Wedden op Pro League klassieker: Club Brugge – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 januari 2023     0 REACTIES

Na alle ferme bekerduels van deze week staat er deze zondag nog een heerlijk toetje waar menig fan van zou verschieten! Op Jan Breydel wordt de Klassieker Club Brugge – RSC Anderlecht bekampt. Beide teams speelden niet in de beker en konden zich derhalve optimaal voorbereiden op deze Klassieker. Speel mee via de Belgische wedkantoren op Club Brugge – RSC Anderlecht!

Scott Parker: “We kijken uit naar match Anderlecht”

Voor trainer Scott Parker was de match van voorbije weekeinde de eerste die de coach afwerkte met Club Brugge. Het duel bij KRC Genk ging verloren, maar de nieuwbakken coach is hoopvol voor de match tegen RSC Anderlecht. “Ik heb bij momenten zeker veel goede zaken gezien. We blijven hard werken en kijken uit naar de klassieker tegen Anderlecht”, aldus de nieuwe coach van Club Brugge.

“Abakar Sylla zal wedstrijd Anderlecht missen”

De coach wil deze week zijn team goed voorbereiden om niet nog meer punten te verliezen in de Pro League. “We zullen nu naar de vorm toewerken zoals we als team willen zijn”, verklaart de coach die speler Abakar Sylla door een schorsing moet missen tegen Anderlecht. De verdediger kreeg een rode kaart in de match tegen KRC Genk. “Sylla heeft nog veel te leren, maar het is aan ons om hem te helpen in zijn leerproces. Zijn straf is dat hij de wedstrijd tegen Anderlecht zal missen”, aldus de coach van Blauw-zwart.

Brian Riemer: “De wedstrijd tegen Club Brugge wordt een belangrijke”

Ook bij RSC Anderlecht kan de nieuwe coach Brian Riemer de Brusselse ploeg nog niet op de rails krijgen. Voorbije weekeinde ging de derby tegen Royale Union SG verloren met 1-3, maar daar kan coach Brian Riemer niet lang aan terugdenken. “De wedstrijd tegen Club Brugge wordt een belangrijke match voor ons. Er zijn nog veel punten te rapen voor de play-offs. De top acht is nog altijd mogelijk”, zegt de T1 van RSCA.

“Punten pakken in Brugge”

Ook coach Riemer werkt deze week hard aan het verbeteren van zijn team voordat het de reis naar Brugge gaat maken. “Mijn eerste prioriteit is het vele talent te laten groeien. De ambitie is zo hoog mogelijk eindigen. We willen een speelstijl in de club brengen, een mentaliteit. We gaan er alles aan doen om in Brugge punten te pakken”, besluit de coach van Paars-wit.

Statistieken

In de Belgische Pro League staat KRC Genk op de eerste plaats. De Genkies hebben 49 punten en dat zijn er vijftien meer dan Club Brugge er bij elkander heeft geraapt. Blauw-zwart staat met 34 punten op de vierde plaats. RSC Anderlecht vinden we terug op plek elf van de Belgische competitie. De Brusselse formatie heeft 23 punten.

Head 2 Head

De laatste drie keer dat de Klassieker in Brugge werd gehouden kwam er geen winnaar van het veld stappen. Club Brugge zegevierde op 4 oktober 2020 voor de laatste keer van RSC Anderlecht. Het werd toen 3-0. Paars-wit pakte in op 6 mei 2018 voor de laatste keer een driepunter in Brugge door met 1-2 te winnen.

Huidige vorm Club Brugge

De laatste vier competitieduels wist Club Brugge niet te zegevieren. Voorbije weekeinde werd er verloren van KRC Genk met 3-1. De match daags na kerst tegen OH Leuven leverde een punt op (1-1). In november van het voorbije jaar werd het thuis tegen Royal Antwerp 2-2 en ging daarvoor ging de match op verplaatsing bij KAA Gent met 2-0 verloren. Geen reeks om fier op te wezen.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Ook bij RSC Anderlecht zit het niet mee. Voorbije weekeinde werd de ploeg van coach Riemer verslagen door Royale Union SG met 1-3. De laatste match van 2022 werd nog gewonnen van Sporting Charleroi met 0-1. Ook van koploper Racing Genk wist RSCA op 13 november niet te zegevieren (0-2).

Lappenmand

In de lappenmand van Club Brugge verblijft Dedryck Boyota door een blessure en kan zondag niet meespelen in de klassieker tegen RSCA. Abakar Sylla is geschorst door een rode kaart en moet een match brommen.

Anderlecht speelt zonder Hannes Delcroix, Wesley Hoedt, Noah Sadiki, Julien Duranville en Sebastiano Exposito. Het vijftal spelers van Paars-wit kan door blessureleed niet aantreden tegen Club Brugge.

Prognose

En dan onze prognose voor de Klassieker Club Brugge – RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren wijzen de Bruggenaren aan als favoriet in deze kraker. Wij verwachten een gelijkspel en zetten bij de online bookmakers in op een 1-1 puntendeling op Jan Breydel. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Club Brugge – RSC Anderlecht

Dan de quoteringen van de Belgische wedkantoren. U kunt de hoogste pre-odds scoren bij een gelijkspel en zege van RSC Anderlecht. In het 1X2 spelsysteem lopen de pre-odds bij een puntendeling op tot maximaal 3.70 keer uw speelbedrag.

Ook een zege van RSC Anderlecht kan tot 3.65 keer de inleg opleveren als u hebt gewed op winst van de Brusselse ploeg en uw weddenschap ook de juiste is.

Wint Club Brugge deze zondag de Klassieker voor eigen publiek? Dan kunt u bij de bookmakers quoteringen scoren die oplopen tot maximaal 2.03 keer uw speelbedrag en dat is een ruime verdubbeling van uw inleg.

De Klassieker in de Belgische Pro League Club Brugge – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 15 januari om 13:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Vergelijk de bookmakers met elkander op VoetbalGokken.be en win de strafste quoteringen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN