Italië en Nederland strijden om groepsleiding Nations League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 oktober 2020     0 REACTIES

In Groep 1 van de Nations League spelen de nummers één Italië en twee Nederland deze woensdag tegen elkaar. San Siro is het decor van dit vierde A-League match in de groep. Beide landenteams hebben de voorbije match niet gezegevierd en zijn er op gebrand dat woensdag wel te kunnen doen. Denkt u vooraf te weten welke ploeg wint? Speel dan mee via voetbalgokken.be en scoor straffe odds bij uw bookmaker.

Roberto Mancini: “Tegen Nederland mogen doelpunten niet ontbreken”

Bondscoach Roberto Mancini en zijn ploeg hadden het voorbije zondag zwaar tegen Polen. De Italianen wisten geen zege te boeken, maar speelden een gelijkspel 0-0. Dat er geen doelpunten gemaakt werden lag Mancini niet rauw op het dak, maar daar moet volgens de keuzeheer toch snel verandering in komen als woensdag het Nederlands elftal op de stoep staat. “Dat we een 0-0 hebben gespeeld, baart me geen zorgen. Het ontbrak ons aan de doelpunten als beloning voor ons optreden. Ik hoop dat het woensdag tegen Nederland niet weer gebeurt”, zegt Mancini.

Italië wint de wedstrijd
1.99
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
Nederland wint de wedstrijd
3.55

“We hebben een frisse spits nodig”

In de match tegen Polen dat dit keer weer met sterspeler Robert Lewandowski speelden, verkoos bondscoach Mancini speler Andrea Belotti als spits boven Ciro Immobile en ook daar komt deze woensdag volgens Mancini verandering in. “Hij deed het goed, maar we hebben woensdag een frisse spits nodig”, zo zegt de bondscoach van Italië.

Frank de Boer: “Tegen Italië moet het beter”

Als bondscoach van Nederland heeft Frank de Boer nog weinig succes gehad. Zijn eerste match was tegen Mexico voor een oefenmatch en die ging met 0-1 verloren. De nieuwbakkencoach zag het als een leerproces en was vol zelfvertrouwen vertrokken naar Bosnië en Herzegovina. Toen het ook daar niet werd (0-0) wat men voor ogen had, moet het roer snel om nu De Boer met zijn keurkorps naar Italië trekt. “We mogen zelf in de spiegel kijken. Het is de wet van het topvoetbal, daarin hebben we verzuimd, maar daar mogen we niet te lang bij stilstaan, want woensdag spelen we tegen Italië en dan moet het beter”, zegt de bondscoach.

“Spelritme hoog houden tegen Italië”

Volgens de bondscoach ligt het probleem vooral in de afronding en moet het spelritme verbeterd worden om van Italië te kunnen winnen. “Ik kan me voorstellen dat ze er mentaal even doorheen zitten en niet op deze wedstrijd zitten te wachten. We moeten onze kansen voor het doel ook afmaken. Tegen Italië moeten we proberen het spelritme hoog te houden en dat is ontzettend moeilijk”, aldus De Boer.

Statistieken

Italië staat eerste in Groep 1 met vijf punten. Onze noorderburen volgen de Italianen op de tweede plek met vier punten. Ook Polen heeft datzelfde aantal punten, maar staat derde door een minder doelsaldo en doordat de Polen in Nederland hebben verloren. Bosnië en Herzegovina is de rode lantaarn in de groep met twee uit drie.

Head 2 Head

Beide landen treffen elkaar nogal eens in Europees verband of in oefenduels. De laatste keer dat het Nederlands elftal naar Italië trok was in 2018. Deze vriendschappelijke match werd met 1-1 een gelijkspel. In dit Nations League seizoen is Azzuri al in het Amsterdamse Johan Cruijff Arena op bezoek geweest. De Italianen waren toen met 0-1 net iets te sterk voor onze nooderbuurtjes.

Huidige vorm Italië

In dit Nations League seizoen gaat het met de Italianen ook nog niet zo evident. De eerste speelronde werd thuis gehouden tegen Bosnië en Herzegovina. De ploeg van bondscoach Mancini kreeg de Bosniërs niet over de knie, het werd namelijk met 1-1 een gelijkspel. De match op verplaatsing tegen Nederland leverde de eerste drie punten van de groepsfase op voor Azzuri die ginds met 0-1 zegevierde. De match voorbije zondag in en tegen Polen werd dan met 0-0 ook weer een gelijkspel.

Huidige vorm Nederland

Onder leiding van de inmiddels naar FC Barcelona vertrokken Ronald Koeman wist het Nederlands elftal de eerste match van de poule nog te winnen. Polen werd met 1-0 geklopt in Amsterdam. Even later kwamen de Italianen op bezoek en aan dat duel hielden de Nederlanders geen punt over: 0-1. Voorbije woensdag was de eerste Nations League match onder begeleiding van Frank de Boer. Tegen Bosnië en Herzegovina werd ginds een gelijkspel 0-0 uit het vuur gesleept.

Prognose

Met de nieuwbakkencoach aan het roer lijken onze noorderburen de weg even kwijt te zijn. Wij hebben dan ook iets meer vertrouwen in een overwinning van Italië. Ook omdat Azzuri al in Amsterdam heeft gewonnen verwachten wij dat deze match geen onnodige problemen moet geven aan de kant van de Italianen. Onze wedtip is een 2-0. Check onderstaand overzicht alvast wat uw voorspelling waard kan worden.

Quoteringen Italië – Nederland

De quoteringen zijn niet aan te slepen voor de Nations League matches van woensdag. Voor de thuiswedstrijd van de Italianen tegen onze noorderburen zijn de odds straf ingeschaald. De hoogste quotering van dit duel wordt uitgekeerd als Oranje wint: x 3.55 keer uw speelbedrag.

Een gelijkspel wordt in het 1X2 spelsysteem met een odd van x 3.15 keer de inleg ook erg hoog ingedeeld. Een zege van de Italianen staat genoteerd op x 1.99 keer uw inleg en dat is bijna een verdubbeling van het bedrag wat u heeft ingezet.

De UEFA Nations League Italië – Nederland wordt gespeeld op woensdag 14 oktober om 20:45 uur in het San Siro te Milaan. Welk landenteam sluit deze speelronde van de Nations League af met een klinkenede overwinning? Laat uw favoriete bookmaker weten wat uw voorspelling is of speel eens via live betting mee op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN