Wie wint Pro League match Sporting Club Charleroi – KV Mechelen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 september 2021     0 REACTIES

Deze zondag treden Royal Sporting Club Charleroi en KV Mechelen in de Jupiler Pro League. Charleroi speelt haar duel thuis en kan daar voordeel uit halen. Welke ploeg gaat volgens u drie punten pakken? Via VoetbalGokken.be vindt u snel en gemakkelijk de betrouwbaarste Belgische wedkantoren die de strafste quoteringen uitkeren voor de match Charleroi – Mechelen.

Edward Still: “Tegen Mechelen beter voor de dag komen”

Sporting Club Charleroi verloor voorbije weekeinde met 0-1 van Club Brugge en die match wil Charleroi-coach Edward Still zondag tegen KV Mechelen wegpoetsen. “We zullen weer op de been moeten komen en zondag tegen Mechelen zien we dan hopelijk een nog sterker Charleroi. We proberen de volgende wedstrijd te winnen, beter voor de dag te komen om vervolgens nog meer wedstrijden te gaan winnen volgende”, vertelt de coach in zijn vooruitblik op zondag.

“Controleren wat controleerbaar is”

De match tegen Club was voor Charleroi de eerste wedstrijd die dit seizoen verloren ging. Coach Still wil dit snel herstellen en doorpakken. “We vergeten niet dat toeval belangrijk blijft in het voetbal, maar ons doel is om te controleren wat controleerbaar is. Ons spel is voor 80% gericht op wie we zijn en wat we willen bieden en slechts 20% op de kwaliteiten en zwakke punten van de tegenstander”, aldus coach Still.

Wouter Vrancken: “Charleroi één van de moeilijkste verplaatsingen”

OH Leuven won voorbije weekeinde thuis van OH Leuven met 2-0, maar gleed twee weken terug nog onderuit bij RSC Anderlecht dat met 7-0 gehakt maakten van de ploeg van coach Wouter Vrancken. Volgens de coach wordt de uitmatch van dit weekeinde ook niet evident. “Charleroi is één van de moeilijkste verplaatsingen van het seizoen. Dat komt vooral door de manier van spelen én de kwaliteiten die ze hebben.”

“Charleroi sterk in omschakeling”

Voorbije seizoen slaagde Mechelen erin te zegevieren in Stade du Pays de Charleroi met 0-1. Een uitslag waar coach Vrancken graag voor zou tekenen, maar de T1 van KVK weet hoe moeilijk het is om ginds punten te rapen. “Eens je denkt de overhand te hebben, dan is Charleroi op zijn sterkst. In die val waarbij Charleroi snel omschakelt mogen we zondag niet trappen”, besluit de coach van KV Mechelen.

Statistieken

Sporting Club Charleroi heeft dertien punten uit acht duels geraapt. De ploeg van coach Still draait mee in het linkerrijtje en heeft vier punten minder dan koploper Club Brugge.

KV Mechelen staat op plek twaalf met tien punten. De ploeg van coach Vrancken heeft net zoveel punten als de nummer elf Sint Truiden VV.

Head 2 Head

Sporting Club Charleroi speelde in januari dit kalenderjaar voor de laatste keer tegen KV Mechelen. De ploeg verloor met 0-1 van de bezoekers uit Mechelen. Voorbije seizoen zegevierde de Carolo’s nog met 2-1 van KVK. De laatste keer dat de ploegen de punten deelden was in seizoen 2016-2017. Die match eindigde zoals het begon met 0-0 op het scorebord.

Huidige vorm Sporting Club Charleroi

Charleroi kreeg voorbije zaterdag Club Brugge op bezoek. De koploper van de Pro League zegevierde in Stade du Pays de Charleroi met 0-1. Voor het team van coach Still was dit de eerste match van dit seizoen die verloren ging. Vier duels werden een gelijkspel en drie werden er gewonnen door de Carolo’s.

Huidige vorm KV Mechelen

KV Mechelen kreeg zaterdag OH Leuven op bezoek in het eigen AFAS Stadion. Het team van coach Vrancken zegevierde met 2-0 van OHL. Deze overwinning maakte een hoop goed nadat er een week eerder werd verloren van RSC Anderlecht. In Brussel werd het team van coach Vrancken met 7-2 onderuit gehaald.

Lappenmand

Charleroi mist zondag tegen KV Mechelen nog altijd de langgeblesseerde Ken Nkuba door een gescheurde kruisband. Ook Steeven Willems herstelt het hele kalenderjaar al van een achillespees operatie.

KV Mechelen reist zonder Niklo Dailly af naar Charleroi. De rechtsbuiten speler van KVK heeft last van een gescheurde kruisband.

Prognose

En dan de prognose voor Sporting Club Charleroi – KV Mechelen. Onze wedtip is 1-0 winst voor Sporting Club Charleroi. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers gereed hebben staan.

Quoteringen Sporting Club Charleroi – KV Mechelen

In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren wordt de hoogste quotering uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Stade du Pays de Charleroi. U kunt x 3.65 keer uw speelbedrag verdienen als de ploegen de punten gaan delen.

Een overwinning van KV Mechelen staat op x 3.30 keer uw inleg hoog ingeschaald. Mocht Charleroi zegevieren dan wordt elke speler die dit vooraf had ingevuld bij de bookmaker x 1.99 keer het speelbedrag rijker.

De Jupiler Pro league match Sporting Club Charleroi – KV Mechelen wordt gespeeld op zondag 26 september 21:00 uur in Stade du Pays de Charleroi. Denkt u te weten welke ploeg dit weekeinde zegeviert in Charleroi? Vul uw voorspelling in bij uw favoriete bookmaker en win straffe odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN