Wedden op Pro League kraker KRC Genk – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 januari 2023     0 REACTIES

In de Belgische Pro League strijden KRC Genk en Club Brugge tegen elkander om de eerste drie punten in 2023. De match in de Cegeka Arena is een ontmoeting tussen koploper Genk en de regerende kampioen van België. Welk team wint deze kraker van jewelste? Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en scoor via VoetbalGokken.be!

Wouter Vrancken: “Vol aan de bak tegen Club Brugge”

Racing Genk begint het tweede deel van het Jupiler Pro League seizoen als koploper. De ploeg van coach Wouter Vrancken begint het nieuwe kalenderjaar met een thuismatch tegen Club Brugge. De coach van de Genkies wil zondag al alles uit de kast halen om de drie punten in eigen huis te houden. “We moeten vol aan de bak tegen de huidige landskampioen”, zegt de coach van KRC Genk.

“Druk programma geen issue”

Racing Genk staat met dertien punten verschil voor op Club Brugge. Dat de Bruggenaren het drukke programma als excuus gebruiken wil Genk-trainer Vrancken niets van weten. “’Een groot probleem’, noemt men dat drukke programma. Maar je wíl toch Europees spelen? Dan moet je niet klagen, vind ik. Ik zou er alles voor geven om Europees te mógen sjotten. Je hebt een drukker programma, ja. Als je je daar goed op voorbereidt, mag dat geen issue zijn”, vertelt coach Vrancken.

Scott Parker: “Ik wil mijn stempel hier snel drukken”

Club Brugge start het jaar met een nieuwe coach. Trainer Scott Parker neemt het roer over van Carl Hoefkens als Club Brugge zondag tegen Genk speelt. “Ik wil mijn stempel hier snel drukken. De voorbije dagen waren behoorlijk druk en hectisch. Maar ik ben heel gelukkig hier te zijn en kijk ernaar uit om deze uitdaging aan te gaan. Club Brugge is een erg professionele club”, zegt de nieuwbakkencoach die eerder oefenmeester bij het Engelse Bournemouth was.

“Spelen als een topteam”

Om van Racing Genk te kunnen winnen, is volgens coach Parker één ding heel belangrijk. “Mentaliteit is de basis van alles. Technisch gezien wil ik altijd domineren. Spelen als een topteam. Superieur zijn. Ik ben tevreden als ik kijk naar het team en de individuele kwaliteiten. Ze zijn succesvol geweest dit seizoen – kijk naar de Champions League. Maar soms heb je een moeilijke periode. Mijn aanstelling is een nieuwe prikkel”, zo besluit de 42-jarige coach.

Statistieken

Met 46 punten is Racing Genk de trotse lijstaanvoerder in de Jupiler Pro League. De Genkies worden gevolgd door Royale Union dat met 39 punten op de tweede plaats prijkt.

Club Brugge is de nummer vier op de tabellen met 34 punten. De Bruggenaren moeten Royal Antwerp nog voor zich dulden.

Head 2 Head

De laatste keer dat KRC Genk thuis tegen Club Brugge speelden, was op 28 november 2021. Op die dag verloren de Genkies met 2-3 van de Brugse formatie. Drie dagen na dit duel speelden de teams terug tegen elkander. In de achtste finale van de Croky Cup versloeg Blauw-zwart de ploeg uit Genk opnieuw met 3-4 na een penaltyreeks.

Huidige vorm KRC Genk

KRC Genk speelde de dag na kerst tegen KV Kortrijk. De ploeg van coach Vrancken verloor dit duel in Kortrijk met 1-0. Op 21 december speelden de Genkies de achtste finales van de Croky Cup tegen RSC Anderlecht. Na extra tijd versloegen de Genkies de Brusselse ploeg met 0-1 dankzij een treffer van Joseph Paintsil.

Huidige vorm Club Brugge

Op 26 december speelde Club Brugge op Jan Breydel tegen OH Leuven. Deze laatste match met  coach Hoefkens aan het roer werd een 1-1 gelijkspel tegen OHL. In de Belgische Pro League zegevierde Club op 26 oktober voor de laatste maal. Toen werd KV Oostende verslagen met 4-2.

Lappenmand

KRC Genk wacht op de terugkeer van aanvallers Luca Oyen en Kelvin John die beiden herstellen van een blessure.

Bij Club Brugge moet Raphael Onyedika een match brommen. De centrumspits is geschorst door een gele kaart.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Racing Genk – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen de Genkies aan als licht favoriet in deze Pro League wedstrijd. Wij verwachten ook een gelijkspel en zetten bij de online bookmakers in op een 2-2 puntendeling. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen KRC Genk – Club Brugge

De match KRC Genk – Club Brugge krijgt straffe pre-odds mee. In het 1X2 spelsysteem kunt u de hoogste odds bij dit duel vinden bij een gelijkspel. Als deze kraker in Genk een puntendeling wordt keren de beste bookmakers van ons land tot maximaal 3.70 keer de inleg uit.

Een zege van Club Brugge is in de pre-fase een iets hogere beloning waard dan bij een overwinning van Racing Genk. Mocht Blauw-zwart zegevieren, dan kunt u rekenen op maximale pre-odds van 3.10 keer uw inleg.

Een zege van Racing Genk is bij veel bookmakers het dubbele van uw speelbedrag waard. Zo zijn er via vergelijkingssite VoetbalGokken.be quoteringen te vinden bij winst van Genk die oplopen tot maximaal 2.19 keer de inleg.

De Jupiler Pro League match KRC Genk – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 8 januari om 13:30 uur in de Cegeka Arena te Genk. Wie wint deze kraker in de Belgische competitie? Vergelijk, zet in en win straffe beloningen via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN