Nations League Duitsland trekt naar Oekraïne in derde speelronde

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 oktober 2020     2 REACTIES

Deze week wordt de derde speelronde van de Nations League gespeeld. In Groep 4 komen Duitsland en Oekraïne zaterdagavond tegen elkaar in actie. Het duel wordt in het NSC Olimpiyskiy Stadion te Kiev afgewerkt en beide teams kunnen nog wel wat punten gebruiken. Welke ploeg gaat volgens u zegevieren? Laat uw voorspelling tijdig acht bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Bondscoach Oekraïne: “Ons doel is winnen van Duitsland”

De Oekraïense bondscoach Andriy Shevchenko kan deze zaterdag zijn borst nat maken voor een thuismatch tegen Duitsland, maar Shevchenko panikeert niet. “Ons doel is vanzelfsprekend. Wij willen thuis winnen van Duitsland”, zegt de bondscoach van Oekraïne.

Oekraïne wint de wedstrijd
6.10
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.25
Duitsland wint de wedstrijd
1.47

“Kansen tegen Duitsland”

Het wordt volgens de oud-voetballer van onder andere Chelsea en AC Milan geen gemakkelijke opdracht om het Duitse team te verslaan, maar Shevchenko ziet kansen voor zijn ploeg om drie punten binnen te kunnen halen. “Het is een zeer, zeer goed team met potentieel zeer sterke spelers, met een uitstekende coach. Maar we spelen wel thuis. Ik zie kansen voor ons, maar het is en blijft een zeer zware match”, aldus Shevchenko. Na Duitsland speelt de Oekraïne thuis nog tegen Spanje.

Joachim Löw: “Oekraïne op verplaatsing wordt zwaar”

Voor bondscoach Joachim Löw staat de match in Kiev tegen het Oekraïense elftal op het programma. Later volgt de thuismatch tegen Zwitserland en eerder deze week werd er al geoefend tegen Turkije. Een drukke week vindt Jogi: “We hebben drie matches binnen zeven dagen waarvan één zware match op verplaatsing tegen Oekraïne, het is veeleisend en zwaar en doet me denken aan een toernooi”, aldus de bondscoach van Duitsland.

“Meer zelfvertrouwen nodig”

Tot nu toe verloopt de Nations League nog wat stroef voor Die Mannschaft. Löw hoopt dat zijn team tegen de Oekraïne beter zal presteren dan in de voorbije matches. “Wat echt vervelend is, is dat we onszelf nog niet hebben beloond. Dat was ons probleem in beide duels. Als je geen gebruikmaakt van de kansen, word je gestraft. We moeten het tegen Oekraïne beter doen. We hebben meer zelfvertrouwen nodig als team in de fasen waarin het spel niet goed gaat. Twee van de zes punten zijn teleurstellend”, aldus Jogi.

Statistieken

In Groep 4 van de Nations League staat Spanje met vier punten bovenaan. Oekraïne volgt vanop de tweede plek met drie punten. Pas op de derde plek vinden we Duitsland met twee punten en Zwitserland is met één punt de rode lantaarn in de A-league groep.

Head 2 Head

Duitsland heeft al heel wat matches gespeeld tegen Oekraïne. De laatste was op het EK van 2016 in Frankrijk. Toen versloeg Die Mannschaft het Oekraïense team met 2-0 in Groep C. Vijf jaar eerder werd er een vriendschappelijke duel gespeeld in Oekraïne. Toen werd het nog met 3-3 een gelijkspel.

Huidige vorm Oekraïne

In de eerste twee speelrondes van de Nations League wist Oekraïne eenmaal te winnen en verloor ook een match. De eerste speelronde was meteen raak door Zwitserland met 2-1 te overmeesteren. Van Spanje wist de ploeg van bondscoach Shevchenko niet te winnen. Sterker nog het werd met 4-0 compleet van het veld geveegd door de Spanjaarden.

Huidige vorm Duitsland

Het team van bondscoach Low is de Nations League niet van start gegaan zoals de meesten verwacht hadden. Die Mannschaft behaalde tweemaal een gelijkspel. Tegen Spanje werd het 1-1 op eigen bodem en ook de match op verplaatsing tegen Zwitserland 1-1 was niet het gewenste resultaat.

Prognose

Het wordt echt gokken welke ploeg deze match weet te zegevieren. Duitsland is altijd een sterke tegenstander en wint veel van haar duels, maar Oekraïne lijkt over krachten te beschikken die het Die Mannschaft erg lastig kunnen maken. Wij houden het dan ook op een gelijkspel 2-2 in Kiev. Onderstaand odd-overzicht geeft u alvast een indicatie van de zeer straffe odds die de bookmakers hanteren.

Quoteringen Oekraïne – Duitsland

De Belgische wedkantoren keren de hoogste odd van deze match uit als Oekraïne weet te zegevieren van Die Mannschaft. Uw voorspelling op winst van Oekraïne staat genoteerd op x 6.10 keer uw inleg.

Voor een gelijkspel staat er in het 1X2 spelsysteem nog een straffe quotering van x 4.25 keer de inleg genoteerd. Denkt u dat Duitsland wint? Speel dan op het Duitse elftal en ontvang x 1.47 keer de inleg terug als u zaterdagavond gelijk krijgt.

De Nations League wedstrijd Oekraïne – Duitsland wordt gespeeld op zaterdag 10 oktober om 20:45 uur in het NSC Olimpiyskiy Stadion te Kiev. Welke team schiet volgens u de hoofdvogel? Speel mee via VoetbalGokken.be en maak een deal bij uw favoriete wedkantoor!


Reacties

sporza
8 oktober 2020

Dit wordt een zware dobber voor Die Mannschaft. Oekraïne is een taaie tegenstander. Ik houd het op een gelijkspel. Straffe odd!

3 jaar geleden

bobgok
9 oktober 2020

Het wordt op zeker 0-2 voor de Duitsers.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN