Wedden op RSC Anderlecht – Sint Truiden VV

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 februari 2023     0 REACTIES

In het Lotto Park Stadion gaat RSC Anderlecht het deze zondag opnemen tegen Sint-Truiden VV. Paars-wit heeft drie matches op rij niet meer verloren en lijkt op de weg terug te zijn. Met STVV treft Anderlecht een ploeg die iets hoger op de tabel van de Belgische Pro League staat. Ga voor de beste deals bij de Belgische wedkantoren en speel mee via VoetbalGokken.be!

Brian Riemer: “Ik geloof in een overwinning”

RSC Anderlecht speelt deze weekeinde in eigen huis tegen St. Truiden VV. RSCA-coach Brian Riemer heeft vertrouwen in een goed resultaat in het Lotto Park. “Ik geloof in een overwinning. Ook Sint-Truiden staat onder druk ook al hebben ze meer punten dan ons. Ik voel dat de groep uitkijkt naar deze wedstrijd, ze willen winnen voor de supporters”, zegt coach Riemer.

“We houden nu al drie wedstrijden op een rij de nul”

Met de Deense coach aan het roer is Paars-wit nu driemaal op rij ongeslagen en daar is de trainer trots op. “We houden nu wel al drie wedstrijden op een rij de nul en dan heb je altijd een goede kans om te winnen. De kwaliteit is nog niet zoals we willen, maar het is een jonge ploeg, die al een moeilijk seizoen achter de rug heeft. Daarom missen ze af en toe wat zelfvertrouwen”, zo legt de T1 van Anderlecht uit.

Bernd Hollerbach: “RSC Anderlecht is en blijft een topploeg”

Sint-Truiden VV coach Bernd Hollerbach maakt zich op voor de match op verplaatsing bij RSC Anderlecht die volgens de Duitse oefenmeester niet gemakkelijk gaat worden. “RSC Anderlecht is en blijft een topploeg en de druk ligt bij hen. Wij willen hoe dan ook winnen, al besef ik dat we dan foutloos moeten spelen. Compact spelen, agressief zijn, dat is onze opdracht”, stelt de coach van STVV.

“We gaan vol voor de drie punten”

De coach maakte pas bekend het seizoen af te maken bij STVV, maar dat een nieuw contract er niet aan gaat komen. De Duitser wil in de komende maanden zo hoog mogelijk op de tabel komen met STVV. Dan moet er ook zondag een resultaat gehaald worden. “We gaan vol voor de drie punten zoals altijd. Maar om te winnen, zullen we geen fouten moeten maken”, besluit de coach van STVV.

Statistieken

Er zijn 24 speelronden afgewerkt in de Belgische Pro League en Sint-Truiden VV staat op de achtste plaats met 35 punten. De ploeg heeft evenveel punten dan de nummer zeven Westerlo. RSC Anderlecht staat tiende op de tabel. De ploeg van coach Hollerbach heeft 31 punten.

Head 2 Head

Op 12 december 2021 speelden Anderlecht voor de laatste maal in eigen huis tegen Sint-Truiden. Paars-wit wist dat competitieduel met een 2-0 zege naar zich toe te trekken. Lior Refaelov en Majeed Ashimeru maakten toen de goals voor RSCA. Begin dit seizoen speelden de teams al tegen elkander in Sint-Truiden. Ginds was Paars-wit aan het feest met een 0-3 zege.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Voorbije weekeinde speelde RSC Anderlecht op verplaatsing bij KV Oostende. De ploeg van coach Riemer zegevierde met 0-2 bij de Kustploeg. Ook werd er voorbije maand een punt behaald in de match tegen Royal Antwerp. In het Lotto Park Stadion bleef het 0-0 en dus werden de punten gedeeld.

Huidige vorm Sint-Truiden VV

Sint-Truiden VV boekte voorbije weekeinde drie punten in de match tegen KV Kortrijk. De ploeg van coach Hollerbach zegevierde met 1-0 van KVK. Een speelronde daarvoor werd een punt gepakt bij OH Leuven. De match tegen de huidige nummer elf van de Pro League werd een 1-1 gelijkspel.

Lappenmand

RSC Anderlecht spelers Hannes Delcroix, Marco Kana en Adrien Trebel verblijven door kwetsuren in de lappenmand van Paars-wit en komen ook zondag nog niet in actie.

Sint-Truiden VV speler Toni Leistner heeft een spierblessure en treedt om die reden niet op in Brussel tegen Anderlecht.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de Pro League match RSC Anderlecht – St. Truiden VV. De Belgische wedkantoren wijzen Paars-wit aan als favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten een gelijkspel in Brussel en zetten in op een 2-2 puntendeling bij dit JPL duel. Wat is uw voorspelling voor deze match?

Quoteringen RSC Anderlecht – Sint-Truiden VV

De quoteringen zijn hoog ingeschaald bij de thuismatch van Anderlecht tegen STVV. De hoogste quoteringen vindt u bij een zege van St. Truiden. Als de ploeg van coach Hollerbach zegeviert, kunt u tot maximaal 4.30 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling op winst van STVV.

Volgt u onze prognose en gaat u wedden op een gelijkspel? Dan kunt u tot maximaal 3.45 keer de inleg scoren als de teams de punten met elkaar delen in het Lotto Park.

Een overwinning van RSC Anderlecht staat in het 1X2 spelsysteem op een straffe pre-odd van 1.89 keer uw inleg ingeschaald. Dat is nog altijd een straffe uitkering van de Belgische wedkantoren.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – Sint-Truiden VV wordt gespeeld op zondag 12 februari om 16:00 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Speel mee en win ferme bookmakersbeloningen door de correcte voorspellingen achter te laten via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN