Ferme odds Franse victorie in UEFA Nations League treffen met Kroatië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 juni 2022     0 REACTIES

Onze Franse Zuiderburen zijn deze maandag favoriet in hun poulematch tegen de Kroaten. Het duel zal worden bekampt in Stade France te Parijs. Frankrijk start volgens de bookmakers als favoriet tegen de Kroatische nationale elf, die in november bij de Rode Duivels in de groep zijn ingedeeld tijdens het WK in Qatar. Voorspel Frankrijk – Kroatië en win via VoetbalGokken.be!

Didier Deschamps: “Meer dan een punt verdient in heenmatch”

Voorbije week speelde Frankrijk een draw door een voorsprong in de uitwedstrijd tegen de Kroaten weg te geven. Toch is Deschamps niet ongerust over een goede afloop in de thuiswedstrijd tegen Kroatië: “We hadden in Kroatië meer verdiend op basis van het spel. We waren 80 minuten lang de betere ploeg en lopen dan tegen die tegentreffer aan. Dat is jammer, maar we blijven positief.”

Niks weggegeven

De Franse T1 herinnert zich vooral het goede optreden van zijn verdediging en wil daarop voortborduren in het treffen op maandag 13 juni: “We hebben defensief weinig weggegeven en we zijn goed omgegaan met de diepgaande aanvallers van de Kroaten. Daaruit putten we moed voor het aankomende thuisduel. We spelen altijd om te winnen en ook al zijn dit voorbereidingswedstrijden op het WK. We zullen ook tegen de Kroaten vol voor de winst gaan.”

Zlatko Dalic: “In Kroatië vertrouwen opgedaan voor wedstrijd in Frankrijk”

De Kroatische bondscoach Zlatko Dalic. Hij zag vorige week dat zijn elftal niet opgaf tegen een land dat eigenlijk veel sterker is. Zlatko Dalic: “Frankrijk heeft een geweldig elftal met bijzonder veel kwaliteit, zelf de invallers zijn gezegend met enorm veel talent. Dat wij daar 1-1 tegen wisten te spelen geeft ons vertrouwen voor het komende duel in Frankrijk.”

Luka Modric

In zijn vooruitblik onderstreept Dalic dat zijn land in een overgangsfase zit. “Met het afzwaaien van Rakitic en Rebric zijn er nieuwe jongens gekomen. Die zijn nog onervaren. Modric is daarmee nog belangrijker geworden voor ons en we zullen hem ook tegen Frankrijk weer hard nodig hebben.”

Statistieken

De stand in Groep 1 van de A-divisie na drie speelronde is op de eerste plaats Denemarken met zes punten. Oostenrijk staat op de tweede plaats met vier punten. Ook Kroatië heeft vier punten, maar staat een plaatsje lager dan de Oostenrijkers. Frankrijk staat met twee punten op de vierde plek.

Head to Head

In de jongste ontmoeting tussen beide elftallen werd het 1-1. De Fransen kwamen na de rust op een 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Rabiot.

Kroatië leek tegen een thuisnederlaag aan te gaan lopen totdat Kramaric in de 83e minuut de gelijkmaker wist aan te tekenen. Er kwamen daarna nog kansen voor onder meer Antoine Griezmann, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand: 1-1

Huidige vorm Frankrijk

De Franse nationale equipe trad op vrijdag 10 juni aan tegen Oostenrijk. De wedstrijd in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen eindigde het derde groepsduel uit deze UEFA Nations League cyclus in een 1-1 gelijkspel.

Huidige vorm Kroatië

Terwijl de Fransen tegen Oostenrijk in actie kwamen trof Kroatië de Deense voetbalploeg. Denemarken was voor dat treffen al koploper in de poule. De Kroaten verlieten het Parken stadion in de Deense hoofdstad Kopenhagen met een 0-1 zege op zak.

Prognostiek

Wij voorspellen een 2-1 overwinning voor de Fransen en dat is puur gebaseerd op de kwaliteiten in beide selecties, het thuisvoordeel en de quoteringen die de bookies aanhouden voor een Franse zege.

Quoteringen Frankrijk – Kroatië

De pre-wedstrijd quoteringen bij de Belgische wedkantoren staan het hoogste bij een driepunter van de Kroatische voetbalploeg. Winst van Kroatië op Frankrijk levert in het 1×2 spelsysteem maximaal x 6.00 uw inleg op!

Inzetten op een gelijkspel zorgt bij de betere, legale bookmakerskantoren voor een uitbetaling van maximaal x 4.00 uw inleg wanneer dit duel onbeslist eindigt. Zoals ook vorige week in Kroatië het geval was.

Bij winst van de Fransen in hun eigen hoofdstad kunnen voetbalgokkers die dit in de pre-fase voorspelden x 1.55 keer hun inlegbedrag winnen!

De UEFA Nations League wedstrijd Frankrijk – Kroatië wordt gespeeld op maandag 13 juni in het Stade de France te Parijs. Het duel begint om 20:45 uur. Zet in voor de aftrap om maximaal te scoren of sla uw slag met live gokken bij de Belgische bookmakers via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN