Wedden op Pro League: Club Brugge – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 november 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League treffen Club Brugge en Royal Antwerp FC elkander deze zondag. Deze kraker wordt op Jan Breydel gehouden en is de laatste speelronde voor het WK in Qatar begint. Welke ploeg uit de top vier van de Pro League pakt deze zondag drie punten? Vergelijk, zet in en win bij de Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be!

Carl Hoefkens: “Wordt een mooie wedstrijd tegen Royal Antwerp”

Club Brugge kan zich gaan opmaken voor de match op eigen Jan Breydel tegen Royal Antwerp FC. Het is voor de Bruggenaren de afsluitingsmatch voor het WK in Qatar. “Het is een mooie wedstrijd om naar uit te kijken. Het is zondag dat telt en dat is het belangrijkste. We moeten ons richten op de match tegen Royal Antwerp”, vertelt coach Hoefkens.

“Blij als WK gedaan is”

Voorbije weekeinde merkte de coach van Blauw-zwart al dat de spelers met het WK bezig zijn. Coach Hoefkens is dan ook verheugd dat er niet meer matches op de rol staan voordat het WK begint. “Ik zal vooral blij zijn als het WK gedaan is. Veel spelers kijken er naar uit en dat speelt in hun hoofd. Dus: hoe sneller het achter de rug is, hoe beter. Je ziet dat het een heel bizar seizoen is”, aldus de coach van Club Brugge.

Mark van Bommel: “Het maakt niet uit wanneer we Club Brugge treffen”

Bij Royal Antwerp FC loopt het momenteel niet op wieltjes en moet dit weekeinde ook nog op pad naar Club Brugge dat ook niet in de beste vorm steekt. Volgens coach Mark van Bommel zegt dat niet zoveel. “Wanneer we Club Brugge treffen, maakt helemaal niet uit”, zegt de coach die hoopt op goals tegen de Bruggenaren. “We creëren de kansen wel. Het is slechts een kwestie van tijd dat die doelpunten weer gaan vallen”, vindt coach Van Bommel.

“We staan nog altijd tweede”

Volgens coach Van Bommel gaat het nog helemaal niet zo slecht bij RAFC. “Als we onze nederlagen wat meer hadden gespreid over de tijd, had het een ander beeld gegeven. Oké, in de voorbije weken gaven we de eerste plaats en een mooie uitgangspositie uit handen, maar hoeveelste staan we nu? Nog altijd tweede, hè. Ik wil maar zeggen: bovenaan het klassement zit alles dicht bij elkaar”, besluit de T1 van The Great Old.

Statistieken

Na zestien speelronden is Racing Genk met 43 punten koploper in de Jupiler Pro League. Royal Antwerp FC staat op de tweede plaats met 34 punten. Club Brugge heeft twee punten minder dan RAFC en is de nummer vier in het rijtje.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting tussen Club Brugge en Royal Antwerp op Jan Breydel was op 24 april dit jaar. Blauw-zwart zegevierde toen met 1-0 dankzij een treffer van Tajon Buchanan. Antwerp FC kwam op 21 maart 2021 voor de laatste maal zegevieren in Brugge. Op die dag werd het 0-2 voor de ploeg uit Antwerpen.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije weekeinde op verplaatsing bij KAA Gent. De ploeg van coach Hein Vanhaezebrouck versloeg de Bruggenaren met 2-0 in Gent. Club Brugge wist een week voor de ontmoeting met de Buffalo’s nog in eigen huis te zegevieren van KV Oostende met 4-2.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

In de laatste vier speelronden zegevierde RAFC eenmaal, tweemaal werd er verloren en eenmaal werd er een puntendeling behaald. Het gelijkspel werd voorbije weekeinde geboekt tegen RSC Anderlecht. In het Bosuil Stadion eindigde zoals het begon: 0-0.

Lappenmand

Club Brugge speelt zondag zonder verdediger Eder Balanta en middenvelder Mata Clinton. Het tweetal van de Brugse ploeg is geblesseerd. Centraal verdediger Abakar Sylla is geschorst door een rode kaart en komt voor het WK in Qatar niet meer in actie voor Blauw-zwart.

Royal Antwerp reist dit weekend zonder de geblesseerde middenvelders Faris Haroun, Koji Miyoshi af naar Brugge. Beide zitten nog in de lappenmand en zullen in Brugge verstek moeten laten gaan.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de match Club Brugge – Royal Antwerp. De Belgische wedkantoren wijzen Club Brugge aan als favoriet voor deze kraker. Wij verwachten dat het een gelijkspel wordt en zetten bij de online bookmakers in op een 1-1 puntendeling. Wat is uw voorspelling voor deze laatste pre WK match?

Quoteringen Club Brugge – Royal Antwerp FC

De quoteringen bij deze kraker zijn straf ingedeeld. U kunt de hoogste pre-odds verwachten bij een zege van Royal Antwerp. Als The Great Old zondag zegeviert, kunt u tot maximaal 4.00 keer inleg scoren.

De Belgische wedkantoren schalen de odds bij een gelijkspel ook in op maximaal 4.00 keer uw speelbedrag. Uw inleg kan bij een puntendeling vier keer zoveel waard worden en dat is veel voor een kraker als Club Brugge – Antwerp FC.

Kraait Club Brugge victorie in deze laatste speelronde voor het WK in Qatar? De Belgische wedkantoren keren tot 1.83 keer uw speelbedrag uit bij winst van Blauw-zwart.

De Jupiler Pro League kraker Club Brugge – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 13 november om 13:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Vergelijk de bookmakers, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN