Weekendknaller Club Brugge versus Standard Luik

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 oktober 2019     2 REACTIES

Na een fraaie voetbalweek met Champions en Europa League topmatches sluiten Club Brugge en  Standard Luik  de voetbalweek af. Beide ploegen prijken bovenin de tabellen en mogen zondag op Jan Breydel gaan uitmaken wie momenteel de sterkste is van de twee. De Belgische wedkantoren delen de odds zeer straf in. VoetbalGokken.be heeft de hoogste odds!

Philippe Clement: “Voorsprong op Standard vergroten”

Club Brugge leed deze week harde klappen in de Champions Leaguewedstrijd tegen PSG (0-5), maar moet er zondag wel weer staan als Standaard Luik op bezoek komt op Jan Breydel. Volgens Club-trainer Philippe Clement hoeft zijn ploeg hier niet over bij de pakken neer te gaan zitten en kan zijn team er zondag weer staan. “Het belangrijkste is dat we trouw gebleven zijn aan onze manier van spelen.”

Club Brugge wint de wedstrijd
1.36
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.50
Standard Luik wint de wedstrijd
8.50
EXCLUSIEF: 300% VAN JOUW EERST BET!
ACTIE

Clement vervolgt met een legitieme vraag aan zichzelf: “Of deze nederlaag een mentale klap is? Nee, totaal niet! Ik weet wat mijn spelers kunnen, dat hebben ze de voorbije maanden al bewezen. Zondag willen we tegen Standard onze voorsprong nog vergroten. En gelukkig loopt er bij hen geen Mbappé”, aldus Clement op de clubwebsite.

Brandon Mechele: “Tegen Standard er weer voor gaan”

PSG sloeg vooral in de tweede helft van de wedstrijd toe, maar voor Brandon Mechele is dit geen reden om zondag niet goed voor de dag te komen. “We moeten gewoon match per match bekijken en er zondag tegen Standard weer voor gaan. Met het vertrouwen zit het dus nog altijd goed”, aldus Mechele op het figitale huis van The Blue Army.

Michel Preud’homme: “Zondag op Jan Breydel resultaat halen”

Standard Luik speelde deze week een pittige Europa Leaguewedstrijd op verplaatsing bij Eintracht Frankfurt, maar moet ook de knop weer omzetten om zondag naar Brugge af te reizen. “Mijn ploeg moet leren afzien. Dat is soms nodig tegen een goeie tegenstander. Als we zondag op Jan Breydel een resultaat kunnen neerzetten, zal dat heel mooi zijn”, vertelt Preud’homme in zijn vooruitblik bij Het Nieuwsblad.

“De wil om te winnen”

Voor Preud’homme is de wedstrijd op Jan Breydel een terugkeer naar de ploeg waarmee MPH gouden tijden kent, juist daarom wil de 60-jarige coach met Standard een resultaat pakken in Brugge. “De wil is er om te winnen en het is onze ambitie om er het maximum uit te halen. We gaan proberen om ons spel te spelen als we de bal veroveren, maar we zullen moeten afwachten welk gewicht zij dan in de schaal zullen leggen.”

Statistieken

Club Brugge is nog altijd ongeslagen in de Jupiler Pro League en dat brengt de ploeg van Clement op de eerste plaats met 26 punten. Standard Luik staat op de tweede stek en telt 23 punten. Mochten de Luikenaren winnen dan is het gat dus weer gedicht. De eerste achtervolgers zijn KAA Gent (derde) en KV Mechelen (vierde) dat beide twintig punten bezitten.

Head 2 Head

Club Brugge gaf de voorbije jaren weinig punten weg als Standard te gast was. De laatste overwinning van de Rouches op Jan Breydel staat in de boeken van april 2013, al zes jaar terug. De Luikenaren wonnen deze match met 0-2. Ook in 2008 wist Standard twee keer dat jaar af te rekenen met de Bruggenaren. In begin van dat jaar won Standard met 1-2 en eind dat jaar met 1-4. Dit jaar verwelkomden Club de ploeg uit Luik ook al en die match werd met 4-0 winst van The Blue Army’s met zeer overtuigende cijfers gewonnen.

Huidige vorm Club Brugge

In de Jupiler Pro League gaat het de ploeg van Clement op rolletjes. Voorbije weekend had Club wat moeite om van Moeskroen te winnen en was de oogst met 0-1 winst niet vet. Die week ervoor was het resultaat wat indrukwekkender. Er werd thuis met 4-0 gewonnen van Gent. Ook van KV Mechelen werd er met zeer overtuigende cijfers 0-5 gewonnen. Dat PSG tussendoor Club Brugge op zijn plek zette in de Champions League mag dan snel vergeten worden.

Huidige vorm Standaard Luik

Standard Luik maakte deze week een uitstapje bij Eintracht Frankfurt in de Europa League (2-1 verlies), enkele dagen nadat het KRC Genk nog aan de zege kar had gebonden. De ploeg van Preud’homme won voorbije weekend met 1-0 van de huidige landskampioen. Dit alles gebeurde nadat de ploeg uit Luik twee matches achtereen gelijk had gespeeld. Tegen Royal Antwerp (2-2) en Sporting Charleroi (1-1) werd er een gelijkspel gespeeld. Standard telt 23 punten in de Jupiler Pro League en liet dit seizoen dure punten liggen in de match tegen Anderlecht (1-0) en Sint-Truiden (2-1). Ook van Eintracht werd dus niet gewonnen en dus is een 3 punter wel weer welkom.

Lappenmand

De lappenmand is aan beide kanten zeker en vast niet leeg. Bij Club Brugge wordt verdediger Federico Ricca nog behandeld aan zijn blessure. Bij Standard Luik is het vrijwel zeker dat Noe Dussenne niet mee kan spelen tegen Club. De verdediger kampt met een knieblessure. Verder is er een kleine kans dat Anthony Limbombe eb Renaud Emond aan de start zullen staan. De medische staf werkt er hard aan om de spelers volledig te laten herstellen.

Prognose

Onze verwachting voor de match op Jan Breydel is een gelijkspel. Wij noteren een 2-2 op het wedformulier van de bookmakers. Mede omdat beide teams hebben laten zien over dezelfde kwaliteiten te beschikken. Weet u het beter of bent u benieuwd naar de quoteringen voor een draw? Laat het de bookmakers dan weten en check onderstaande odds!

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – Standard Luik

Voor deze match op Jan Breydel tussen de nummer een en twee willen de Belgische wedkantoren diep in de buidel graaien. De hoogste odd van deze wedstrijd x 8.50 keer uw speelbedrag staat genoteerd bij winst van Standaard Luik.

Een gelijkspel wordt door de bookies bij Unibet ook straf aangedikt. Worden de punten verdeeld komende zondag, dan wordt uw inleg x 4.50 keer meer waard. Voor een thuiszege van Club hebben de bookies met x 1.36 keer de inleg nog een zeer nette odd gereedstaan.

De Jupiler Pro League-match Club Brugge – Standard Luik wordt gespeeld op zondag 27 oktober om 14:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Laat uw voorspelling voor deze weekendtopper geld waard zijn. Speel slim mee via de bookmaker van uw keuze en speel op de koploper of de nummer twee van de Jupiler Pro League!


Reacties

belga
26 oktober 2019

Dit wordt op zeker een gelijkspel ;)

5 jaar geleden

bluearmy
26 oktober 2019

Club kan Luik hebben in Brugge. Gokje op 3-1 van Blue Army

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN