Wie wint vijfde speelronde PO1 KRC Genk vs Royal Antwerp?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 mei 2021     3 REACTIES

De PO1 wordt deze week afgerond. Dat betekent dat er deze week twee speelronden worden gehouden. Donderdagavond gaan KRC Genk en Royal Antwerp eraan beginnen in de Luminus Arena te Genk. VoetbalGokken.be wil er niets van missen. Wordt Genk nog kampioen en weet RAFC zich nog van de vierde plek te krijgen? Voorspel de match en win!

John van den Brom: “Het wordt nog een mooie week”

Met drie overwinningen en een gelijkspel in PO1 is KRC Genk nog altijd in de titelrace met Club Brugge. Genk-coach John van den Brom verwacht zelfs meer in de laatste twee PO1-matches. “We hebben Anderlecht weer op afstand gezet in de strijd om de tweede plek, en we hebben een prikkel uitgedeeld aan Club Brugge. Het wordt nog een mooie week. De druk ligt nu weer bij Club, we zullen zien hoe ze ermee omgaan’, zo zegt Van de Brom tegen Sporza.

KRC Genk wint de wedstrijd
1.81
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
Royal Antwerp FC wint de wedstrijd
3.85

“Geen fouten maken tegen Royal Antwerp”

De T1 van Racing Genk speelt donderdag met zijn elftal thuis tegen Royal Antwerp en sluit een landskampioenschap nog niet uit. “Ik geloof altijd in titels, zeker als je er zo dicht bij bent. Door gepruts van Club Brugge blijven we in de titelrace. We moeten donderdag tegen Royal Antwerp geen fouten maken”, aldus de Genk-coach. De slotmatch van PO1 is op verplaatsing bij Club Brugge en dat zal maar zo een titelgevecht kunnen worden.

Frank Vercauteren: “Nu eerst match tegen KRC Genk”

Royal Antwerp kan nog over RSC Anderlecht heen wippen, maar dan moet de ploeg van coach Frank Vercauteren de laatste zes punten die er te verdienen zijn wel rapen. Voor The Great Old ligt de eerste opdracht in Genk en vervolgens speelt de ploeg nog thuis in Antwerpen tegen RSC Anderlecht. “Genk is ontsnapt, maar we gaan nu niet beginnen rekenen. Eerst volgt de match in Genk”, zegt de coach van Royal Antwerp.

“Het zijn de punten die tellen”

Volgens de coach moet het mogelijk zijn om de laatste zes punten te pakken. “Mentale veerkracht hebben we wel en de wil om te winnen is er ook, het loopt alleen soms iets stroever. Ik kan de spelers weinig verwijten, maar dit is de realiteit, het zijn de punten die tellen. We moeten er donderdag als ploeg staan. Daarna zien we wel verder”, besluit coach Vercauteren.

Statistieken

Op de eerste plek staat nog altijd Club Brugge. De Blauw-zwarten hebben inmiddels 43 punten en hebben er niet veel meer nodig om kampioen te spelen. KRC Genk zit de ploeg uit Brugge op de hielen vanop de tweede plek die ze bezetten met 38 punten op zak. RSC Anderlecht en Royal Antwerp hebben beide 32 punten, maar het is RAFC die nu het met de vierde en laatste stek moet doen.

Head 2 Head

Op de laatste dag van april speelde RAFC thuis tegen KRC Genk. De Genkies zegevierde met 2-3 van The Great Old. Een match eerder in het Bosuil Stadion was Antwerp FC met 3-2 nog de sterkste van de twee teams. In december voorbije jaar wist Genk in eigen Luminus Arena met 4-2 te zegevieren van de ploeg uit Antwerpen.

Huidige vorm KRC Genk

Voorbije weekeinde speelde de ploeg van coach Van den Brom op verplaatsing bij RSC Anderlecht. De nummer drie in het rijtje werd met 1-2 verslagen door Genk. In PO1 verloor de ploeg van coach Van den Brom nog geen match. Er werd enkel gelijkgespeeld. De thuismatch tegen RSCA werd 1-1.

Huidige vorm Royal Antwerp

Bij Royal Antwerp verloopt het allemaal wat minder op rolletjes. De ploeg van coach Vercauteren zegevierde tot nu toe nog niet in PO1. Voorbije weekeinde werd er zelfs verloren. Op Jan Breydel wist Club Brugge met 2-1 te zegevieren en liet Antwerp FC met lege handen terug naar huis keren. In eigen Bosuil Stadion wist Antwerp de koploper met een gelijkspel 0-0 wat af te remmen. Ook bij RSCA werd het een gelijkspel 2-2. De thuismatch tegen Genk ging met 2-3 verloren.

Lappenmand

KRC Genk-coach Van den Brom heeft geen basisspelers in de lappenmand bivakkeren.

Royal Antwerp reist zonder Matheus (kuitblessure), Sander Coopman (gescheurde kruisband) en Faris Haroun (kuitblessure) af naar Genk.

Prognose

De ploeg van coach Van den Brom is de laatste tijd moeilijk te verslaan en wij denken ook niet dat Royal Antwerp daar wel in zal slagen. Onze wedtip voor deze match is 2-0 voor de Genkies. Onderstaand odds-overzicht kan u een handje helpen om de juiste voorspelling te achter te laten bij de bookmakers getoond op VoetbalGokken.be!

Quoteringen KRC Genk – Royal Antwerp FC

De hoogste pre-odds voor de match Genk – Antwerp FC vindt u bij VoetbalGokken.be! In het 1X2 spelsysteem van de bookmakers staat de hoogste odd genoteerd bij een zege van Royal Antwerp: x 3.85 keer uw speelbedrag.

Een gelijkspel kan u met een quotering van x 3.70 keer de inleg ook een hoge beloning opleveren. Een zege van KRC Genk staat genoteerd op x 1,81 keer uw speelbedrag.

De PO1-match KRC Genk – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op donderdag 20 mei om 18:30 uur in de Luminus Arena te Genk. Voorspelt u een zege van de Genkies of vult u een eerste PO1-zege van The Great Old in. Bij de wedkantoren van VoetbalGokken.be is geen voorspelling te gek dus doe vandaag alvast mee en win!


Reacties

tooskla...
19 mei 2021

Deze match gaat Genk zegevieren!

3 jaar geleden

kampioe...
19 mei 2021

Gespeeld op RAFC want daar staat de hoogste odd voor genoteerd :)

3 jaar geleden

svballorig
20 mei 2021

Gelijkspel in de Luminus Arena 2-2

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN