Zlatan Ibrahimovic jaagt op records tegen Olympique Lyon

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 december 2015     0 REACTIES

Bij onze Zuiderburen is het niet de vraag wie er kampioen wordt, maar hoeveel records Zlatan Ibrahimovic gaat breken. De Zweedse superheld staat met zijn team Paris Saint Germain een straatlengte voor op de concurrentie. Hierdoor krijgt Ibrahimovic nog meer de ruimte om te werken aan zijn eigen CV.

Topscoorder allertijden

Dit seizoen sneuvelde al twee clubrecords dankzij de scoringsdrift van het Zweedse enfant terrible. In oktober van dit jaar kroon Zlatan zich tot Topscoorder allertijd van de club uit Parijs. Sinds enkele weken mag Ibrahimovic zich ook topscoorder allertijden van Paris St. Germain noemen in competitieverband. De inmiddels 34-jarige spits scoorde tegen Nice tweemaal en passeerde daardoor recordhouder Mustapha Dahleb. Dahleb scoorde tussen 1974 en 1984 maar liefst 85 keer. Ibrahimovic staat nu op 87 treffers voor zijn huidige werkgever.

De ontmoeting tegen Olympique Lyon, dat in de Champions League door AA Gent werd uitgeschakeld, zou een wedstrijd worden tussen de nummer 1 en 2 in de Franse Ligue 1. Echter Lyon verspeelde in de vorige speelrondes dusdanig veel punten dat ze zijn afgezakt naar plaats vijf. De laatste winstpartij voor Lyon was op 8 november, thuis tegen St. Etienne: 3-0.

Terwijl de ploeg van trainer Hubert Fournier moeite heeft om wedstrijden te winnen in zowel competitieverband als in de Champions League, rijgt Paris St. Germain de ene zege aan de andere. De regerend Franse kampioen is dit seizoen nog ongeslagen in de Ligue 1 en zal er alles aan doen die status tegen het kwakkelende Lyon te behouden.

Ibrahimovic: ongenaakbaar!

Wie Paris Saint Germain zegt, zegt Zlatan Ibrahimovic. Zijn status als superster overstijgt alle proporties. De Zweedse spits is uitgegroeid tot een ware held. Niet alleen zijn prestaties op het veld, zo scoorde hij sinds zijn komst in 2012 al 23 keer vanop elf meter, maar ook naast de groene speelmat doet hij regelmatig van zich spreken. Zo kwam hij Parijs binnen met de opmerking: “Als je mij koop, koop je een Ferrari.” Om er even later aan toe te voegen: “Ik kan er ook niks aan doen, lach er maar om hoe perfect ik ben.”

Bang voor concurrentie is hij ook niet. Zo zou hij graag in hetzelfde team willen spelen als Messi, Ronaldo of Rooney. Over een eventuele komst van de Engelsman liet Ibrahimovic zich tegenover de Franse pers het volgende ontvallen: “Rooney mag gerust naar PSG komen, maar dan moet hij er wel aan wennen dat ik mooiere goals scoor dan hem.”

Bookmakers

Dat PSG bij de bookies huizenhoog favoriet is, mag geen verrassing heten. Wel is de pre-wedstrijd quotering voor winst van Lyon bijzonder hoog. Een uitgelezen mogelijkheden om te wedden op een stunt van Lyonnais, want in de duels tegen Gent hebben wij Belgen gezien waartoe die ploeg in staat is. Paris St. Germain is wellicht van een totaal andere orde, maar anderzijds: de zegereeks moet ergens stoppen. Durft u te spelen op Lyon dan hebben de wedkantoren een odd van x 12,00 uw inzet in petto. Ook een draw levert aardig wat euro’s op: x 5,00. Mocht u willen spelen op winst voor Zlatan en zijn Paris St. Germain dan kunt u met een notering van x 1,30 ook nog behoorlijk goed uit de voeten.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Franse topper tussen Paris St. Germain – Olympique Lyon wordt gespeeld op zondag 13 december om 21:00 uur in het Parc des Princes in Parijs. Pakt Zlatan wederom een record of gaat Lyon, nu de CL-uitschakeling een feit is, stunten in de Franse competitie? Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN