Wie wint Pro League match KAS Eupen – Royal Antwerp?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 september 2021     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League treffen KAS Eupen en Royal Antwerp elkaar in de zevende speelronde. Het duel wordt zaterdag gespeeld in het Kehrwegstadion van Eupen. De Duitstalige ploeg staat op de tweede plek van de Pro League en Royal Antwerp bungelt met de vijftiende plek onderaan in de tabel. Welke ploeg wint deze match? Vind de strafste pre-odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Stefan Kramer: “Honderd procent zijn tegen Royal Antwerp”

KAS Eupen maakte een sterke indruk in de eerste fase van de competitie. Net voor de interlandbreak werd er dan toch verloren van Seraing en dat gaat volgens coach Stefan Kramer nu zaterdag tegen Royal Antwerp niet terug gebeuren. “Het spel tegen Seraing bewijst ons dat als we niet op honderd procent staan, maar op zeventig. Dat mag ons zaterdag thuis tegen Royal Antwerp niet meer gebeuren”, stelt de coach van Eupen vast in zijn vooruitblik op de Pro League match.

“Maat nemen van RAFC”

KAS Eupen staat op de tweede plek in de competitie en dat is al een hele prestatie vindt coach Kramer. Uiteraard hoopt hij wel dat de positie gehandhaafd blijft na de match tegen Royal Antwerp FC: “We moeten met de voeten op de grond blijven staan. Zaterdag is er een nieuwe kans voor ons om drie punten te gaan rapen. We hopen dat we de maat kunnen nemen van RAFC.”

Brian Priske: “Vertrouwen in goed resultaat bij KAS Eupen”

Terwijl Eupen de eerste match van dit seizoen verloor, wist Royal Antwerp een gelijkspel (2-2) uit het vuur te slepen tegen OH Leuven. Nu staat er een lastige verplaatsing bij KAS Eupen op het programma van coach Brian Priske en zijn team. De coach heeft er vertrouwen in dat er punten geraapt kunnen worden in Eupen. “Ik vind dat we genoeg kwaliteit hebben. Ik zie het iedere dag op training. Ik heb elle vertrouwen in mijn team als wij zaterdag naar Eupen reizen”, zegt de Deense coach van RAFC in zijn voorbeschouwing.

“Meer matches winnen”

Als het aan coach Priske ligt, zijn de wispelturige resultaten van Royal Antwerp FC vanaf nu verleden tijd. “De voorbije twee maanden is hier zo veel gebeurd en zijn hier zo veel nieuwkomers neergestreken. Tot nu toe liep het een beetje minder, maar elk succes is enorm belangrijk. We verdienen het om meer matches te gaan winnen”, besluit coach Priske zijn relaas.

Statistieken

De statistieken zijn zoals ze zijn en KAS Eupen staat er momenteel beter voor dan Royal Antwerp. De ploeg uit de Duitstalige streek staat op de tweede plek met elf punten. Het team van coach Kramer heeft er evenveel bij elkaar gevoetbald als Club Brugge dat op plek drie staat.

Royal Antwerp heeft vijf punten, maar moet dit seizoen nog een match inhalen. Het team van trainer Priske staat op de vijftiende plek van de Pro League.

Head 2 Head

In januari dit jaar speelden KAS Eupen en Royal Antwerp FC voor de laatste keer tegen elkaar. The Great Old kwam zegevieren met 0-2 in het Kehrweg-stadion van Eupen. Een seizoen verder terug werd het zelfs 1-4 voor het team uit Antwerpen. Dat KAS Eupen in eigen huis nog won, was in 2015. Deze match werd gespeeld in de Proximus League en niet in de Belgische Pro League.

Huidige vorm KAS Eupen

Met de tweede plek in de Pro League is wel te zien dat KAS Eupen tot zover een goed seizoen draait. Echter in de laatste match voor de interlandbreak van de Rode Duivels ging het mis. Het team van coach Kramer was in eigen huis niet opgewassen tegen RFC Seraing. Het team dat voorbije seizoen promoveerde naar de Pro League won met 1-2 van KAS. Op verplaatsing werd een speelronde eerder nog met 1-4 gezegevierd bij OH Leuven.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

De laatste match van Royal Antwerp was thuis tegen OH Leuven. In eigen Bosuil Stadion slaagde de ploeg van coach Priske er niet in om te zegevieren van OHL. Het werd een gelijkspel 2-2. Een gelijkspel werd het ook al bij Sporting Charleroi. Het duel werd in Charleroi gespeeld en werd een gelijkspel 1-1 dat beide teams een punt opleverden. Tussendoor werd in de laatste Conference League kwalificatiematch Omonia Nicosia verslagen. Hierdoor mag RAFC komende week aantreden in de groepsfase van de Europa Conference League aantreden tegen het Griekse Olympiakos.

Lappenmand

KAS Eupen heeft met Gary Magnée, Jens Cools en Leonardo Rocha nog drie spelers in de lappenmand. Het trio zal niet tijdig fit geraken voor de match tegen Royal Antwerp FC.

Aan de kant van RAFC zullen Sander Coopman en Sam Vines niet meereizen naar Eupen. Coopman heeft een gescheurde kruisband en Vines blijft achter door een sleutelbeenblessure.

Prognose

En dan de prognose voor KAS Eupen – Royal Antwerp FC. Onze wedtip is 2-1 voor KAS Eupen. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen KAS Eupen – Royal Antwerp

De quoteringen zijn gunstig ingedeeld voor elke voetbalpunter die wil wedden op de match van Eupen tegen RAFC. De Belgische wedkantoren keren de hoogste beloningen uit bij een gelijkspel. Worden de punten gedeeld in het Kehrweg-stadion dan kunt u rekenen op een beloning van maximaal x 3.60 keer de inleg.

Een zege van Royal Antwerp staat op x 2.54 keer uw inleg ingedeeld. Dat is net even iets hoger dan de wedkantoren uitkeren bij een overwinning van KAS. Winst van de ploeg uit Eupen levert u in het 1X2 spelsysteem x 2.46 keer het speelbedrag op.

De Jupiler Pro league match KAS Eupen – Royal Antwerp wordt gespeeld op zaterdag 11 september om 16:15 uur in het Kehrweg-stadion te Eupen. Gaat u spelen voor de hoogste odds die de bookmakers op VoetbalGokken.be aanbieden? Of volgt u uw voetbalkennis en zet u in op uw favoriet. Wat uw voorspelling ook is op VoetbalGokken.be maakt u altijd de beste bookmakersdeals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN