Nations League straffe odds duel Polen – Nederland in Groep 4

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 september 2022     0 REACTIES

Als De Rode Duivels deze donderdag tegen Wales spelen, treffen Polen en Nederland elkander in Warschau. Onze noorderburen moeten in dit duel steken laten vallen wil België nog kans maken op groepswinst. Vergelijk de odds bij de bookmakers in België, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!

Czeslaw Michniewicz: “We trainen hard voor Nederland en Wales”

Polen speelt donderdagavond in eigen land tegen Nederland en dat kan in het voordeel zijn van de Poolse ploeg. Bondscoach Czeslaw Michniewicz vertrekt na het duel tegen Nederland al naar Wales voor de laatste match in Groep 4 van de UEFA Nations League. “We hebben een druk programma. We trainen hard voor de thuiswedstrijd tegen Nederland en zaterdag vliegen we naar Wales”, zegt bondscoach Michniewicz.

“We hopen op veel steun van supporters”

Het Poolse elftal speelt in Warschau en oefenmeester Michniewicz hoopt op veel supporters die zijn team zullen aanmoedigen. “Het wordt een hele mooie wedstrijd tegen Nederland en we hopen op veel steun van onze eigen supporters in het PGE Narodowy stadion”, zegt de oefenmeester van Polen.

Louis van Gaal: “Jongens aan het werk zien tegen Polen”

Bondscoach Louis van Gaal wil zijn team testen in de duels tegen Polen en België. Het Nederlands elftal hoopt zich hiermee paraat te maken voor het WK2022 in Qatar. “Voor ons is dit de laatste mogelijkheid de jongens aan het werk te zien, voor we onze WK-selectie bekend moeten maken. Zoals ik al vaker heb gezegd is de voorbereidingstijd voor dit WK extreem kort, dus ik moet alle beschikbare tijd goed benutten”, vertelt de bondscoach van Nederland.

“Proberen beste team te maken”

De Nederlandse bondscoach verwacht met Polen en België twee sterke tegenstander te treffen in de komende week. Bondscoach Van Gaal ziet kansen. “Ik probeer van deze ploeg het beste team te maken. Als we allemaal aan hetzelfde touwtje trekken, denk ik dat we best een kans maken. De spelers willen er in ieder geval alles aan doen”, zo besluit de Nederlandse bondscoach.

Statistieken

Nederland is koploper in Groep 4 van de Nations League. Oranje wist in totaal tien uit vier te halen. De Rode Duivels staan tweede in de poule met zeven punten. Op de derde plek staat Polen met vier punten en Wales staat vierde met één punt.

Head 2 Head

Nederland trof Polen op 18 november 2020 voor het laatst. De match vond toen plaats in Stadion Śląski te Chorzów. De ploeg van bondscoach Van Gaal zegevierde toen met 1-2. In juni dit kalenderjaar was het Poolse elftal op bezoek in Rotterdam en daar werd het een 2-2 gelijkspel tussen de poulegenoten van België.

Huidige vorm Polen

Polen speelde haar laatste duel tegen België. De ploeg van bondscoach Michniewicz verloor in eigen land met 0-1 van de Rode Duivels. In Brussel verloor Polen met 6-1 in het Koning Boudewijn Stadion. De match in eigen land tegen Wales werd wel gewonnen met 2-1.

Huidige vorm Nederland

Voor Nederland begon de Nations League met de match op verplaatsing tegen de Duivels. De ploeg van bondscoach Van Gaal zegevierde met 1-4 in Brussel. Later werd ook van Wales verslagen met 1-2. De match tegen Polen leverde een punt op: 2-2. Maar thuis tegen Wales op 14 juni pakte Oranje terug drie punten: 3-2. Bruno Martins Indi zal overigens niet in actie komen. De speler van AZ werd wel geselecteerd maar haakte geblesseerd af. Er komt geen vervanger voor de verdediger.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Polen – Nederland. De Belgische wedkantoren wijzen Oranje aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een gelijkspel en zetten in op een 2-2  puntendeling bij de online bookmakers.

Laat jouw voorspelling ook achter en check onderstaand odds-overzicht voor de gemiddelde maximale quoteringen die de online bookmakers gereed hebben staan bij Polen – Nederland!

Quoteringen Polen – Nederland

De Belgische wedkantoren noteren de strafste quoteringen bij een overwinning van Polen. Als de ploeg van bondscoach Michniewicz zegeviert, keren de bookmakers tot maximaal x3.65 keer uw wedbedrag uit.

Een puntendeling is bij de bookmakers ook een ferme quotering waard. U kunt fier zijn met een odd tot maximaal x3.50 keer het speelbedrag. Deze kunt enkel scoren als de teams de punten delen in deze match in Groep 4 en die kans is best reëel gezien de uitslag van de jongste onderlinge match.

Zegeviert het team uit Nederland? Dan staat er nog altijd een straffe quotering voor u klaar. De wedkantoren gaan tot maximaal x2.10 keer de inleg uitkeren als Nederland op verplaatsing zegeviert.

De UEFA Nations League wedstrijd Polen – Nederland wordt gespeeld op donderdag 22 september om 20:45 uur in het PGE Narodowy stadion te Warschau. Welke ploeg wint volgens u? Vergelijk, zet in en win de strafste bookmakerdeals via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN