Wedden op Pro League match KAA Gent – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 maart 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League treffen KAA Gent en RSC Anderlecht elkander deze zondag in de Ghelamco Arena. De Buffalo’s moeten winnen, willen ze kans maken PO1 te mogen spelen. RSCA probeert in de play-offs voor Europees voetbal te geraken. Vergelijk de odds, zet in en win!  

Hein Vanhaezebrouck: “We moeten sterk zijn tegen RSC Anderlecht”

Voorbije weekeinde werd KAA Gent verslagen door Club Brugge in de Slag om Vlaanderen. Het werd 2-0 op Jan Breydel. Trainer Vanhaezebrouck was allesbehalve tevreden over de gang van zaken in dit duel. “Misschien beslist dit wel over Play-off 1, maar we moeten herstellen om er nadien weer vol tegenaan te gaan. We moeten sterk zijn tegen RSC Anderlecht”, zegt de coach van de Buffalo’s.

“In de competitie wordt het achtervolgen”

De coach wil de hoop op het halen van PO1 nog niet opgeven. “In de competitie wordt het achtervolgen. En het probleem is dat we achtervolgen op de vier beste ploegen. Zij gaan niet zomaar terugvallen. Racing Genk is al zeker van de top vier. Union doet het héél goed. We moeten punten pakken in de resterende speelronden”, aldus coach Vanhaezebrouck.

Brian Riemer: “Vertrouwen dat we top acht halen”

Ook voor RSC Anderlecht wordt het tijd dat de ploeg punten pakt wil het de play-offs spelen. RSCA-coach Brian Riemer en zijn team zijn zes matches op rij in de Belgische competitie ongeslagen. Dat geeft de Deense coach hoop voor de match tegen KAA Gent. “Als we zo blijven spelen, heb ik er vertrouwen in dat we de top acht halen”, vertelt coach Riemer.

“Focussen op KAA Gent”

De ploeg uit Brussel maakt zich dan ook op voor de match op verplaatsing in Gent. “We blijven ons focussen op de eerst volgende wedstrijd en dat is tegen AA Gent. We hebben nog wat matches te gaan, maar we zijn ook afhankelijk van wat anderen doen. We moeten ons blijven focussen op goede resultaten”, besluit de coach van Paars-wit.

Statistieken

Na 27 matches in de Belgische Pro League staat Racing Genk met 66 punten op de eerste plaats. KAA Gent heeft 42 punten en staat daarmee op de vijfde plek. De Buffalo’s moeten Club Brugge dat vierde staat met 46 punten passeren om PO1 te kunnen spelen.

RSC Anderlecht staat negende met 36 punten. Nummer acht, Cercle Brugge heeft 37 punten. Met een zege kan ook Paars-wit de andere Bruggenaren overklassen.

Head 2 Head

RSC Anderlecht en KAA Gent speelden op 1 september voorbije kalenderjaar voor de laatste maal tegen elkander. De match vond in Brussel plaats en de Buffalo’s zegevierden toen met 0-1. In Gent troffen de teams elkander op 20 maart 2022 voor de laatste maal. Ook toen wist AA Gent met 1-0 te zegevieren van RSCA.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent verloor voorbije zondag de Slag om Vlaanderen bij Club Brugge. De ploeg van coach Vanhaezebrouck kreeg twee goals om de oren van de Bruggenaren en wist zelf niet tot scoren te komen. Eindstand op Jan Breydel: 2-0.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht speelde voor eigen publiek tegen Standard Luik. In het Lotto Park Stadion werd het 2-2 tegen de ploeg uit Luik. Een speelronde eerder behaalde de ploeg van coach Riemer een punt bij KV Kortrijk: 2-2.

Lappenmand

KAA Gent speelt zonder de geblesseerde spelers Kamil Piatkowski, Alessio Castro-Montes, Vadis Adjidja-Ofoe en Darko Lemajic tegen Anderlecht.

RSCA kan niet beschikken over de verdedigers  Hannes Delcroix en Marco Kana. Zij zitten komende speelronde in de lappenmand.

Prognostiek

En dan volgt nu onze prognostiek voor de match KAA Gent – RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren wijzen de Buffalo’s aan als favoriet in deze halve finale. Wij vinden het niet evident om deze match te voorspellen, maar alluderen op een gelijkspel in de Ghelamco Arena/ Wij zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 1-1 draw. Wat is uw voorspelling voor deze JPL match?

Quoteringen KAA Gent – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren hebben bij deze match de hoogste pre-odds ingedeeld bij een gelijkspel. Mochten de teams de punten delen, dan keren de bookmakers op VoetbalGokken.be tot maximaal 3.85 keer het wedbedrag uit.

Gaat u spelen voor een zege van RSC Anderlecht, dan vindt u straffe odds die bijna gelijkwaardig zijn als bij een gelijkspel. Winst van Paars-wit staat ingedeeld op 3.50 keer het speelbedrag.

Een overwinning van KAA Gent is bij de bookmakers tot maximaal 2.10 keer de inleg waard. Dat is nog altijd een straffe pre-odd in het 1X2 spelsysteem bij de Belgische wedkantoren.

De Jupiler Pro League match KAA Gent – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 5 maart om 18:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN