Wedden op Pro League: Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 oktober 2021     0 REACTIES

In de Belgische Pro League treffen Sint-Truiden VV en RSC Anderlecht elkaar deze zondag op Stayen. De ploegen wisten voor de interlandbreak niet te winnen en zullen dat zondag snel willen vergeten met een klinkende overwinning. Voor de Belgische wedkantoren  een goede reden om de quoteringen hoog in te delen. Speelt u vandaag al mee via VoetbalGokken.be?

Bernd Hollerbach: “De drie punten thuis houden”

Het gaat Sint-Truiden VV nog niet voor de wind. Nog geen maand geleden leek het erop dat trainer Bernd Hollerbach zijn spullen kon gaan inpakken. De coach is gebleven en inmiddels zijn we een maand verder, maar blijven de resultaten nog wel uit. Met de negende plaatst is er werk aan de winkel. Zondag wacht de nummer zeven RSC Anderlecht, maar naar statistieken kijkt Hollerbach niet. “Statistieken zijn leuk voor de media maar betekenen niks. We gaan alles doen om zondag tegen Anderlecht de drie punten thuis te houden”, waarschuwt coach Hollerbach in zijn persconferentie.

Sint-Truiden VV wint de wedstrijd
4.15
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1,76

“Tegen RSC Anderlecht onze kansen afmaken”

Volgens de coach van STVV moet zijn ploeg veel dingen leren om met betere resultaten te komen. Ook in eigen huis heeft de ploeg van coach Hollerbach moeite om te zegevieren. “Automatismen kweken kost tijd, maar we zijn op de goede weg. Tegen RSC Anderlecht moeten we onze kansen afmaken”, aldus de coach van STVV.

Vincent Kompany: “RSCA kan stappen zetten bij STVV”

RSC Anderlecht speelde de laatste competitiematch tegen Club Brugge, maar wist de klassieker niet te winnen. Het werd 1-1 in het Lotto Park tegen de aartsrivaal uit Brugge. Dat was voor RSCA de derde puntendeling op rij en dus werd er tijdens de interlands een oefenduel tegen Westerlo ingelast. Die match werd met 4-1 gewonnen en daaruit wil RSCA-trainer Kompany lessen trekken voor de herstart van de Pro League dat tegen Sint-Truiden zal zijn. “We moeten die laatste stap zetten waarbij we een dominante prestatie ook kunnen afmaken. Dat wil ik graag zien bij STVV”, aldus coach Kompany.

“Bovenin geraken”

RSC Anderlecht kent een stroeve competitiestart, maar is nadat het haar competitiestart had gemist inmiddels naar plek zeven gestegen. Zondag speelt de ploeg van coach Kompany tegen de nummer negen. “Op een of andere manier moeten we structureel weer boven de beste ploegen geraken. Dat gaat niet met een toverstaf, maar met vallen en opstaan. Maar ik blijf achter de schermen en op het veld evolutie zien, dat is belangrijk voor de rest van het seizoen”, zo besluit de coach van Paars-wit.

Statistieken

RSC Anderlecht staat na tien speelronden op de zevende stek in de Belgische Pro League. De ploeg van coach Kompany heeft zestien punten. KV Mechelen staat net een plaatsje hoger, maar heeft net als RSCA zestien punten. Sint-Truiden vinden we terug op de negende plaats met veertien punten. KAS Eupen en Royal Antwerp FC zijn de ploegen die met twintig punten dit seizoen de meeste punten bij elkaar hebben gevoetbald.

Head 2 Head

De laatste keer dat RSC Anderlecht op verplaatsing bij Sint-Truiden speelde, was april dit jaar. De ploeg van coach Kompany won toen met 0-1 van STVV. Yari Verschaeren maakte het doelpunt voor Anderlecht. Een ontmoeting eerder was het STVV die zegevierde. De Kanaries wisten zelfs met 4-2 te winnen.

Huidige vorm Sint-Truiden VV

Van de laatste vier matches wist STVV er twee in zeges om te zetten, een duel werd een gelijkspel en er werd er één verloren. De zes punten haalden de ploeg van coach Hollerbach uit de matches Standard Luik 1-2 en Beerschot VA 0-1. De match die verloren ging, was de thuismatch tegen KRC Genk 1-2 en de puntendeling werd geboekt tegen KV Oostende: 1-1 op Stayen.

Huidige vorm RSC Anderlecht

De laatste vier matches leverde RSC Anderlecht zes punten op. Het duel tegen Standard Luik werd gewonnen met 0-1, maar daarna volgenden drie matches waaruit drie punten werden geboekt. Tegen KAA Gent werd het 1-1 in het Lotto Park. Op bezoek bij KV Oostende werd het 2-2 en de klassieker tegen Club Brugge werd met 1-1 afgerond in Brussel.

Lappenmand

Stan Van Dessel kan zondag niet in actie komen voor zijn ploeg Sint-Truiden VV. Eind augustus liep de middenvelder een gescheurde kruisband op. Trainer Hollerbach moet de competitiematch tegen Anderlecht vanaf de tribunes toekijken doordat de Duitser in de laatste match zijn vijfde gele kaart van dit seizoen toegewezen kreeg.

RSC Anderlecht moet het zondag zonder Hannes Delcroix stellen. De verdediger van RSCA is aan zijn knie geopereerd en moet daar van herstellen. Francis Amuzu heeft vier gele kaarten achter zijn naam staan en moet oppassen voor nog een prent.

Prognose

En dan de prognose voor Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht. Onze wedtip is een gelijkspel 1-1. Wat is uw voorspelling voor deze match op Stayen?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers klaar hebben staan voor Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht.

Quoteringen Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen het hoogt in bij een zege van Sint-Truiden VV. Gemiddeld kunt u een beloning van x 4.15 keer uw speelbedrag terugverwachten als STVV wint.

In het 1X2 spelsysteem van de bookmakers wordt een gelijkspel op een quotering van x 3.70 keer uw speelbedrag ingedeeld. Een zege van RSC Anderlecht levert bij de betere bookies x 1.76 keer het speelbedrag op.

De Jupiler Pro League match Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 17 oktober om 13:30 uur op Stayen te Sint-Truiden. Voor welk resultaat u ook inzet, bij de bookmakers op VoetbalGokken.be vindt u ferme quoteringen en de beste deals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN