Wedden op Pro League match Royal Antwerp – RFC Seraing

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 september 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League speelt koploper Royal Antwerp FC deze vrijdag tegen RFC Seraing. De Antwerpenaren hebben nog geen punt laten liggen de Belgische competitie en zijn gebrand ook dit weekeinde drie punten te rapen. RFC Seraing smacht ook naar punten om uit de rode zone te geraken. Welke ploeg zegeviert volgens u in het Bosuil Stadion? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Mark van Bommel: “Dit is uitzonderlijk”

Royal Antwerp behaald dit seizoen ‘24 op 24’ en dat is al lang niet meer gebeurd. RAFC-coach Mark van Bommel vindt het een hele eer. “Dit is uitzonderlijk. Dat het oude record uit 1930-1931 komt, zegt genoeg. Wie weet moeten we hier opnieuw langer dan negentig jaar op wachten”, zegt coach Van Bommel.

“Met dezelfde speelwijze doorgaan”

De Nederlandse coach wil dat zijn team gefocust blijft ook nu het vrijdag thuis tegen RFC Seraing speelt. “We gaan nu niet zweven, dat zit niet in dit team. We zullen nog situaties meemaken waarin we zullen verliezen. Dan moeten we op hetzelfde pad en met dezelfde speelwijze doorgaan als waar we begonnen zijn. Dat vertrouwen moeten we hebben. Op naar de volgende wedstrijd”, aldus de coach.

Jose Jeunechamps: “We kijken uit naar match Royal Antwerp”

RFC Seraing had het moeilijk in het begin van dit seizoen, maar de ploeg van coach Jose Jeunechamps lijkt op de goede weg te zijn. “Als ik de mentaliteit van mijn troepen zie, voel ik dat we punten zullen pakken. We kijken al uit naar de volgende wedstrijd”, richt coach Jeunechamps zijn pijlen op de match tegen Royal Antwerp.

“Ik zie verbetering”

Dat het een lastige match kan worden tegen de koploper van de Belgische Pro League ontkent de coach van Seraing niet. Na de match in Antwerpen wacht de Waalse derby tegen Standard Luik. Coach Jeunechamps kijkt positief vooruit naar de komende duels. “Ik zie een duidelijke verbetering binnen het team en dat belooft veel goeds”, besluitt Jeunechamps.

Statistieken

Na acht speelronden staat Royal Antwerp FC op de eerste plaats van de Belgische Pro League. De ploeg van coach Van Bommel haalde 24 op 24 binnen. RFC Seraing bevindt zich op de zestiende plaats met 6 op 24.

Head 2 Head

Voorbije seizoen wist Royal Antwerp met 2-1 te zegevieren van RFC Seraing in het Bosuil Stadion. Ook op verplaatsing won de Great Old met 0-1 van Seraing.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp speelde voorbije weekeinde tegen Cercle Brugge. Op Jan Breydel wist de ploeg van coach van Bommel met 0-2 te zegevieren. Een week daarvoor werd er met 3-0 gewonnen van Westerlo.

Huidige vorm RFC Seraing

RFC Seraing verloor voorbije zaterdag met 0-2 van Club Brugge. De ploeg van coach Jeunechamps zegevierde vier dagen eerder nog van Saint Eloois in de Belgische beker met 0-2. Ook van KV Mechelen werd deze maand punten geraapt. In Mechelen werd het 2-3 in het voordeel van Seraing.

Lappenmand

Royal Antwerp mist deze vrijdag Michel-Ange Balikwisha en Michael Frey in de match tegen RFC Seraing. Beide spelers verblijven door kwetsuren in de lappenmand van Antwerp FC.

Bij RFC Seraing zijn de verdedigers Francois D’Onofrio en Gerald Kilota door kwetsuren niet inzetbaar als er op verplaatsing aangetreden wordt tegen RAFC.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Royal Antwerp – RFC Seraing. De Belgische wedkantoren wijzen de Antwerp FC aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een ook een zege van de Great Old en zetten in op een 3-0 overwinning van Royal Antwerp bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Royal Antwerp – RFC Seraing

De Belgische wedkantoren vullen de hoogste quoteringen in het 1X2 spelsysteem in bij een overwinning van RFC Seraing. Mochten de bezoekers uit Seraing zegevieren in Antwerpen dan keren de wedkantoren tot maximaal x 9.00 keer het speelbedrag uit.

Een puntendeling kan ook een flinke bookmakersbeloning opleveren. De Belgische wedkantoren hebben een maximale quotering van x 5.50 keer het speelbedrag voor u klaarstaan als de ploegen de punten gaan delen.

Mocht Royal Antwerp dit weekeinde voor de negende keer zegevieren dit competitieseizoen dan hanteren de wedkantoren een quotering van maximaal x 1.32 keer de inleg.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp FC – RFC Seraing wordt gespeeld op vrijdag 16 september om 20:45 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Vul uw voorspellingen in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en win straffe pre-odds met uw kennis van het Belgische clubvoetbal!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN