Welke ploeg wint de Pro League match KAA Gent – Club Brugge?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 augustus 2021     0 REACTIES

De Jupiler Pro League is inmiddels toe aan de zesde speelronde. Deze zondag gaan KAA Gent en Club Brugge tegen elkaar strijden voor de drie punten die deze ronde te halen zijn. De match vangt aan in de Ghelamco Arena te Gent. Denkt u vooraf te weten welke ploeg wint? Speel dan mee via VoetbalGokken.be op deze match en scoor hoge odds bij de Belgische wedkantoren waar u kunt inzetten op de match KAA Gent – Club Brugge.

Hein Vanhaezebrouck: “Zondag winnen zou geen mirakel zijn”

KAA Gent werkt een druk schema af met de Europa Conference League kwalificaties en de Jupiler Pro league en dan komt zondag Club Brugge ook nog op bezoek in de Ghelamco Arena. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck heeft er vertrouwen in dat er drie punten bijgeschreven kunnen worden. “Zondag winnen zou geen mirakel zijn. In voetbal kan alles”, zegt Vanhaezebrouck.

KAA Gent wint de wedstrijd
3.05
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.10
Club Brugge wint de wedstrijd
2,32

“We spelen graag topmatches”

AA Gent won dit seizoen nog maar één competitiematch en volgens de coach van de Buffalo’s wordt punten pakken nu weleens belangrijk. “Uiteraard is de wedstrijd zondag een belangrijke voor ons. Maar ik speel graag topwedstrijden tegen andere topclubs. Ik heb de voorbije matches van Club dan ook al heel erg aandachtig bekeken”, aldus coach Vanhaezebrouck.

Philippe Clement: “Met veel honger en goesting naar AA Gent”

Club Brugge haalde de jongste weken de volle buit binnen en is hard op weg terug op de eerste plek van de Pro league te geraken. De Bruggenaren staan op de tweede plek en dulden alleen KAS Eupen nog voor zich. Club-coach Philipps Clement juicht nog niet te vroeg nu zijn team het zondag tegen KAA Gent op moet gaan nemen. “Tegen AA Gent zullen we opnieuw veel honger en goesting hebben, maar je ziet dat hun niveau heel snel aan het stijgen is”, analyseert coach Clement.

“We zijn zeer ambitieus”

Over enkele weken begint voor Club Brugge de groepsfase van de Champions League. De ploeg uit Brugge heeft de puntjes nog niet op de i voor het drukke seizoen dat eraan zit te komen. Clement: “We zijn ambitieus, de club doet veel investeringen om de lat hoger te kunnen leggen. Wij moeten ons gewoon blijven focussen op de eerst volgende wedstrijd en dat is KAA Gent”, besluit Clement.

Statistieken

Op de eerste plek van de Jupiler Pro League staat KAS Eupen met elf punten. De ploeg uit de Duitstalige streek heeft een iets beter doelsaldo dan Club Brugge dat op plek twee staat met evenveel punten.

KAA Gent staat op de vijftiende plek met vier punten, maar loopt een speelronde achter doordat het uitstel kreeg voor de kwalificatiematch in de Europa Conference League tegen het Poolse Rakow.

Head 2 Head

De voorbije keer dat KAA Gent de ploeg uit Brugge ontmoette was op 15 maart jongsleden. Club Brugge kwam winnen met 0-4 in de Ghelamco Arena. De Buffalo’s bewaren dus geen goede herinneringen aan de laatste ontmoeting met de Brugse ploeg. De laatste keer dat Gent thuis won van Club was op 8 april 2018. Dankzij een treffer van Gent-speler Samuel Kalu (nu uitkomend voor Girondins Bordeaux) werd het 1-0 in Gent. Een gelijkspel kwam eind 2019 voor het laatst voor. Net voor de winterstop werd het een gelijkspel 1-1 in de Ghelamco Arena tussen Gent en Club.

Huidige vorm KAA Gent

De laatste Pro League match die KAA Gent speelde, was tegen KV Mechelen. Dit was voor de Buffalo’s ook de eerste match die gewonnen werd in dit competitieseizoen. Het werd 2-0 tegen de ploeg uit Mechelen. Een week eerder liet Gent punten liggen bij KV Oostende dat aan de kust met 1-0 zegevierde. Tegen Beerschot werd het op de eerste dag van deze maand een gelijkspel 2-2 in Gent.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije weekeinde een thuismatch tegen Beerschot VA. De ploeg van coach Clement won met 3-2 nipt van het team uit Antwerpen. Zulte Waregem werd een week eerder ook al aan de zegekar geknoopt. Club gaf Essevee met 0-4 een fikse pandoering. De kritiek die begin deze maand volgde na de stadsderby tegen Cercle Brugge (1-1) lijkt daarmee verstomd.

Lappenmand

Bij KAA Gent zijn geen geblesseerde spelers te melden. Ook zijn er bij de ploeg van coach Vanhaezebrouck geen spelers geschorst.

Ook de lappenmand van Club Brugge is tot op de bodem leeg. Wel blijft er zondag een speler achter in Brugge. Verdediger Stanley Nsoki is geschorst en moet een match brommen.

Prognose

En dan de prognose voor KAA Gent – Club Brugge. Onze wedtip is 1-2 voor Club. Wat is uw voorspelling? Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen KAA Gent – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds voor u klaarstaan voor de match van KAA Gent – Club Brugge. De hoogste odd in het 1X2 spelsysteem staat voor u genoteerd bij een gelijkspel. U kunt maximaal x 3.10 keer uw inleg terugkrijgen als de teams de punten delen en u dit vooraf al had voorspeld.

Een niet veel mindere quotering wordt uitgekeerd als Gent wint. Uw speelbedrag wordt x 3.05 keer meer waard als de Buffalo’s zondag aan het langste eind trekken. Een overwinning van Club Brugge is bij de bookies x 2.32 keer het speelbedrag waard.

De Jupiler Pro League match KAA Gent – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 29 augustus om 13:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en maak een straffe deal met de bookmakers die de hoogste quoteringen hanteren voor matches in de Pro League.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN