Wedden op Pro League Clasico: Standard Luik – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 september 2021     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League wordt deze zondag de match tussen Standard Luik en RSC Anderlecht gespeeld. Op Sclessin gaan de teams strijden voor drie punten in speelronde acht van de Belgische competitie. Vind via VoetbalGokken.be de strafste bookmakers odds die er in de pre-match fase te vinden zijn voor deze Clasico: Standaard – Anderlecht.

MBaye Leye: “Match tegen Anderlecht heeft speciale smaak”

Standard Luik kan zich na de zege bij RFC Seraing voorbije weekeinde gaan opmaken voor het duel tegen RSC Anderlecht. Standaard-coach Mbaya Leye kijkt uit naar de ontmoeting met Paars-wit. “Er staat zondag een belangrijke match op het programma en deze wedstrijd tegen Anderlecht heeft een speciale smaak. Ze zijn een gevaarlijk team dat goed kan voetballen. Het is aan ons om te voorkomen dat ze hun spel ontwikkelen”, zegt coach Leye in zijn persconferentie voor de clasico tegen RSCA.

Standard Luik wint de wedstrijd
2.90
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
2.22

“Alles aan doen om clasico te winnen”

Standard Luik is inmiddels opgeklommen naar de derde plek in de Pro League. Om dit vast te houden moet er gewonnen worden van Anderlecht. “Standard zal er alles aan zal doen om deze clasico te winnen. Ik ga mijn manier van spelen niet veranderen. Onze wil zal altijd zijn om de bal terug te krijgen, vooruit te spelen, druk uit te oefenen en voor de overwinning te gaan, maar Anderlecht heeft op dit moment een heel goede ploeg”, aldus de coach van de Rouches.

Vincent Kompany: “Standard Luik kan goed druk zetten”

Voorbije zondag zegevierde RSC Anderlecht met 7-2 van KV Mechelen. Een zege die het team van coach Vincent Kompany goed doet nu het dit weekeinde naar Luik af zal reizen voor de ontmoeting met Standaard. “De fans verwachten van ons dat we strijden op het veld en een resultaat en dat hebben we getoond. De match tegen Standard wordt ook niet gemakkelijk, want het is een ploeg die heel goed druk zet”, blikt coach Kompany vooruit op de clasico.

“Kansen nog beter uitspelen”

De coach van RSC Anderlecht verwacht dat er nog meer in zijn ploeg zit dan dat het voorbij weekeinde liet zien tegen KV Mechelen. “We hebben nu laten zien dat we ons niet te min voelen om ook het vuile werk op te knappen. Ik denk dat we onze kansen nog veel beter kunnen uitspelen. Als we dat doen, dan kunnen we nog comfortabeler voetballen. Want nu hebben we nog te veel ups and downs en we zijn er nog niet”, besluit de coach van RSCA.

Statistieken

De meeste teams hebben zeven matches gespeeld in dit seizoen van de Jupiler Pro League. Standard Luik staat op dit moment op de derde plek met dertien punten. Daarmee heeft de ploeg van coach Leye er net zoveel bij elkaar geharkt als de nummer twee Royal Union Sint Gillis. Club Brugge staat met veertien punten op de eerste plek. RSC Anderlecht vinden we terug op plek zeven met tien punten. De ploeg van coach Kompany houdt daarmee KV Kortrijk en Sint-Truiden VV net achter zich.

Head 2 Head

Eind februari speelden Standaard en Anderlecht voor de laatste keer tegen elkaar. RSCA won die match toen met 1-3 op Sclessin. Een ontmoeting eerder werd het nog een gelijkspel 1-1 tussen beide teams. In april 2019 zegevierde de Rouches met 5-0 van Paars-wit. Dit legendarische resultaat zijn beide teams zondag niet vergeten.

Huidige vorm Standard Luik

Van de zeven matches die het team van coach Leye speelde, heeft Standaard er vier gewonnen. Zo werden Zulte Waregem 1-2, Beerschot VA 0-1, KV Oostende 1-0 en RFC Seraing 0-1 al verslagen door de ploeg uit Luik. Twee duels gingen verloren: Royal Union SG 4-0 en Royal Antwerp 2-5. De eerste wedstrijd van dit seizoen werd een gelijkspel 1-1 tegen KRC Genk in Luik.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht zegevierde voorbije weekeinde met 7-2 van KV Mechelen. De ploeg van coach Kompany verloor een match eerder nog met 1-0 van KRC Genk. Voor het duel tegen de Genkies zegevierde Anderlecht van Cercle Brugge 1-2 en RFC Seraing 3-0. De match op verplaatsing bij KAS Eupen werd een gelijkspel 1-1. Ook werd de eerste match van het seizoen verloren. In eigen Lotto Park wist RSCA geen vuist te maken tegen Royal Union SG: 1-3.

Lappenmand

Standaard-coach Leye kan zondag geen beroep doen op Merveille Bokadi. De centraal verdediger van de ploeg uit Luik kampt met een gescheurde achillespees. Moussa Sissako is een match geschorst door een rode kaart.

RSC Anderlecht komt zonder Hannes Delcroix naar Sclessin toe reizen. De centraal verdediger van Paars-wit herstelt van een knieoperatie.

Prognose

En dan de prognose voor Standard Luik – RSC Anderlecht. Onze wedtip is een gelijkspel 1-1. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Standard Luik – RSC Anderlecht

De Belgische bookmakers schalen de quoteringen in het 1X2 spelsysteem het hoogst in bij een gelijkspel op Sclessin. Delen Standaard en RSCA de punten na afloop van deze match? Dan wordt uw inleg hierop x 3.50 keer beloond.

Nog een straffe beloning staat voor u klaar als de Luikse ploeg zegeviert. U kunt x 2.90 keer uw inleg terugverwachten als Standard Luik zondag op eigen bodem wint. Een overwinning van favoriet RSCA levert u bij de betere wedkantoren alsnog x 2.22 keer het speelbedrag op.

De Jupiler Pro League match Standard Luik – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 19 september om 18:30 uur in Stade Maurice Dufrasne te Luik. Welke ploeg pakt volgens u drie punten op Sclessin? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste pre-odds!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN