Wedden op PO1-match Royal Antwerp – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 mei 2022     0 REACTIES

Deze zondag komen Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht tegen elkander in actie in de derde speelronde van PO1. Beide ploegen hebben 33 punten en moeten hard aan de weg timmeren om Club Brugge en Royale Union bij te kunnen houden. Voorspel de match in het Bosuil Stadion bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Brian Priske: “Beter doen dan RSC Anderlecht”

Royal Antwerp FC maakt zich op voor een dubbele confrontatie met RSC Anderlecht. De ploeg uit Brussel speelt zondag in het Bosuil Stadion en komende week gaat Antwerp FC naar Anderlecht toe. Antwerp-coach ziet zijn kans om met RSCA af te rekenen in PO1. “Onze ambitie is beter te doen dan de vierde plaats, dan moeten we wel winnen van RSC Anderlecht”, stelt de coach van Antwerp FC voorop.

“Derde plaats ligt open”

Het lijkt erop dat Royal Antwerp met RSC Anderlecht gaat strijden om de derde plaats in PO1. Royale Union en Club Brugge lopen al ver vooruit. Ook coach Priske is aan het rekenen gegaan. “We moeten realistisch blijven. We staan een behoorlijk aantal punten achter op Union (tien) en Club Brugge (zeven). Voor de derde plaats daarentegen ligt alles open”, aldus de coach van De Great Old.

Vincent Kompany: “We naderen Royal Antwerp”

RSC Anderlecht strijdt met Royal Antwerp om de derde stek in PO1. De ploeg van coach Vincent Kompany reist voor niets minder dan drie punten naar Antwerpen af. “We naderen op Antwerp. Daarmee ben ik volop mee bezig. We gaan weer voluit”, zegt de coach van Paars-wit dat op de vierde plaats van de Championship play-offs staat.

“Niet wanhopig worden”

Om de play-offs te voorkomen tegen de PO2-winnaar voor de Europa Conference League moet RSC Anderlecht van de vierde plaats zien te geraken. Coach Kompany wil dat zijn team niet gaat paniekeren voor het treffen met de Antwerpse ploeg. “We moeten niet wanhopig worden. Wij gaan voor het maximum en dan zien we wel. Het gevoel leeft in de groep dat er nog iets kan gebeuren en daar gaan wij alles aan doen. We doen voort”, besluit coach Kompany.

Statistieken

In PO1 staat Royale Union SG op de eerste plek. De ploeg uit Brussel heeft 43 punten bij elkaar geraapt. Op de tweede plaats staat Club Brugge met veertig punten. Royal Antwerp FC is de nummer drie in het rijtje. De ploeg uit Antwerpen heeft 33 punten en dat resultaat heeft de nummer vier, RSC Anderlecht ook behaald.

Head 2 Head

De laatste keer dat Antwerp FC en Anderlecht in het Bosuil Stadion tegen elkander speelden, was op 7 november van het voorbije jaar. Royal Antwerp was de bezoekers uit Brussel toen te slim af en zegevierde met 2-0. Yusuf en Frey maakten de goals voor de Great Old. Op 13 maart jl. speelden de teams tegen elkaar in Brussel. In het Lotto Park Stadion zegevierde Paars-wit met 2-1.

Huidige vorm Royal Antwerp

Voorbije weekeinde speelde Royal Antwerp thuis tegen koploper Union’60. Het duel in het Bosuil Stadion werd een 0-0 gelijkspel. Beide teams kwamen maar niet tot scoren. De eerste match in PO1 ging verloren bij Club Brugge. Op het Jan Breydel Stadion verloor de ploeg van coach Priske met 1-0.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht wist voorbije weekeinde ook niet te winnen van Club Brugge. De klassieker werd gespeeld in het Lotto Park Stadion, maar ook in dit duel kwamen beide teams niet tot scoren. Het werd net als in het Bosuil Stadion een puntendeling: 0-0.

Lappenmand

Royal Antwerp heeft met verdediger Bjorn Engels en middenvelder Viktor Ficher twee spelers in de lappenmand bivakkeren.

Anderlecht komt zondag zonder centrale verdediger Zeno Debast naar Antwerpen afreizen. De Belg kampt met een voetblessure.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van RSC Anderlecht. Wij denken dat de druk bij beide teams te hoog wordt en verwachten een gelijkspel. We vullen een 0-0 puntendeling in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze match tussen de nummer drie en vier in PO1?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de Championship play-offs.

Quoteringen Royal Antwerp – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds ingedeeld bij een gelijkspel. Voorspelt u een puntendeling voor deze match in het Bosuil Stadion dan kunt u tot maximaal x3.55 keer de inleg terugverdienen als uw voorspelling correct is.

Een zege van Royal Antwerp levert in het 1X2 spelsysteem een iets hogere pre-odd op dan bij winst van RSC Anderlecht. Boekt de Great Old er drie punten bij, dan keren de bookmakers maximaal x3.25 keer uw wedbedrag uit.

Een zege van Paars-wit is goed voor een straffe quotering van maximaal x2.18 uw speelbedrag. Voor meer straffe pre-odds en speltypen checkt u de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be.

De PO1-match Royal Antwerp FC – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 8 mei om 18:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Voorspel en win torenhoge pre-odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be! Vergelijk, zet in en win met uw voetbalkennis.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN