Wedkantoren hebben goesting in JPL topper Royale Union – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 januari 2022     0 REACTIES

Na 22 speelronden staat Royale Union nog altijd fier bovenaan in de Belgische Pro League. In speelronde 23 treft het voormalig landskampioen KRC Genk, dat dus ook weet hoe het is om verrassend leider te zijn in de Belgische competitie. De wedkantoren hebben duidelijk goesting en tonen ferme pre-match quoteringen voor Royale Union – KRC Genk!

Felice Mazzù: “Genk is klaar voor goed competitieslot”

Royale Union Saint-Gilloise trainer Felice Mazzù weet dat de competitie nog lang niet gespeeld is en durft dan ook nog niet op twee oren te slapen. De match tegen KRC Genk wordt weeral een belangrijke test om te zien hoe ver zijn ploeg kan geraken deze competitie. Als ex-coach van Genk, maar nu trainer van Union weet Mazzù wat zijn ploeg kan verwachten. “Sommige spelers van Genk presteren nu beter dan onder mij, dus ik denk dat Genk klaar is om een goed competitieslot neer te zetten. Hopelijk start die eindspurt pas na de match bij ons.”

“Onze werkkracht maakt verschil”

Mazzù benadrukt ook in de aanloop naar deze voor hem toch gevoelige match dat Royale Union van eigen kracht uit moet gaan. “We moeten niet kijken naar Genk of hun selectie. Onze werkkracht maakt het verschil. Dat is al sinds het begin van dit seizoen zo. Verliezen we dat, dan verliezen we alles.”

Bernd Storck: “Tegen Royale Union de ganse match op de afspraak zijn”

KRC Genk werkt onder de nieuwe T1 Bernd Storck haast geruisloos aan een opmars in de Belgische Pro League. Voorbije weekeinde schoof het de top 8 binnen en hoopt nu tegen leider Royale Union weer een driepunter te scoren. Storck: “Het zal eerst en vooral zaak zijn om tegen Royale Union de ganse match op de afspraak te zijn. Dat was tegen Oostende en Beerschot niet het geval en blijft dus een werkpunt.”

“Tegenstanders niet terug laten komen”

Storck kon in de voorbije matchen rekenen op een effectieve voorhoede en weet dat hij dat ook op verplaatsing bij Union weeral nodig zal hebben: “We beschikken over kwaliteiten om meerdere goals per match tegen de touwen te knallen, maar we moeten de tegenstanders niet terug laten komen in onze matches. Als we dat tegen Royale Union terug doen, maken we het onszelf wel erg moeilijk.”

Statistieken

Thuisploeg Royale Union Saint-Gilloise vangt deze match aan als de nummer één van België. Na 22 matches heeft de ploeg van Mazzù 50 punten bijeen verzameld. KRC Genk is achtste en heeft dankzij negen zeges en vijf draws nu 32 punten.

Head 2 Head

In de Head 2 Head statistieken valt te zien dat Union sinds hun eerste treffen met KRC Genk nimmer tot winst wisten te komen tegen deze ploeg, maar die statistiek is dit lopende seizoen tegen meerdere clubs al gekraakt.

Het laatste treffen eindigde in een gelijkspel. Op 12 september 2021 werd het in één van de eerste matches van dit seizoen 1-1 in Genk.

Huidige vorm Royale Union Saint-Gilloise

Union verspeelde op 26 november 2021 drie punten door thuis met 1-3 onderuit te gaan tegen OH Leuven. Dit is nog altijd de laatste nederlaag van de huidige competitieleider. De 0-0 vlak voor de winterbreak tegen KAA Gent is ook alweer vergeten dankzij de 0-4 zege van voorbije weekeinde op RFC Seraing.

Huidige vorm KRC Genk

Genk is dus aan een opmars bezig en dankt dat onder meer aan drie zeges en een gelijkspel in de voorbije vier matches. Genk versloeg achtereenvolgens Charleroi (4-2), KV Oostende (0-4) en Beerschot (4-1) en verspeelde enkel thuis tegen Royal Antwerp FC punten door in die match met 1-1 gelijk te spelen.

Lappenmand

De medische staf van Royale Union wordt nog altijd door slechts één man bevolkt: Senne Leysen. De centrale middenvelder scheurde in oktober 2021 zijn knieband en is voor onbepaalde tijd out. Jonas Bager ontbreekt vanwege een schorsing.

KRC Genk mist centrumspits Paul Onuachu. De 27-jarige goaltjesdief liep in december een hamstringblessure op en die houdt hem nog immer aan de kant.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor Royale Union Saint-Gilloise – KRC Genk. Wij voorspellen een 1-1 gelijkspel, dezelfde stand dus als op Genk eerder dit seizoen. Herbekijk de indicatieve pre-odds in onderstaand overzicht en speel ook mee via VoetbalGokken.be!

Quoteringen Royale Union Saint-Gilloise – KRC Genk

Voor een zege van Royale Union Saint-Gillis wordt door de Belgische wedkantoren maximaal x 1,90 keer uw inleg uitbetaald.

Speelt u via VoetbalGokken.be op een gelijkspel tussen beide elftallen? Dan volgt u niet alleen onze prognostiek, maar dan kunt u bij een puntendeling rekenen op maximale bookmaker odds van x 3,75! En dat is subiet ook de hoogste quotering.

Bij een zege van KRC Genk op verplaatsing bij de koploper scoort u als Belgische voetbalgokker ook flink. De maximale winstbonussen lopen bij een winnende voorspelling op naar x 3,60!

De Belgische Pro League match Royale Union Saint Gillis – KRC Genk staat geprogrammeerd voor zondag 23 januari 2021. De match vangt aan om 16:00 uur en wordt gespeeld in Stade Joseph Marien te Brussel. Scoort u de winnende deal? Check dan alle odds en match special via vergelijkingssite VoetbalGokken.be: zo weet u zeker dat uw rake schot ook een voltreffer is!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN