Wedden op Pro League duel Zulte Waregem – Royal Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 maart 2023     0 REACTIES

Deze vrijdag wordt de Jupiler Pro League herpakt met de match SV Zulte Waregem – Royal Antwerp FC. Er zijn nog vier speelronden te gaan voor de play-offs van start gaan. Bij winst op Zulte Waregem kan RAFC PO1 veiligstellen. Essevee heeft elke punt nodig om niet te degraderen. Welk team zegeviert? Vergelijk zet in en win via VoetbalGokken.be!

Frederik D’Hollander: “Met goed gevoel richting duel Antwerp FC”

Beloftencoach Frederik D’Hollander en clubicoon Davy De fauw nemen de taken van de ontslagen coach Leye Mbaye over. Het tweetal moet ervoor gaan zorgen dat Essevee niet degradeert. De laatste match werd gespeeld tegen Standard Luik en ginds werd een punt gepakt (2-2). Daar kan coach D’Hollander volgens eigen zeggen op bouwen richting de match tegen Royal Antwerp. “De groep heeft een goed gevoel, anders breng je dit hier niet. Dit gelijkspel is zonder twijfel een opsteker richting de komende matches”, zo stelt de coach van Essevee.

“Tijd om partij tegen Antwerp voor te bereiden”

De interlandperiode wist coach D’Hollander goed te benutten voor de thuismatch tegen de nummer drie van de Pro League. “We hadden zo wat meer tijd om de partij tegen Antwerp voor te bereiden”, zegt de beloftencoach die nog niet zeker is of hij zijn team vanaf de zijlijn gaat leiden. “Ik weet niet of ik op de bank zit tegen Antwerp, die vraag moet je aan het bestuur stellen”, aldus D’Hollander.

Mark van Bommel: “Focussen op Zulte Waregem”

Royal Antwerp verloor de laatste match voor de interlandperiode. In het Bosuil Stadion ging de wedstrijd tegen Charleroi met 0-1 verloren. Coach Mark van Bommel wil snel vooruitkijken naar de match op verplaatsing bij Zulte Waregem. “We moeten naar de volgende wedstrijd gaan. We moeten ons verbeteren en focussen op Zulte Waregem”, zo zegt de coach van Royal Antwerp FC in zijn vooruitblik.

“Ik reken vrijdag op mijn spelers”

Met een overwinning op Zulte Waregem is RAFC naast Racing Genk en Royale Union SG zeker van een plaatsje in PO1. Met nog vier matches te gaan is coach Van Bommel daar nog niet volop mee bezig. “Er kan nog veel gebeuren, maar we moeten onze matches ‘gewoon’ blijven winnen. Ik reken ook vrijdag op mijn spelers”, zo stelt de coach van Antwerp FC tot slot vast.

Statistieken

Na dertig speelronden staat Racing Genk met 68 punten op de eerste plaats. Royal Antwerp heeft zestig punten en staat op de derde plek van de Jupiler Pro League. Zulte Waregem is de nummer zeventien in het rijtje. De ploeg in Waregem heeft 24 punten. Om niet te degraderen moet Essevee de vijftiende plaats bereiken. Daar staat nu KAS Eupen met 27 punten.

Head 2 Head

Op 16 oktober 2021 speelde Zulte Waregem voor de laatste maal thuis tegen de Antwerpenaren en zegevierde op die dag met 2-1 van RAFC. In het voorbije seizoen was Zulte niet actief in de Pro League en dus werd er niet tegen Antwerp gevoetbald.

Huidige vorm Zulte Waregem

Zulte Waregem heeft het moeilijk in de Pro League. De laatste overwinning dateert op 18 januari dit jaar. Toen versloeg Essevee RSC Anderlecht met 2-3. De laatste match die de ploeg uit Waregem speelde, was tegen Standard Liege. De match in Luik eindigde in 2-2 een puntendeling.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp wist voor de interlands van onder andere De Rode Duivels geen vuist te maken tegen Sporting Charleroi. De ploeg uit Charleroi zegevierde met 0-1 in het Bosuil Stadion van RAFC. De ploeg van coach Van Bommel had sinds 15 januari dit jaar niet meer verloren in de Pro League. Op die dag was Royale Union SG met 2-0 een maatje te groot voor The Great Old.

Lappenmand

Bij Zulte Waregem is Ruud Vormer terug inzetbaar tegen Royal Antwerp, maar dat geldt nog niet voor de geblesseerde verdedigers Alessandro Ciranni en Modou Tambedou.

Royal Antwerp komt zonder de geblesseerden Toby Alderweireld, Pieter Gerkens, Koji Miyoshi, Calvin Stengs, Anthony Valencia en Vincent Jansen af naar Waregem.

Prognostiek

De Belgische wedkantoren wijzen RAFC aan als favoriet in deze wedstrijd. Onze prognostiek omvat ook een zege van de Antwerpse ploeg en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 0-2 zege van Royal Antwerp. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Quoteringen Zulte Waregem – Royal Antwerp

De Belgische wedkantoren verwachten dat Royal Antwerp komt zegevieren in de Elindus Arena en dus zijn de pre-odds het hoogst ingedeeld bij een zege van Zulte Waregem. Mocht Essevee haar broodnodige punten gaan rapen in speelronde 31 van de Pro league, dan kunnen voetbalgokkers tot 4.40 keer de inleg scoren.

Gaan de teams de punten delen in Waregem? Dan kunt u in het 1X2 spelsysteem quoteringen scoren die oplopen tot maximaal 4.00 keer uw inleg.

Winst van Royal Antwerp wordt het meest voorspeld, maar de bookmakers op VoetbalGokken.be zijn bereid tot 1.74 keer de inleg uit te gaan keren als RAFC deze vrijdagavond de primus wordt.

De Jupiler Pro League match SV Zulte Waregem – Royal Antwerp wordt gespeeld op vrijdag 31 maart om 20:45 uur in de Elindus Arena te Waregem. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander en ga voor de hoogst mogelijke pre-odds bij de correcte voorspelling.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN