Wedden op Pro League match Royal Antwerp vs KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 september 2021     0 REACTIES

Deze woensdag spelen Royal Antwerp FC en KRC Genk tegen elkaar in het Bosuil Stadion. De ploegen hebben nog een speelronde in te halen en gaan woensdagavond vol voor de drie punten. Welk team maakt volgens u de meeste kans op winst in Antwerpen? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste bookmakersbonussen.

Brian Priske: “Tegen Genk moet het beter”

Royal Antwerp FC won voorbije weekeinde nipt van RFC Seraing met 2-1 en daarmee tankte de ploeg van coach Brian Priske niet genoeg zelfvertrouwen voor de match tegen Racing Genk. “Wij missen nog wat automatismen tussen de spelers, dat is op dit moment een groot probleem”, klinkt het bij de coach van RAFC. “Woensdag spelen we tegen Racing Genk en dan moet het echt beter”, vertelt coach Priske op zijn perspraatje voorafgaand aan de Pro League topmatch.

“Met druk kunnen voetballen”

De druk bij de coach ligt hoog, want vanuit de club en supporters moeten er echt punten gepakt worden. Coach Priske weet dat er een belangrijke match tegen Genk aan zit te komen. “Voetbal is een harde business. Als je bij Antwerp speelt, moet je met druk kunnen voetballen. Het is altijd een opluchting als je een match kan winnen. Maar we moeten snel beteren richting de Genk match”, aldus de Deense coach van Antwerp FC.

John van den Brom:  “Antwerp uit moeten we winnen”

Racing Genk heeft al lange tijd niet verloren en mocht het woensdag winnen, dan kan Genk op gelijke hoogte komen met koploper Club Brugge. Coach John van den Brom wil die kans graag pakken. “Woensdag hebben we Antwerp uit. Die match moeten we winnen, want dan behoren we tot de besten van België”, blikt coach Van den Brom vooruit op de match van woensdag.

“Beste spelers gebruiken tegen Royal Antwerp”

De coach zag zijn team voorbije zondag zegevieren bij Sint-Truiden VV en dat gaf de coach hoop voor de volgende match op verplaatsing in Antwerpen. “Ik zeg altijd dat ik zoveel vertrouwen heb in mijn spelersgroep. We moeten ons klaarstomen voor die wedstrijd en de beste spelers ook tegen Royal Antwerp gebruiken”, zegt coach Van den Brom tot slot nog.

Statistieken

Royal Antwerp en Racing Genk lopen nog een speelronde achter in de Jupiler Pro league en halen deze woensdag in. De teams kregen, net als KAA Gent en RSC Anderlecht die donderdag tegen elkaar spelen, uitstel om zich optimaal voor te bereiden op hun Europese voetbalcampagne.

Als de teams hun duels hebben gespeeld, heeft elke ploeg in de Pro League acht speelronden achter de rug. Club Brugge is op dit moment koploper met zeventien punten. Genk staat op plek drie met veertien punten en RAFC vinden we met elf punten op plek tien in de tabel.

Head 2 Head

De laatste keer dat Royal Antwerp in eigen huis tegen Racing Genk speelden, was op 30 april dit jaar. De Genkies zegevierden toen met 2-3 in het Bosuil Stadion. In diezelfde maand speelden de teams nogmaals tegen elkaar in Antwerpen. De ploeg uit de havenstad won toen met 3-2 van Genk. Een ontmoeting eerder werd het een gelijkspel 1-1 tussen RAFC en Genk.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp draait tot nu toe een wisselvallig seizoen. Voorbije zondag werd er nipt gewonnen van RFC Seraing met 2-1. Enkele dagen eerder ging de eerste groepsmatch in de Europa League verloren met 2-1 van Olympiakos. Van KAS Eupen werd er 11 september gewonnen met 0-1.

Huidige vorm Racing Genk

KRC Genk slaagde er voorbije weekeinde in om Sint-Truiden VV met 1-2 te verslaan op Stayen. De ploeg van coach Van den Brom won drie dagen eerder ook de Europa League match bij Rapid Wien met 0-1. Van Union Sint Gillis werd op 12 september niet gewonnen in de Luminus Arena: 1-1.

Lappenmand

Royal Antwerp moet het woensdag zonder Sander Coopman en Sam Vines stellen. Coopman heeft sinds april dit jaar last van een gescheurde kruisband. Vines kan door een gebroken sleutelbeen niet aansluiten bij de selectie van coach Priske.

Racing Genk-aanvaller Theo Bongonda geraakte geblesseerd in de match tegen STVV. Het is nog afwachten of Bongonda er woensdag tegen RAFC bij zal zijn.

Prognose

En dan de prognose voor Royal Antwerp – Racing Genk. Onze wedtip is 1-2 winst van Racing Genk. Wat is uw voorspelling voor RAFC – Genk?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u klaar hebben staan. De pre-odds geven ongetwijfeld goesting om mee te spelen!

Quoteringen Royal Antwerp FC – Racing Genk

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen straf ingedeeld voor deze inhaalmatch van Royal Antwerp – Racing Genk. De hoogste quotering wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Antwerpen. Uw speelbedrag wordt maximaal x 3.65 keer meer waard als de teams de punten delen.

Een overwinning van RAFC levert u in het 1X2 spelsysteem x 3.05 keer het speelbedrag op. Een zege van KRC Genk is goed voor een beloning van x 2.07 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp – Racing Genk wordt gespeeld op woensdag 22 september om 20:45 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Voorspel de winnaar van deze match via VoetbalGokken.be en win de hoogste bookmakersbonussen die er te vinden zijn voor dit duel in de havenstad.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN