Weet Club Brugge ook de maat te nemen van KV Kortrijk?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 november 2020     2 REACTIES

De voorbije weken ontgoochelen Club Brugge meermaals, maar in de laatste speelronde voor de interlandbreak werd er weer gewonnen. Aan de kust in Oostende zegevierde de regerend landskampioen met 1-3. Deze zaterdag speelt Blauw-Zwart op Jan Breydel tegen KV Kortrijk. Pakt de koploper weeral drie punten of kan KVO stunten? Voorspel de uitslag via VoetbalGokken.be en win!

Philippe Clement: “Kortrijk wordt serieuze test”

Club Brugge was de voorbije weken bijzonder druk met de Pro League en de matches in de UEFA Champions League. De rust van jongste dagen vanwege de interlands die de Rode Duivels afwerkten, kwam coach Philippe Clement dan ook goed uit. In de voorbije afgelopen anderhalve week verwittigde hij zich van de komende tegenstrever en kwam tot de volgende conclusie: “Kortrijk wordt een serieuze test voor ons.”

Club Brugge wint de wedstrijd
1.29
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.40
KV Kortrijk wint de wedstrijd
8.15

“KV Kortrijk heeft PO1 kern”

Clement weet dat KVK in de voorbije matches punten verspeelde, maar onderschat de nummer negen in de huidige tabellen van de Pro League allerminst: “Ze hebben wat ongelukkige matches gespeeld, maar Kortrijk heeft een kern om in Play-off 1 te spelen. Kortrijk heeft heel veel (aanvallende) kwaliteiten. We moeten serieus aan de bak om de drie punten thuis te houden.”

Yves Vanderhaeghe: “Duidelijk wie de beste ploeg heeft”

Kortrijk coach Yves Vanderheaghe heeft inmiddels al meerdere keren Club Brugge bekampt. De ervaren T1 weet dat winnen op Jan Breydel nooit evident is: “Het is duidelijk wie de beste ploeg heeft, maar als wij onze efficiëntie omhoog weten te krijgen is er wellicht wel wat mogelijk bij Club Brugge.”

“Spel Club Brugge ontregelen”

Vanderhaeghe put hoop en moed uit de recente resultaten van Club Brugge, dat op Jan Breydel onder meer ook met 2-2 gelijkspeelde tegen KV Mechelen. “Club Brugge kan de bal prima rond laten gaan en dan wordt het moeilijk om daar een resultaat te pakken. Als het ons lukt om dat spel te ontregelen dan liggen er op zeker kansen. Maar als de machine van Club eenmaal draait, valt er normaal gezien weinig te rapen op Jan Breydel.”

Statistieken

Club Brugge is de fiere leider van de Jupiler Pro League, maar wordt flink op de hielen gezeten. Sporting Charleroi staat tweede met 23 punten en dat zijn er evenveel als Club Brugge bij elkaar veegde, maar speelde een match minder.

Beerschot, Genk en Standard Luik volgen met 22 punten. Ook Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht hebben 21 punten en strijden mee om het hoogste treetje van de competitie. KV Kortrijk staat negende met zestien punten.

Head 2 Head

Club Brugge verliest maar zelden van KVK op verplaatsing op Jan Breydel komt spelen. Voorbije seizoen zegevierde de Bruggenaren met 3-0 op de Kortrijkers. In de twee ontmoetingen ervoor was Blauw-Zwart ook de prmus: 3-0 en 2-1. Een draw kwam voor het laatst voor in 2012: 0-0.

Huidige vorm Club Brugge

Het seizoen begon moeizaam, maar inmiddels draait Club Brugge weer mee in de top van de Jupiler Pro League. Net voor de interlandbreak werd er met 1-2 gewonnen van KV Oostende, maar een week eerder ontgoochelde het nog tegen KV Mechelen: 2-2. Op bezoek bij OH Leuven werd zelfs verloren met 2-1, maar in de jongste matches knoopt Club Brugge weer aan met driepunters.

Huidige vorm KV Kortrijk

KV Kortrijk trof net voor de interlandbreak, het sterk spelende Beerschot VA. In eigen huis speelde KVK met 5-5 gelijk.. De speelronde ervoor ging de ploeg van coach Vanderhaeghe op bezoek bij Zulte Waregem en ook daar werden de punten gedeeld: 1-1. De laatste overwinning dateert al van midden oktober. Op verplaatsing bij KV Mechelen won Kortrijk net: 1-2.

Lappenmand

Coach Clement kan niet beschikken over Matej Mitrovic (hielblessure), Federico Ricca (blessure) en waarschijnlijk ook niet over Eduard Sobol (gezondheidsproblemen).

Het team uit Kortrijk komt zonder Mohammed Badamosi (gescheurde adductoren), Kristof D’Haene (heupblessure), Faiz Selemani (buikspierblessure) en Yevgen Makarenko (gezondheidsproblemen).

Prognose

KVK heeft sinds mensenheugenis niet meer gewonnen in Brugge en gaat dat volgens ons ook dit weekeinde niet doen. Mocht KVK toch zegevieren, dan bent u aan de feest, want de odds zijn zeer straf ingeschaald. Check hieronder de gemiddelde pre-odds in het 1×3 spelsysteem en plaats uw weddenschap op onze bookmakerspagina!

Quoteringen Club Brugge – KV Kortrijk

De hoogste odd van deze match wordt door de Belgische wedkantoren uitgekeerd als KV Kortrijk wint. U kunt rekenen op een gemiddelde beloning van x 8.15 keer uw speelbedrag voor winst van KVK.

Een gelijkspel krijgt met x 5.40 keer uw speelbedrag ook een hoge quotering mee voor deze match op Jan Breydel. Wint Club Brugge volgens u? Vul dan de 1 in op het wedstrijdformulier van uw favoriete bookmaker en ontvang uw inleg x 1.29 keer terug als de Bruggenaren zegevieren.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – KV Kortrijk wordt gespeeld op zaterdag 21 november om 20:45 uur op Jan Breydel te Brugge. Voorspel de dertiende speelronde van de competitie en win straffe bonussen bij de bookies op VoetbalGokken.be!


Reacties

casinoking
20 november 2020

Ik speel op een gelijkspel 2-2

3 jaar geleden

weddendat
23 november 2020

Er werd niet veel gescoord, maar dat ene doelpuntje van Club maakt mij wel rijker ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN