Wedden op Pro League match Club Brugge – Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 augustus 2022     0 REACTIES

In de Belgische Pro League treffen Club Brugge en SV Zulte Waregem elkander deze vrijdag op Jan Breydel. In de eerste twee speelronden van de Pro League haalde beide clubs drie punten. Bij VoetbalGokken.be kunt u straffe pre-odds scoren door Club Brugge – Zulte Waregem juist te voorspellen. Speel mee zet in en win!

Carl Hoefkens: “Tegen Zulte Waregem moet het beter”

Club Brugge kreeg voorbije weekeinde de deksel al tegen de neus. De regerend kampioen gleed onderuit bij KAS Eupen. De ploeg van coach Carl Hoefkens verloor ginds met 2-1 en dus wil de T1 van de Bruggenaren direct verandering zien, want vrijdag komt Zulte Waregem op bezoek op Jan Breydel. “Het was absoluut niet goed genoeg. Soms is voetbal niet makkelijk uit te leggen. Maar we waren vooral niet agressief genoeg bij balbezit en balverlies. Het moet deze vrijdag op veel vlakken beter tegen Zulte Waregem”, stelt de trainer van Blauw-zwart vast.

“Bepalen wie meespelen tegen Zulte Waregem”

Na de match in Eupen heeft coach Hoefkens uitvoerig gepraat met de spelers en wil deze week kijken naar hoe de spelers hierop reageren. “Het zal meebepalen hoe het team volgende week er tegen zulte Waregem zal uitzien”, vertelt de oefenmeester van de Brugse formatie.

MBaye Leye: “Wij zijn de underdog tegen Club Brugge”

SV Zulte Waregem speelt twee speelronden achter elkander tegen topclubs. Voorbije weekeinde verloor de ploeg van coach MBaye Leye met 1-0 van Royal Antwerp FC en deze vrijdag staat de match tegen kampioen Club Brugge op het menu. “Tegen twee van de topteams die allebei de oppergaai – ambiëren, zullen wij onszelf en onze aanpak niet verloochenen. We zijn de underdog op Jan Breydel, dus we hebben niets te verliezen”, blikt coach Leye vooruit naar de match tegen de Bruggenaren.

“De sfeer zit goed”

Zulte Waregem wist de schade nog te beperken in Antwerpen en dat geeft Essevee volgens coach Leye vertrouwen richting het duel tegen Club Brugge. “Er is hier sinds mijn komst immers goed gewerkt. De sfeer zit goed en iedereen werkt hard. We zijn er klaar voor om het tegen iedereen op te nemen”, bevestigt de T1 van Zulte Waregem.

Statistieken

Na twee speelronden staan Club Brugge en Zulte Waregem in de middenmoot van de Belgische competitie. Beide teams haalde drie uit twee. OH Leuven en Royal Antwerp zijn de huidige leiders van de Jupiler Pro League.

Head 2 Head

Op Jan Breydel hebben Club Brugge en Zulte Waregem op 12 december voor het laatst tegen elkaar gespeeld. Club zegevierde toen met 3-0 van Essevee. In Waregem wisten de Bruggenaren voorbije seizoen ook te zegevieren. Op 15 augustus werd het 0-4 voor Club in de Elindus Arena.

Huidige vorm Club Brugge

De eerste speelronde van de Belgische Pro League speelde Blauw-zwart thuis tegen KRC Genk. De Bruggenaren zegevierden met 3-2 van de ploeg uit Genk. Voorbije zondag ging het al mis bij KAS Eupen. In het Kehrweg Stadion te Eupen wisten de Panda’s de drie punten in eigen huis te houden door Club met 3-1 te overklassen.

Huidige vorm SV Zulte Waregem

Zulte Waregem speelde de eerste speelronde van de Belgische competitie ook in eigen huis. De ploeg van coach Leye kreeg bezoek van RFC Seraing en wist die te verslaan met 2-0. Een week later speelde Essevee bij Royal Antwerp. De Great Old was met 1-0 net even iets te sterk voor de bezoekers uit Waregem.

Lappenmand

Club Brugge kan tegen Essevee nog niet beschikken over Tajon Buchanan. De middenvelder van Blauw-zwart kampt met een spierblessure. Ook Mats Rits (knieblessure) en Antonio Nusa (spierblessure) spelen niet mee tegen Zulte Waregem.

Zulte Waregem kan nog niet rekenen op Timothy Derijck en Bent Sormo. Beide spelers van Essevee kampen met blessureleed.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Club Brugge – Zulte Waregem. De Belgische wedkantoren wijzen Club Brugge aan als grote favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat de Brugse ploeg  zegeviert en zetten in op een 2-0 overwinning voor Blauw-zwart.

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Club Brugge – SV Zulte Waregem

Bij de Belgische wedkantoren staan de hoogste pre-odds bij dit duel genoteerd bij winst van Zulte Waregem. Als Essevee zegeviert op Jan Breydel keren de bookmakers maximaal x 9.35 keer uw speelbedrag uit.

Nog meer straffe pre-odds in het 1X2 spelsysteem vindt u bij een gelijkspel. Als de teams deze vrijdag aan elkander gewaagd zijn, kunt u tot maximaal x 6.05 keer uw inleg terugverdienen bij een correcte voorspelling.

Een zege van Club Brugge is bij dit duel een quotering van maximaal x 1.30 keer uw speelbedrag waard.

De Belgische Pro League match Club Brugge – SV Zulte Waregem wordt gespeeld op vrijdag 5 augustus om 20:45 uur op Jan Breydel te Brugge. Profiteer van de strafste odds en maak de winnende deal bij een van de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN