Wordt Club Brugge kampioen bij RSC Anderlecht?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 mei 2021     3 REACTIES

Met nog twee speelronden te gaan in PO1 krijgt RSC Anderlecht deze donderdag bezoek van koploper Club Brugge. De Bruggenaren kunnen kampioen worden als zij de match winnen in het Lotto Park Stadion van Anderlecht. Pakken de Bruggenaren deze donderdag de titel of gaat u voor een zege van RSC Anderlecht? Via VoetbalGokken.be vindt u altijd de hoogste odds bij de beste bookmakers.

Vincent Kompany: “Elke match winnen, dus ook van Club Brugge”

Er zijn nog twee matches te gaan in PO1. RSC Anderlecht treft in eigen Lotto Park deze donderdag Club Brugge dat kampioen kan worden. Dit weekeinde volgt tot slot een match op verplaatsing bij Royal Antwerp. Coach Kompany is vastberaden zes punten te rapen met zijn team. “We gaan proberen elke match nog te winnen”, zegt de coach van RSC Anderlecht in zijn vooruitblik.

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
2.75
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.38
Club Brugge wint de wedstrijd
2.40

“Wij gaan gewoon voluit”

Dat de Bruggenaren vol motivatie aan de match begint, weet Kompany. “Het is een groep die kampioen speelde de voorbije jaren. Het zijn winnaars en één ding weet ik van winnaars: ze zullen donderdag gemotiveerd zijn. Maar wij gaan gewoon voluit. We kunnen beter dan die vorige match. We willen meer laten zien dan gewoon de wedstrijd te ondergaan. We gaan een ander gezicht laten zien”, belooft de coach van RSCA tot slot nog.

Philippe Clement: “We hebben nog minstens een gelijkspel nodig”

Als Club Brugge donderdag wint in Brussel dan is de kogel door de kerk en kunnen de Bruggenaren feest gaan vieren. Club-coach Philippe Clement kijkt nog niet zover vooruit. Eerst moet zijn team het opnemen tegen RSC Anderlecht. “Het komt dichtbij, maar we hebben nog altijd niks in handen. Mensen zeggen dat al maanden, maar we zijn er nog niet. We hebben nog minstens een gelijkspel nodig. We gaan nu naar Anderlecht voor de overwinning, we zijn geen ploeg die rekent”, analyseert de coach van de Brugse ploeg in zijn voorbeschouwing op de Klassieker.

“We staan al de hele tijd op kop”

Als de nummer twee KRC Genk wint en Club laat punten liggen, kan de slotmatch tegen de Genkies nog bepalend worden. Toch voelt de T1 van Club geen extra druk bij zijn spelers. “De druk valt op zich wel mee, want we staan al de hele tijd op kop. De jongens hebben het voorbije jaar al veel laten zien, veel bewezen, dus leggen we de lat hoog”, zo besluit Clement.

Statistieken

Club Brugge heeft 43 punten bij elkaar gevoetbald en de landstitle ligt voor het oprapen. De nummer twee KRC Genk heeft 38 punten en kan alleen kampioen worden als de Brugse ploeg flink wat punten laat liggen. RSC Anderlecht is de nummer drie in het rijtje met 32 punten. Royal Antwerp staat op de vierde plek met evenveel punten dan RSCA.

Head 2 Head

Begin deze maand kwam Anderlecht op Jan Breydel en werden de punten gedeeld met Club Brugge. Aa het einde van de Pro League speelde Anderlecht nog thuis tegen de Bruggenaren. Met 2-1 was Paars-wit toen de betere van de twee. Een seizoen eerder kwam Club nog zegevieren in Brussel: 1-2.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht verloor voorbije week met 1-2 van KRC Genk. Lange tijd bleef het 1-1 in het Lotto Park, maar Genk sloeg in het slot van de match nog toe. De match op verplaatsing bij de Genkies werd met 1-1 gelijkgespeeld. De eerste twee PO1-matches werden ook niet gewonnen. Thuis tegen Royal Antwerp kwam de ploeg van coach Kompany niet verder dan 2-2 en datzelfde resultaat boekte Paars-wit ook bij Club Brugge.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge zegevierde voorbije weekeinde op Jan Breydel nipt van Royal Antwerp. De owngoal van Antwerp-doelman Jean Butez was een cadeautje voor de Bruggenaren. Op verplaatsing bij Royal Antwerp wist Club niet te winnen 0-0. De match bij KRC Genk ging zelfs met 3-0 verloren. Met de 2-2 gelijkspel bij Anderlecht komt het erop neer dat de Bruggenaren in deze PO1-reeks nog maar één match gewonnen hebben.

Lappenmand

Bij RSC Anderlecht ontbreekt Hannes Delcroix. De centrale verdediger werd in maart geopereerd aan zijn knie en zal voorlopig nog niet terugkeren in de basiskern. Ook Abdoulay Diaby ontbreekt. De rechtsbuiten van RSCA kampt met rugproblemen, waardoor hij vooralsnog niet aan spelen toekomt.

Ook rugproblemen voor Club Brugge spits Youssouph Badji. Het kampt daar sinds begin april mee en is out voor deze PO1 match. Tot slot hoeft u ook niet te zoeken naar Federico Ricca. De Brugse linkervleugelverdediger zit in de lappenmand vanwege een kwetsuur aan de achillespees.

Prognose

Onze voorspelling bij de bookmaker is dat Club Brugge de titelstrijd nog extra spannend gaat maken. RSCA wint deze donderdag met 2-1, waardoor de titel pas op de laatste speeldag vergeven wordt. En dat zal dan gebeuren in een onderling duel met KRC Genk. Bij deze voorspelling horen ferme pre-odds!

Quoteringen RSC Anderlecht – Club Brugge

Een bookmaker bonus van x 2,75 keer uw inleg staat klaar als u een winnende weddenschap plaatst op RSCA. Speelt Club Brugge in Brussel gelijk tegen Anderlecht? Dan wordt het kampioensfeest mogelijk nog wat uitgesteld, maar zijn voetbalgokkers die hierop gokten aan het feest met pre-odd van x 3,38 keer hun inleg!

Het speelbedrag krijgt een winstfactor van x 2,40 keer uw inleg mee als een weddenschap op Brugge de winnende blijkt te zijn donderdag.

De PO1-match RSC Anderlecht – Club Brugge wordt gespeeld op donderdag 20 mei om 21:00 uur in het Lotto Park Stadion van Anderlecht. Worden de Bruggenaren kampioen in Brussel of moet het feestje nog even uitgesteld worden doordat RSCA drie punten pakt? Via VoetbalGokken.be bent u voorbereid op de ontknoping van PO1!


Reacties

weddendat
19 mei 2021

Alvast gegokt op een zege van RSCA

3 jaar geleden

svballorig
20 mei 2021

Straffe match. Ik ga live meespelen op winst van Club

3 jaar geleden

casinoking
22 mei 2021

Club Brugge heeft het dik verdiend!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN