Kunnen de Rode Duivels op verplaatsing zegevieren over Engeland?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 oktober 2020     3 REACTIES

In de Nations League moeten de Rode Duivels deze zondag aantreden tegen Engeland. Voor deze  derde match van Groep 2 van de A-League trekken de troepen van bondscoach Roberto Martinez naar het Wembley Stadion te Londen. De Belgische wedkantoren verwachten dat de Duivels het ginds nog zwaar kunnen krijgen, maar hebben enorm veel goesting getuige de straffe odds!

Gareth Southgate: “Optreden geven om trots op te zijn”

Na een oefenmatch tegen Wales (3-0) gaat bondscoach Gareth Southgate zijn troepen klaarstomen voor de Nations League thuismatches tegen België en Denemarken. “We hebben een paar dagen om ons voor te bereiden. We willen thuis tegen België en Denemarken een optreden geven waar we enorm trots op zijn”, zegt Southgate.

Engeland wint de wedstrijd
2.56
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
België wint de wedstrijd
2.56

“Laat België maar komen”

De bondscoach van Engeland weet dat de Rode Duivels al heel lang ongeslagen zijn. Het wordt volgens Southgate ook niet evident om de ploeg van bondscoach Martinez te laten buigen. “Daar is geen twijfel over, maar we willen met trots spelen, we willen winnen. We kennen de gebieden die we moeten verbeteren. We zijn heel duidelijk over waar we als team staan ​​en we zullen blijven werken om beter te worden. Laat België dus maar komen”, aldus Southgate.

Roberto Martinez: “Zeker van dat we het zondag goed gaan doen”

Met drie interlands in krap twee weken tijd heeft bondscoach Roberto Martinez zijn selectie klaar voor de match tegen Engeland. Eerder al gaf de coach aan niet alle drie de matches dezelfde spelers te selecteren. De derde speelronde van de Nations League zal tegen misschien wel de sterkste tegenstander van de groep zijn. Martinez: “Ik geloof in alle spelers. Dus ook de jongens die zondag tegen Engeland spelen, gaan het goed doen. Daar ben ik zeker van”, zegt de bondscoach.

“Winnen is de prioriteit”

In de oefenmatch tegen Ivoorkust voorbije donderdag gaf de bondscoach speelminuten aan de jonge spelers. Deze match werd niet gewonnen, maar met 1-1 een gelijkspel. Of de bondscoach enkelingen weer in de basis opneemt, wil de bondscoach nog niet kwijt. “We kunnen niet alle drie de interlands met dezelfde spelers spelen, maar zondag willen we het zo goed mogelijk doen, want winnen is de prioriteit”, zegt de bondscoach.

Statistieken

In Groep 2 van de A-League hebben de Rode Duivels zes uit twee behaald en staan dan ook op de eerste plek van groep. Engeland is met vier punten het tweede team in het rijtje. Denemarken en IJsland staan op de onderste twee plekken. De Denen hebben een punt en de IJslanders staan nog met lege handen.

Head 2 Head

Twee jaar gelden speelden België en Engeland tegen elkaar op het WK in Rusland. Tweemaal wisten de Belgen de Engelsen te slim af te zijn: 0-1 en 2-0 zijn daar de cijfers van. In 2012 kwamen de twee landenteams nog tegen elkaar uit in een vriendschappelijk duel. De Engelsen waren toen met 1-0 net even iets sterker dan onze Duivels.

Huidige vorm Engeland

Deze week bereidde bondscoach Southgate zijn ploeg voor op de Nations League met een oefenmatch tegen Wales. Dat pakte goed uit, want de Three Lions wonnen met 3-0. In de eerste twee matches van de Nations League gelukten het de Engelsen niet om met zeer overtuigende cijfers te winnen. Tegen IJsland werd het een magere 0-1 zege en tegen Denemarken in Kopenhagen bleef het bij een brilstand: 0-0.

Huidige vorm België

Met zijn tweede selectie wist bondscoach Martinez niet te winnen van Ivoorkust. De oefenmatch in het Koning Boudewijn Stadion werd een 1-1 gelijkspel. De laatste Nations League match was wel nochtans wel plezante verlopen. De Belgen wisten IJsland met 5-1 te overmeesteren en ook in Denemarken werd het Deense voetbalteam verslagen door de Duivels: 0-2.

Prognose

Wij houden het vertrouwen in de Rode Duivels er ook tegen de Engelsen in. Volgens ons zegeviert Martinez er met zijn mannen. Onze wedtip is 1-2 voor de Duivels. Geen evidente overwinning, maar wel drie punten. Onderstaand odd-overzicht geeft u alvast een indicatie van de quoteringen bij de bookmakers.

Quoteringen Engeland – België

De quoteringen voor de match op verplaatsing van de Rode Duivels zijn als volgt voor u ingedeeld. De hoogste odd hanteren de Belgische wedkantoren voor een gelijkspel. Mochten de punten gedeeld worden in het Wembley Stadion dan wordt uw inleg op een gelijkspel x 3.25 keer de inleg beloond.

Nog een straffe odd wordt er uitgekeerd als Engeland wint. Uw inleg wordt x 2.26 keer meer waard als de Engelsen de lange ongeslagen reeks van de Duivels weten te doorbreken. Een overwinning van onze Belgen staat met x 2.56 keer uw speelbedrag net even iets hoger ingeschaald.

De UEFA Nations League match Engeland – België wordt gespeeld op zondag 11 oktober om 18:00 uur in het Wembley Stadion te Londen. Moedig de Duivels aan in deze match op verplaatsing bij de Engelsen en ga voor de hoogst mogelijke odd via VoetbalGokken.be!


Reacties

kampioe...
12 oktober 2020

Bizar dat de Rode Duivels niet zegevierden. Zo goed waren de Engelsen nou ook weer niet.

3 jaar geleden

goktopper
12 oktober 2020

Helaas geen bonus dit keer

3 jaar geleden

hazarddd
13 oktober 2020

Niet van Engeland winnen kan gebeuren, maar hopelijk is dit maar voor een keer.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN