Franse Ligue 1: Nantes tegen Paris Saint Germain

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 januari 2018     7 REACTIES

De tweede competitiehelft in de Franse voetbalcompetitie kent subiet een mooi affiche. PSG gaat op verplaatsing naar Nantes, de nummer vijf op de ranglijst. De wedkantoren knopen direct aan bij deze topmatch en stellen extra hoge odds voor spelers op dit duel.

Paris Saint Germain verdedigt koppositie

De miljoenenploeg uit Parijs verdedigt komende zondag de leidende positie in Ligue 1. Nadat Neymar werd overgenomen van FC Barcelona en het Franse supertalent Mbappe aan de basiself werd toegepast verwacht iedereen dat PSG elke competitiematch wint. Tot vorige maand ging dat ook crescendo, maar op 2 december jongstleden werd met 2-1 verloren van Strasbourg. Een tegenstander die vergelijkbaar is met Nantes met die verstande dat de tegenstander van deze zondag zes plaatsen hoger gerangschikt staat.

Meunier op zijspoor?

De kans dat Thomas Meunier deze speelronde als basisspeler doorloopt is vrij klein. Coach Unai Emery heeft met de Brazilianen Dani Alves, Thiago Silva en Marquinhos drie absolute wereldtoppers tot zijn beschikking. De laatste stek in de defensie van PSG wordt vaak ingenomen door de Fransman Presnel Kimpembe, ook de Spanjaard Yuri Berchiche mag regelmatig opdraven voor de Parijzenaren. Op Meunier werd dit seizoen slechts negen maal een beroep gedaan, De Rode Duivel wist daarin wel tot drie goals te komen en is daarmee de meeste scorende verdediger van PSG.

Doelpuntenmachine Cavani

De doelpunten van Meunier staan echter in schril contrast met de productie van de Argentijn Edinson Cavani. De spits scoorde dit seizoen al negentien maal en toeft daarmee zelfs Neymar (goed voor elf treffers tot nu toe) de loef af. Neymar pakte bovendien al zes maal een gele prent voor zijn Franse werkgever.

Nantes geduchte tegenstander

Thuisploeg Nantes kan met veel goesting toewerken naar de ontmoeting tegen Paris St. Germain. Het team van de Italiaanse coach Claudio Ranieri won voor de winterstop haar laatste twee competitieduels en drong dit jaar in de Coupe de France ook al door tot volgende ronde.

De Belgische inbreng komt bij Nantes voornamelijk van Yassine El Ghanassy. De aanvaller stond dit seizoen al elf maal op het wedstrijdformulier, maar wist daarin vooralsnog niet tot scoren te komen. Het zou prachtig zijn mocht onze landgenoot zijn goals bewaard hebben voor het treffen tegen PSG. Ook jongeling Joris Kayembe behoort tot de selectie van Nantes. De 23-jarige Belg speelde het lopende seizoen echter nog geen minuut voor de Ligue 1 formatie.

Historie spreekt in nadeel van Nantes

Een zege van de thuisploeg zou overigens een enorme stunt betekenen. Niet alleen omdat PSG fier leider is in de Franse competitie, Nantes kon de voorbije jaren geen potten breken als het topteam uit Parijs op bezoek kwam. Pas in 2006 komen we een resultaat tegen. In Stade de la Beaujoire wist Nantes de score op 1-1 te houden. De laatste overwinning op het Parijse sterrenemsemble dateert al uit 2004. Toen werd Nantes – PSG 2-1.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Lique1-duel tussen FC Nantes – PSG 

De pre-wedstrijdquoteringen in het 1×2-spelsysteem lopen bij de bookmakers enorm op bij deze match. Vooral een stunt van Nantes wordt door de bookies flink beloond. De quotering voor een zege van de thuisploeg staat hoog genoteerd; namelijk op x 12.50(!) keer uw inleg. Ook een gelijkspel wordt door de Belgische wedkantoren met x 6.65 keer het speelbedrag hoog beloond. Voor wie in het 1×2 spelsysteem speelt op winst van PSG krijgt de inleg x 1.23 keer retour als de Franse koploper daadwerkelijk wint in Nantes.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Ligue 1 wedstrijd FC Nantes – Paris st. Germain wordt gespeeld op zondag 14 januari om 21:00 uur in de Stadion de la Beaujoire te Nantes. Gaat PSG na de winterstop meteen goed van start door Nantes om de vinger te binden? Of laat de nummer vijf dat niet toe door een stunt uit te halen tegen de Franse leider. Wat uw voorspelling ook is, zet het in via de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

leovandere
12 januari 2018

Ook dit weekend gaan de punten weer mee met PSG! 0-3 ingezet bij #Betfirst.

6 jaar geleden

allesof...
12 januari 2018

Ik speel dit weekend mee via Unibet op PSG.

6 jaar geleden

belga
13 januari 2018

Natuurlijk wint PSG ook deze match!

6 jaar geleden

goktopper
14 januari 2018

Neymar gaat los!!

6 jaar geleden

hansd
15 januari 2018

PSG kwam maar niet uit zijn winterslaap. Wat een wedstrijd zeg! Gelukkig hebben ze toch gewonnen en heb ik mijn geld weer dubbel en dwars terugverdiend.

6 jaar geleden

hazarddd
15 januari 2018

Typisch een wedstrijd voor een onverwoestbare kampioen.

6 jaar geleden

extratime
16 januari 2018

Wat een rare match met een natrappende scheids die rood geeft aan de speler die hij trapt...

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN