronde”, zegt de bondscoach.

Statistieken

In Groep 2 staan de Rode Duivels op de eerste plek met twaalf punten. De match van woensdag gaat om de koppositie van de groep, want Denemarken staat tweede met tien punten. Er zijn nog drie punten te halen dus de Rode Duivels zijn nog niet zeker van de eerste plek.

Engeland kan ook nog tweede worden, maar dan moet het winnen van IJsland en moet Denemarken verliezen. Ook het doelsaldo moeten de Engelsen wat opschroeven willen zij de Denen nog voorbij. IJsland slaat vierde met nul punten en hoeft woensdag alleen nog maar om de eer te strijden.

Head 2 Head

De heenmatch tegen de Denen wisten de Rode Duivels met 0-2 te winnen. Begin september werd de match gespeeld in het Parken Stadion te Kopenhagen. De Belgen wonnen dankzij een treffer van Denayer en Mertens. Deze ontmoeting was er één in twintig jaar tijd. De laatste keer dat de teams tegen elkaar speelden was in 2000. Toen betrof het een vriendschappelijke match die met 2-2 gelijk werd gespeeld.

Huidige vorm Belgische elftal

Voorbije zondag rekende de Rode Duivels af met de Engelse ploeg waar ze voorbije maand nog verloren met 2-1 in het Londense Wembley stadion. In het Koning Boudewijn stadion won de ploeg van bondscoach Martinez met 2-0. Eerder voorbije week werd Zwitserland in een oefenmatch verslagen met 2-1 en ook IJsland moest het na die beruchte match in Londen bezuren met een 1-2 zege van de Rode Duivels.

Huidige vorm Deense elftal

Ook Denemarken weet in de groepsfase de voorbije matches winnend af te sluiten. Voorbije week versloeg de ploeg van bondscoach Hjulmand IJsland met 2-1. In een vriendschappelijke match werd Zweden een paar dagen eerder verslagen met 2-0. De Denen wisten in Engeland wel te zegevieren. Met 0-1 en ook op verplaatsing bij IJsland sloeg de ploeg uit Denemarken met 0-3 aardig toe.

Quoteringen België – Denemarken

De quoteringen voor de laatste speelronde van de Rode Duivels in Groep 2 zijn torenhoog ingeschaald. Een zege van Denemarken levert in het 1X2 spelsysteem met x 5.05 keer uw inleg het meeste op.

Een gelijkspel in het Koning Boudewijn stadion levert ook een pak geld op. Als de punten worden gedeeld zijn de Rode Duivels eerste in de groep en kunt u x 3.80 keer de inleg verdienen. Een overwinning van België staat op x 1.62 keer de inleg genoteerd en dat is nog altijd een zeer straffe odd te noemen.

De UEFA Nations League match België – Denemarken wordt gespeeld op woensdag 18 november om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Sluiten de Rode Duivels de groepsfase af met een klinkende overwinning op de Denen? Laat uw voorspelling tijdig achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en scoor de hoogste odds!


Reacties

messibarca
17 november 2020

De Denen zijn beter dan Engeland, maar ik heb er alle vertrouwen in dat de Rode Duivels zegevieren.

2 jaar geleden

voetbal...
18 november 2020

2-1 voor de Belgen!

2 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN