Wedden op Pro League: Club Brugge – KV Mechelen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 september 2022     0 REACTIES

Na de UEFA Nations League matches van de Rode Duivels wordt dit weekeinde de Belgische Pro League hernomen. Op Jan Breydel krijgt Club Brugge deze zaterdag bezoek van KV Mechelen.. Komt KVM drie punten wegsnoepen bij regerende Belgische kampioen of zegeviert Blauw-zwart voor eigen publiek? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Carl Hoefkens: “Iets neerzetten tegen KV Mechelen”

Voor Club Brugge is de match tegen KV Mechelen de laatste voordat het deze dinsdag de Champions League match tegen Atletico Madrid gaat spelen. Club Brugge-coach Carl Hoefkens rekent op al zijn spelers tegen KV Mechelen en Atletico Madrid. “Ik heb heel veel spelers ter beschikking, en misschien kunnen andere namen het niveau nog wat de hoogte injagen. Wij hebben een duidelijk idee van hoe we iets willen neerzetten, en dat zal tijdens de match tegen KV Mechelen niet anders zijn”, vertelt de coach van Blauw-zwart.

“Na de interlandbreak zijn zij opnieuw volledig fit”

Bij Club Brugge trainden de spelers Lang, Mata en Buchanan in de Nations League week individueel mee. Het drietal zal inzetbaar moeten zijn tegen KVM. “Na de interlandbreak zijn zij opnieuw volledig fit. Het ziet er heel positief uit voor hen. Onder andere Noa trainde al buiten en heeft dingen met de bal gedaan. Ook mentaal zijn ze volledig klaar voor een terugkeer”, zegt coach Hoefkens opgelucht.

Danny Buijs: “We verwachten een zware wedstrijd in Brugge”

Het loopt nog niet op rolletjes bij KV Mechelen nu Danny Buijs de coach van Malinwa is. Van de drie duels die in september zijn gespeeld werd er eenmaal gewonnen, eenmaal een gelijkspel en eenmaal verloren. Het zelfvertrouwen zit er dus nog niet helemaal in bij KVM, maar de match op verplaatsing tegen Club Brugge komt al snel. Coach Buijs: “We verwachten een zware wedstrijd in Brugge”, voorspelt de coach.

Gouet is beschikbaar, Malede is twijfelachtig

De coach kreeg wel goed nieuws uit de ziekenboeg: Gouet is weer beschikbaar, Malede is twijfelachtig na lichte klachten op training en Lavalée en Robberechts zijn er nog niet bij. “Ik verwacht dat die laatste twee in de week na de wedstrijd tegen Club Brugge weer aansluiten of aangesloten zijn, maar dat is dus wel nog een dag of acht-negen weg.”

Statistieken

Na negen speelronden staat Club Brugge met negentien punten op de derde plaats. Koploper Royal Antwerp FC heeft acht punten meer dan de Bruggenaren. Op de tweede plaats staat KRC Genk met 22 punten. KV Mechelen vinden we met elf punten terug op plaats twaalf.

Head 2 Head

Club Brugge verwelkomde KV Mechelen op Jan Breydel voor het laatst op 10 april jongsleden. De Brugse formatie wist toen met 2-0 te winnen van KVM. De laatste keer dat Malinwa nog drie punten wist te pakken in Brugge is lang geleden. OP 22 augustus 2010 werd het 1-2 voor KV Mechelen.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge ging de interlandperiode in met een verloren match op verplaatsing bij Standard Luik. Op Sclessin kreeg Blauw-zwart de deksel op de neus en verloor met 3-0 van de Rouches. De match in Luik brak een lange ongeslagen reeks van de Brugse ploeg.

Huidige vorm KV Mechelen

De laatste match voor de interlandbreak was voor KV Mechelen de thuismatch tegen OH Leuven. De ploeg van coach Buijs kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen OHL. In de speelronde daarvoor werd wél gewonnen. Tegen KV Kortrijk werd het 1-4.

Lappenmand

Club Brugge kan zaterdag waarschijnlijk terug beschikken over Tajon Buchanan, Mata Clinton en Noa Lang. Voor Mats Rits komt de match tegen KVM nog te vroeg.

KV Mechelen komt zonder verdediger Dimitri Lavalee en de middenvelders Lucas Bijker en Kerim Mrabti naar Brugge afreizen. Aanvaller Milan Robberechts is er ook nog niet bij. De spelers van KVM kunnen door kwetsuren niet meespelen.

Prognostiek

Zoals u van ons gewend bent dan nu onze prognostiek. De bookmakers wijzen Blauw-zwart aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een overwinning van de Brugse formatie en we zetten in op een 2-0 zege van Club Brugge bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor Club Brugge – KV Mechelen?

Quoteringen Club Brugge – KV Mechelen

De Belgische wedkantoren zijn bereid straffe pre-odds uit te keren bij de match Club Brugge – KV Mechelen. Mocht KVM drie punten rapen in Brugge, dan keren de bookmakers de hoogste odd van dit duel uit. U kunt tot maximaal x 6.00 het speelbedrag terugverdienen als KV Mechelen komt zegevieren op Jan Breydel.

In het 1X2 spelsysteem vinden we ook hoge quoteringen bij een gelijkspel. Als Blauw-zwart de punten deelt met het team uit Mechelen staat er een beloning van x 4.80 de inleg tegenover.

Een zege van KV Mechelen is in de pre-fase goed voor een quotering van gemiddeld x 1.48 uw speelbedrag. Check voordat u gaat inzetten eerst de actuele quoteringen bij uw favoriete wedkantoor.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – KV Mechelen wordt gespeeld op zaterdag 1 oktober om 20:45 uur in het Jan Breydel Stadion te Brugge. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en speel mee bij de betrouwbaarste bookmakers van België.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN