Zulte Waregem versus Racing Club Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 december 2016     7 REACTIES

In de Jupiler Pro League is de spanning om te snijden. Welk team kan zich nog plaatsten voor play-off 1 en welk team mag zich de winterkampioen noemen? De Belgische wedkantoren smullen ervan en hebben hoge pre-wedstrijdquoteringen klaarstaan voor de laatste duels van dit kalenderjaar. De kwaliteiten van Waregem en Genk worden door de bookmakers gelijkwaardig ingeschat waardoor spelers op dit duel steevast kunnen rekenen op een flinke uitkering!

Francky Dury: “Het vertrouwen is er”

Het zit Zulte Waregem de laatste wedstrijden niet mee. In de voorbije speelronde pakte Club Brugge zelfs de troon af van Essevee door met 5-1 van Kortrijk te winnen. Zulte zelf liet punten liggen in de wedstrijd tegen Oostende. Het is de derde keer op rij dat het team van Francky Dury de punten moeten verdelen. Waregem had de touwtjes nog wel in handen in het duel tegen Anderlecht op 20 november. Toen won de thuisploeg met 3-2 van RSCA. Ondanks ‘de kleine dip’ waarin Essevee zit, heeft Dury nog alle vertrouwen in zijn team. “Het vertrouwen is er. Alles kan, maar ik ben ook realistisch. Tegen Genk wordt het weer flink aanpoten”, zegt de oefenmeester volgens Sporza.

 

Zulte Waregem wint thuiswedstrijd – 2.40 !


Zulte Waregem heeft 36 punten en staat op de tweede plaats. De eerste zes team gaan door naar de play-offs. KAA Gent is de laatste in dat rijtje en heeft maar vier punten minder dan het team van Dury. “Play-off I is onze doelstelling en daarin willen we competitief zijn”, stelt de keuzeheer.

Francky Dury: “Meité een geweldige voetballer”

Soualiho Meïté is één van de spelers van Essevee die volgens Dury de tijdelijke malaise overstijgt. De oefenmeester verwacht ook tegen Genk veel van Meïté. “Ik vergelijk hem met Genk-speler Ndidi. Als “zes” zijn ze gelijk. Ik vind hem een geweldige voetballer.” Of Meïté ook na de winterstop nog voor Zulte Waregem zal voetballen? “Dat weet ik niet. Januari is altijd een moeilijke maand.”

KRC Genk zonder Wilfred Ndidi naar Waregem

Voor Wilfred Ndidi hoeft Essevee zich niet bang te maken. Ndidi kreeg in de wedstrijd tegen Standard Luik (voorbije zondag) na een late tackle vlak voor rust zijn vijfde gele kaart van het seizoen. De verdediger van Genk mist woensdag het duel op Zulte Waregem. Trainer Peter Maes heeft binnen zijn selectie keus genoeg om Ndidi te vervangen. “Een probleem? Als Ndidi niet mag spelen, stellen we iemand anders op”, reageerde Maes in Het belang van Limburg. Voor de 20-jarige Ndidi staat er nu nog één wedstrijd gepland in het tenue van Genk. Op dinsdag 27 december neemt de verdediger tegen AA Gent afscheid van KRC Genk: vanaf 1 januari vertrekt Ndidi naar het Engelse Leicester City.

Voor Genk is play-off 1 niet meer te bereiken. Het team van Peter Maes heeft te weinig punten (25) om de positie van KAA Gent (32) te bedreigen. Het gelijke spel tegen Standard Luik 2-2 heeft de Genkenaren de das om gedaan. Het team uit Genk is ook nog actief in de Europa League en dat maakt een hoop goed, maar hoe gemotiveerd is het team nog tegen Zulte Waregem?

 

Racing Genk wint wedstrijd (!) – 2.85 !

Wedstrijdoverzicht

Racing Genk en Zulte Waregem troffen elkaar dit jaar vier keer en daarbij was Genk telkens het winnende team. Zo werd de laatste ontmoeting in het Regenboogstadion bij een stand van 1-2 afgefloten. Zulte Waregem won thuis tegen Genk voor het laatst in oktober 2014. Het werd toen 2-0. Trainer Francky Dury heeft zijn team compleet voor het duel tegen Genk. Collega trainer Peter Maes mist naast Wilfred Ndidi (schorsing), Bojan Nastic en Dante Vanzeir wegens blessures.

Pre-wedstrijdquoteringen

De Belgische bookmakers kijken altijd even terug hoe de resultaten in het verleden waren. Natuurlijk zegt dat niet alles, maar het is wel duidelijk dat Zulte Waregem moeilijk kan winnen van Racing Genk. De indeling van de pre-wedstrijdquoteringen zullen u dan ook niet verbazen, maar kunnen wel zorgen voor een flinke kerstbonus. Zo wordt winst van thuisploeg Zulte Waregem met een odd van x 2.40 keer uw inleg zeer goed beloond. Wint Racing Genk? Dan wordt er x 2.85 keer de inleg uitbetaald aan diegene die dit vooraf voorspelde. Voor een gelijkspel hanteren de bookmakers een quotering van x 3.30.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler Pro League-wedstrijd Zulte Waregem – KRC Genk wordt gespeeld op woensdag 21 december om 20:30 uur in het Regenboogstadion te Waregem. Speel mee en maak kans op mooie geldprijzen in deze dure decembermaand! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

voetbal...
20 december 2016

Ik ga via BetWay inzetten op een gelijkspel. Zulte Waregem is even uit het veld geslagen en daar profiteert Genk van.

7 jaar geleden

weddens...
20 december 2016

Essevee gaat weer voor de eerste plaats. Deze thuismatch geven ze echt niet weg.

7 jaar geleden

peterwi...
21 december 2016

Genk gaat toeslaan. Zulte zakt vanaf nu alleen maar verder naar beneden.

7 jaar geleden

weddendat
21 december 2016

Ik zet in op Zulte Waregem, want Essevee gaat winnen.

7 jaar geleden

jasper1991
21 december 2016

Lekkere quoteringen weer!!!

7 jaar geleden

progokker
22 december 2016

Zulte Waregem liet Club Brugge mooi niet verder uitlopen. 1-0 tegen Genk is misschien wat matig maar voor mij is het goed genoeg.

7 jaar geleden

suporter
22 december 2016

Snel mijn kerstbonus verdient met een goede voorspelling via Bet777!

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN