‘Winterkampioen’ Club Brugge op bezoek bij Lierse SK

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 december 2014     0 REACTIES

Koploper Club Brugge is voor de winterstop niet meer in te halen door achtervolger Anderlecht, maar de ploeg zal er alles aan gelegen zijn het succesjaar met een klinkende overwinning af te sluiten. Het gat met de nummer twee is nu 4 punten, een veilige marge die tegen Lierse in stand gehouden dient te worden.

Opdoffer voor Lierse SK

Afgelopen weekend kreeg de ploeg van trainer Radzinski een flinke pak slaag te verwerken. Op Charlerloi werd met 6-0 verloren. Direct na afloop van deze wedstrijd spraken spelers en trainersstaf over een “wanprestatie”. Niet veel later werd bekend gemaakt dat de spelersgroep van Lierse “unaniem had besloten om de tickets van de naar Charlerloi meegereisde supporters terug te betalen.” Een aardige geste richting hun eigen publiek, maar tegen Club Brugge zal er meer nodig zijn om de punten in Lier te houden.

Club Brugge wil 2014 in stijl afsluiten

Blauw-Zwart draait een uitstekend seizoen en won de laatste wedstrijden allemaal met groot overwicht. De bekerwedstrijd tegen KV Mechelen eindigde weliswaar in 0-0, maar Club ging toch door naar de volgende ronde van het bekertoernooi.

In de competitie wordt telkens met groot gemak gewonnen. Na de 1-3 uitzege tegen Standard wist de koploper van de Jupiler Pro League ook met speels gemak te winnen van Racing Genk: 4-1. Ook in de Europese wedstrijden doet Club het prima. Vorige week werd met 2-1 gewonnen van HJK Helsinki. De Belgische ploeg sloot daardoor de poulefase af als groepswinnaar. Bij de loting voor de zestiende finales werd Blauw-Zwart gekoppeld aan de Deense kampioen Aalborg. Een loting waar ze goed mee kunnen leven in Brugge. Tegen Lierse SK wil de ploeg het jaar in stijl afsluiten en met de volle buit huiswaarts keren.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd in de Jupiler Pro League tussen K. Lierske SK – Club Brugge wordt gespeeld op vrijdag 26 december 2014 om 16:00 uur in ‘t Kuipje te Lier. Wed mee bij Ladbrokes en ontvang als nieuwe klant 100,- euro gratis wed-tegoed bij een eerste weddenschap… Registreer u hier bij Ladbrokes.be…
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN