Wedden op Royale Union SG – Sporting Charleroi in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 juli 2022     0 REACTIES

Dit weekeinde barst de tweede speelronde van de Jupiler Pro League los. Deze omvat onder meer de topmatch Royale Union SG – Sporting Charleroi. Het duel wordt gespeeld in het Joseph Marien Stadion te Brussel. VoetbalGokken.be zocht de strafste pre-odds op bij de Belgische wedkantoren voor voetbalgokkers die de match Union SG – Charleroi online willen voorspellen.

Karel Geraerts: “Match tegen Charleroi leuke uitdaging”

Karel Geraerts nam deze zomer het stokje over van de naar RSC Anderlecht vertrokken coach Felice Mazzu. De nieuwbakken coach van Union SG begon het seizoen voorbije weekeinde met een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Sint-Truiden VV. Nu staat de eerste thuismatch voor de deur. Vrijdagavond komt Charleroi naar Brussel. “De match tegen Sporting Charleroi wordt een leuke uitdaging. We zullen stap per stap werken, zoveel mogelijk matchen proberen te winnen en uitgaan van onze filosofie met mijn eigen accenten”, zegt de nieuwe coach van Royale Union.

“Ik weet hoe deze club werkt”

Niet alleen coach Mazzu heeft de Brusselse club verlaten. Ook enkele spelers vertrokken uit Sint Gillis. Nieuwe spelers moeten zich nog bewijzen, maar coach Geraerts verwacht een goed team te kunnen smeden. “Ik heb geen garanties over onze kern, maar ik weet hoe deze club werkt. Spelers die vertrekken, zullen vervangen worden door degelijke jongens. Misschien niet door de grootste namen, maar wees gerust: Union zal een zeer degelijke selectie hebben”, aldus coach Geraerts.

Edward Still: “Blik richten op match Royale Union”

Royal Charleroi Sporting begon het seizoen met de thuismatch tegen KAS Eupen. Het team van coach Edward Still won met 3-1 en dat doet de Zebra’s op weg naar de match op verplaatsing bij Royale Union. “Ik ben blij om met drie punten aan het seizoen te kunnen beginnen, dat is altijd ideaal. Het ontbrak ons wel aan precisie in de omschakeling en in de aanvallen. Daar moeten we van leren. We gaan dat analyseren en vanaf maandag richten we de blik op onze volgende match tegen Union”, zegt coach Still na de match tegen KAS.

“We moeten altijd kalm blijven”

Ook coach Still werkt met een aantal nieuwe spelers die hun draai binnen de selectie nog moeten vinden. “We hebben een goede bank. Maar goed, we weten dat er in een wedstrijd altijd moeilijke momenten komen en we dan kalm moeten blijven. Dat geldt ook voor de match van vrijdag tegen Royale Union”, besluit de coach van Sporting Charleroi.

Statistieken

Na een speelronde staat Sporting Charleroi op de eerste plaats van de Jupiler Pro league. De ploeg van coach Still boekte voorbije weekeinde met de 3-1 tegen KAS Eupen het beste resultaat. Royale Union staat na een 1-1 gelijkspel tegen STVV op een elfde plaats.

Head 2 Head

Voorbije seizoen had elke ploeg het lastig tegen Royale Union. De Brusselse formatie won de een na de andere match. Ook Sporting Charleroi kon de ploeg van de vertrokken coach Mazzu niet overmeesteren. Op 6 november voorbije jaar won Union SG met 4-0. De match in Charleroi werd met 0-3 gewonnen door Royale Union.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union kwam in de eerste speelronde van de Pro League niet langszij STVV. In Sint-Truiden werd het voor rust 1-0 dankzij een goal van STVV-speler Hayashi. In de 71ste minuut maakte Union-speler Adingra dat nog goed met zijn treffer en werden de punten gedeeld bij 1-1. Ook mag Royale Union zich deze dinsdag gaan opmaken voor de Champions League kwalificatie wedstrijd tegen Rangers FC.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Voor Sporting Charleroi pakte de eerste match van het seizoen goed uit. KAS Eupen werd met 3-1 verslagen door treffers van Zaroury, Bessile en Gholizadeh. Het enige doelpunt van KAS-speler Ndri kon daar nog weinig schade aan brengen. Charleroi hoeft zich niet op te gaan maken voor Europees voetbal.

Lappenmand

Royale Union kan nog niet beschikken over centraal verdediger Koki Machida. De 24-jarige Japanner heeft last van een heupblessure.

Sporting Charleroi speelt dit weekeinde nog zonder Jules Van Cleemput (gescheurde enkelband) en Anthony Descotte (spierblessure).

Prognose

En dan onze prognose voor de match Royale Union – Sporting Charleroi. De Belgische wedkantoren wijzen Union SG aan als favoriet aan voor dit duel. Wij verwachten een gelijkspel zetten in op een 2-2 puntendeling bij de online bookmakers. Heeft u al goesting om te gaan voorspellen?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan op hun online gokplatformen.

Quoteringen Royale Union SG – Sporting Charleroi

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds hoog in voor de eerste thuismatch van het seizoen voor Union SG. De hoogste odd in het 1X2 spelsysteem staat ingedeeld bij een zege van Charleroi. U kunt maximaal x 4.60 keer de inleg scoren bij de bookmakers als de Zebra’s winnen in Brussel.

Nog meer straffe bookmakersdeals maakt u bij een gelijkspel. De Belgische wedkantoren keren tot maximaal x 4.15 keer de inleg aan u uit als Union en Charleroi de punten delen.

Een overwinning van Royale Union is bij veel Belgische bookmakers tot maximaal x 1.71 keer de inleg waard.

De Jupiler Pro league match Royale Union SG – Royal Charleroi Sporting Club wordt gespeeld op vrijdag 29 juli om 20:45 uur in het Joseph Marien Stadion te Brussel. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en u speelt bij de betrouwbaarste bookmakers van België. Vergelijk, zet in en win!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN