Wedden op Royal Antwerp FC vs KAA Gent in Bosuil Stadion

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 oktober 2021     0 REACTIES

Deze zondag worden er in de Jupiler Pro League vele mooie matches gespeeld. Eén daarvan is het duel Royal Antwerp FC tegen KAA Gent. Het Bosuil Stadion is het decor van deze clash. Welke ploeg wint er volgens u in Antwerpen? Vind via VoetbalGokken.be de hoogste odds die bij uw voorspelling(en) past en zet in bij de Belgische wedkantoren.

Brian Priske: “Twaalfde man nodig tegen KAA Gent”

Royal Antwerp FC speelt in eigen huis tegen KAA Gent en dat kan een verschil maken voorspelt coach Brian Priske nu het stadion weer vol mag. “Op de Bosuil kunnen we iedereen kloppen, met onze ongelofelijke supporters is alles mogelijk. We hebben ze zondag tegen Gent ook nodig, maar eigenlijk hebben we onze twaalfde man altijd nodig”, zegt de coach van Antwerp FC in zijn persconferentie.

“We moeten punten pakken”

Royal Antwerp heeft de punten hard nodig om bij de koplopers van de Belgische Pro league te kunnen blijven aansluiten. “Op dit moment, in deze periode met veel wedstrijden, moet je punten pakken. Als het niet lukt op de voetballende manier die je graag wil, moet het op karakter en individuele kwaliteit”, legt de coach van RAFC uit.

Hein Vanhaezebrouck: “De verplaatsing naar de Bosuil is altijd de max”

Na de zege op Anorthosis Famagusta (2-0) in de conference League is KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck klaar voor de volgende opdracht. De coach heeft goesting in de match op verplaatsing bij Royal Antwerp. “De verplaatsing naar de Bosuil is altijd de max. Een geweldig publiek, prachtige sfeer en – hoe oud dan ook – nog altijd een heerlijk stadion”, blikt coach Vanhaezebrouck vooruit naar de match in Antwerpen.

“Ook uitwedstrijden winnen”

Het is KAA Gent dit seizoen nog niet gelukt om matches op verplaatsing te winnen. Alleen in de match op verplaatsing bij RSC Anderlecht werd een punt geraapt. Daar moet volgens de coach van Gent snel verandering in komen. “Het is tijd om ook in de uitwedstrijden iets neer te zetten, maar er wacht ons een moeilijke wedstrijd tegen Royal Antwerp”, aldus de T1 van de Buffalo’s.

Statistieken

De Jupiler Pro League is negen speelronden op weg. Club Brugge staat eerste in het rijtje van achttien. De Bruggenaren hebben achttien punten. Royal Antwerp staat op de vierde plaats met zeventien punten. KAA Gent staat pas op de dertiende plek met elf uit negen.

Head 2 Head

Voorbije seizoen wist Royal Antwerp thuis te zegevieren van AA Gent. De ploeg uit Antwerpen won met 1-0 dankzij een treffer van Dieumerci Mbokani. Een match eerder wist RAFC ook al te zegevieren van de Buffalo’s. Het werd toen 3-2 in het Bosuil Stadion. Eind mei 2019 zegevierde Gent voor de laatste keer in de havenstad. Met 1-2 werd The Great Old voor eigen publiek verslagen door de bezoekers uit Gent.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp speelde voorbije donderdag de Europa League match tegen Eintracht Frankfurt. De ploeg van coach Priske verloor met 0-1 van de Duitse ploeg. In de Jupiler Pro League werd in het weekeinde nog gewonnen met 1-2 van Royale Union SG. Ook werden de matches tegen KRC Genk 4-2 en RFC Seraing 2-1 in eigen Bosuil Stadion gewonnen.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent speelde deze week in de Europa Conference League tegen Anorthosis Famagusta uit Cyprus. De ploeg van coach Vanhaezebrouck zegevierde met 2-0 in de Ghelamco Arena. In het weekeinde werd er thuis ook al gewonnen van Cercle Brugge (2-1). De match bij RSC Anderlecht werd een gelijkspel 1-1 en er werd in de maand september ook nog verloren van KV Kortrijk 1-0.

Lappenmand

Royal Antwerp speelt zondag zonder Sander Coopman en Sam Vines. Coopman kampt sinds april dit jaar al met een gescheurde kruisband. Vines heeft begin september een sleutelbeenbreuk opgelopen. De geblesseerden Bjorn Engels, Alhassan Yusuf en Michel-Ange Balikwisha zijn er zondag ook niet bij. Birger Verstraete heeft vier gele kaarten achter zijn naam staan en moet oppassen voor nog een prent.

Gent-spelers Giorgi Chakvetadze en Yonas Malede liepen een blessure op in de Conference League match tegen Anorthosis Famagusta. Het is nog afwachten of Chakvetadze en Malede er zondag wel bij zullen zijn. Gianni Bruno en Andrew Hjulsager zijn al lange tijd aan het herstellen van een blessure.

Prognose

En dan de prognose voor Royal Antwerp FC – KAA Gent. Onze wedtip is een gelijkspel 2-2. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan in hun sportsbooks.

Quoteringen Royal Antwerp – KAA Gent

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds flink opgeschroefd voor de match van Royal Antwerp tegen KAA Gent. De hoogste quotering van dit duel wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in het Bosuil Stadion. U kunt x 3.65 keer uw speelbedrag terugverwachten als de teams de punten delen.

Nog meer hoge quoteringen vindt u bij een zege van Royal Antwerp. Zegeviert The Great Old van AA Gent? Dan krijgt u x 2.61 keer uw speelbedrag terug van de bookmakers. Een zege van de Buffalo’s levert met x 2.36 keer uw speelbedrag ook een zeer hoge beloning op. Houd het 1X2 spelsysteem van de online bookmakers goed in de gaten en zet in op het voor u meest gunstigste moment.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp FC – KAA Gent wordt gespeeld op zondag 3 oktober om 18:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Denkt u te weten welke ploeg zondag wint? Laat dan uw voorspelling achter bij de Belgische wedkantoren en win ferme bonussen bij de betrouwbaarste en veiligste online bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN