Wedden op PO1-match Royal Antwerp – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 april 2022     0 REACTIES

Deze zondag komen Royal Antwerp en Royale Union Saint Gilloise tegen elkaar in actie in PO1. In de eerste speelronde kwam Union SG al goed uit de startblokken. Voor Royal Antwerp verliep het minder goed. Dit weekeinde zijn er terug drie punten te rapen in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Welke ploeg gaat zegevieren? Vergelijk de odds, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Brian Priske: “Union heeft teamspirit”

Royal Antwerp FC maakt zich na de verloren match op verplaatsing bij Club Brugge (1-0) op voor de volgende wedstrijd dat tegen Royale Union SG zal zijn. Coach Brian Priske heeft er vertrouwen in: “Als groep groeien we steeds meer naar elkaar toe en dankzij die teamspirit win je ook makkelijker. Union bewijst dat al heel het seizoen. Helaas heeft dat ons in PO1 nog geen punten opgeleverd, maar ik hoop dat dit ons een boost kan geven voor de twee komende thuiswedstrijden”, blikt coach Priske vooruit op de matches tegen Union SG en RSC Anderlecht.

“Union grootste titelkandidaat”

De coach van RAFC heeft zijn plan van aanpak al klaar voor de match van zondag. “Union is de grootste titelkandidaat, maar wij willen ook meedoen in het debat. Wij gaan hen niet de bal geven en zelf in de verdediging gaan staan. We willen nog altijd ons eigen spel spelen, maar we zullen de restverdediging goed moeten verzorgen”, bevestigt de coach van Antwerp FC.

Felice Mazzu: “Titel voor Royal Antwerp ultiem doel”

Royale Union SG begon de PO1 met een zege op RSC Anderlecht (3-1) en gaat met vertrouwen op pad naar Royal Antwerp. Toch is er weinig druk bij de ploeg en dat is volgens coach Felice Mazzu gunstig. “Wat ons overkomt moet ons veel ambitie geven en de wens om iets moois neer te zetten. Maar als het niet lukt voor Union, zal het geen ramp zijn. De titel is voor ons niet het ultieme doel, in tegenstelling tot Royal Antwerp”, zegt coach Mazzu.

“Je moet in alles geloven”

“Driekwart van de spelers in onze club heeft geen ervaring met play-offs. We zijn hier om te leren van clubs die gewoon zijn om voor de titel te strijden.” Toch heeft hij wel een beetje hoop op een tweede titel op rij. “We zeggen tegen onszelf dat niets onmogelijk is. Je kunt niet op het hoogste niveau spelen en dan zeggen dat het onmogelijk is. Je moet in alles geloven. En het is deze mentaliteit die ons ook zondag tegen Royal Antwerp op de been houdt.”

Statistieken

Na een speelronde staat Royale Union met 42 punten op de eerste plaats. De ploeg van coach Mazzu wordt gevolgd door Club Brugge dat 39 punten heeft. Royal Antwerp en RSC Anderlecht hebben beide 32 punten.

Head 2 Head

De voorbije keer dat Union SG op bezoek kwam in Antwerpen was op 5 februari jl. De ploeg uit Brussel won met 0-2 van RAFC. Deniz Undav nam beide goals voor zijn rekening. De match in Brussel werd wel door Antwerp FC gewonnen. Begin dit seizoen werd het 1-2 op Dudenpark.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp speelde voorbije weekeinde op verplaatsing bij Club Brugge. De ploeg van coach Priske verloor ginds met 1-0 van de Bruggenaren. Door een treffer van Club-speler Tajon Buchanan reisde de Antwerpenaren in deze eerst PO1 speelronde met lege handen naar huis.

Huidige vorm Royale Union

Royale Union SG speelde voorbije weekeinde thuis tegen RSC Anderlecht. De ploeg van coach Mazzu zegevierde met 3-1 van Paars-wit. Bart Nieuwkoop scoorde al in de tweede minuut van de match voor Union SG. Dante Vanzeir en Kaoru Mitoma maakten de overige twee treffers en daar had Anderlecht weinig op in te brengen.

Lappenmand

Royal Antwerp-speler Viktor Fischer is geblesseerd en zal zondag niet aantreden tegen Royale Union. Abdoulaye Seck is geschorst door twee keer geel en moet een match brommen.

Bij Royale Union is Senne Lynen nog niet hersteld van een gescheurde knieband.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen voorzichtig een overwinning van Royale Union SG. Wij denken dat het een gelijkspel wordt en vullen een 2-2 puntendeling in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze PO1-match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de Championship play-offs.

Quoteringen Royal Antwerp – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren hebben voor deze PO1-match ferme quoteringen voor u gereedstaan. De hoogste odd wordt uitgekeerd als het zondag een gelijkspel wordt. Er staat een bookmakers-quotering van maximaal x 3.20 keer uw speelbedrag voor u paraat als de ploegen de punten gaan delen.

Zegeviert Royal Antwerp voor eigen publiek in het Bosuil Stadion? Dan kunt u tot maximaal x 3.20 keer het speelbedrag winnen bij de Belgische wedkantoren.

Een overwinning van Royale Union SG staat op een maximale pre-odd van x 2.10 keer uw speelbedrag genoteerd.

De PO1-match Royal Antwerp FC – Royale Union SG wordt gespeeld op zondag 1 mei om 13:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Heeft u goesting om te wedden op voetbal? Laat uw voorspelling op tijd achter bij de bookmakers en scoor via VoetbalGokken.be de beste deals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN