Wedden op Pro League match Standard Luik – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 oktober 2022     0 REACTIES

In de Belgische Pro League treffen Standard Luik en RSC Anderlecht elkander op zondag 23 oktober. De ploegen verloren allebei midweeks en willen die ontgoocheling rechtzetten in deze match. Welke ploeg is daartoe in staat in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik? Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!

Ronny Deila: “Ons klaar maken voor zondag”

Standard Luik moet zich na de verloren match van voorbije woensdag terug richten op het duel van dit weekeinde. Standaard-coach Ronny Deila wil de rug snel rechten. “In deze competitie kan bijna elke ploeg van iedereen winnen en verliezen. Veel goede ploegen hebben de druk om te presteren. We zijn nu even down, maar er waren ook al veel ups. We gaan ons klaar maken voor zondag”, zegt de Noorse coach.

“Richten op de volgende wedstrijd”

De ploeg in Luik vecht zich dit seizoen naar de top van de Belgische Pro League. Coach Deila maakt zich echter nog geen zorgen. “Als we lang constant kunnen blijven, ben ik niet bezorgd over de toekomst. We moeten leren van deze situatie en ons richten op de volgende wedstrijd dat tegen RSC Anderlecht zal zijn”, aldus coach Deila.

Felice Mazzu: “Match van zondag goed voorbereiden”

RSC Anderlecht heeft het dit seizoen zwaar in de Belgische Pro League. De negende plaats is voor Anderlecht-begrippen te laag. RSCA-coach is niet van plan op te gaan geven. “Het leven lacht ons op dit moment niet toe. Dit is moeilijk om mee om te gaan. Op die momenten zijn we niet genoeg ‘killer’ om de wedstrijd af te maken. Maar we gaan gewoon naar de club om de match van zondag voor te bereiden”, stelt trainer Mazzu.

“We staan al op twaalf punten van de top vier”

De coach hoopt het tij snel te kunnen keren bij Paars-wit. “De connectie met de spelers ís er, maar de resultaten zijn er niet. En ik begrijp dat de supporters zeer ontevreden zijn, Anderlecht is een club die de titels opstapelde vroeger en nu gaan we door een moeilijke periode. We staan intussen al op twaalf punten van de top vier, maar ik zal niet opgeven. Eén déclic kan volstaan om ons te lanceren”, zo besluit Mazzu.

Statistieken

Na dertien speelronden in de Belgische competitie bevindt Standard Luik zich op de vijfde plaats met 22 punten. RSC Anderlecht staat negende met zestien punten. Koploper van de Jupiler Pro league is KRC Genk met 34 punten.

Head 2 Head

Standard Liege en RSC Anderlecht speelden op 19 september voorbije kalenderjaar voor de laatste keer tegen elkander. Paars-wit kwam toen zegevieren met 0-1 op Sclessin. Lior Refaelov maakte toen het doelpunt voor RSCA. Standaard won in 2019 voor de laatste maal van Anderlecht. Op 12 april dat jaar werd het zelfs 5-0 voor de Rouches.

Huidige vorm Standard Luik

Voorbije woensdag speelde Standard Luik op verplaatsing bij KV Mechelen. De ploeg van coach Deila verloor ginds met 2-0 van KVM. Begin deze week wisten de Rouches nog te zegevieren van de nummer twee in de competitie: Royal Antwerp. Standaard zegevierde voor eigen publiek met 3-0.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht verloor twee competitiematches op rij. Voorbije weekeinde werd de Klassieker tegen Club Brugge niet gewonnen. In het Lotto Park kwam de rivaal uit Brugge met 0-1 zegevieren. Voorbije donderdag geraakte RSCA niet langs SV Zulte Waregem. Het verloor met 3-2.

Lappenmand

Standard Luik mist deze zondag door diverse blessuren: verdediger Nathan Ngoy, middenvelders Selim Amallah en Noah Ohio en aanvaller Renaud Emond.

Anderlecht speelt zonder verdediger Marco Kana, middenvelder Adrien Trebel en de twee aanvallers Julien Duranville en Benito Raman.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Standard Liege – RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren wijzen RSCA aan als licht favoriet bij dit duel. Wij verwachten dat de teams aan elkander gewaagd zijn en zetten bij de online wedkantoren in op een 1-1 gelijkspel. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Standard Luik – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren schroeven de pre-odds het hoogst op bij een gelijkspel in Sclessin. Als beide ploegen de punten delen in deze veertiende speelronde van de Pro League, kunt u daarmee tot maximaal x3.60 keer de inleg mee scoren.

Een overwinning van Standard Luik wordt ook straf beloond. Mochten de Rouches de punten in Liege houden, dan staat er een maximale quotering van x3.00 keer de inleg tegenover.

Wint RSC Anderlecht in Luik? Dan kunt u nog altijd een straffe quotering scoren. Winst van Paars-wit levert bij de bookmakers een quotering van maximaal x2.33 keer uw inleg op.

De Belgische Pro League match Standard Luik – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 23 oktober om 18:30 uur in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik. Bezoek de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor de strafste quoteringen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN