Wedden op PO1-match Club Brugge – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 april 2022     0 REACTIES

Deze zondag treffen Club Brugge en Royal Antwerp elkander in de eerste speelronde van PO1. De ploegen gaan strijden om de titel een ticket voor de Champions League. Club speelt voor eigen publiek op Jan Breydel en is de favoriet voor dit duel. Op welke ploeg zet u uw geld in? Vind de strafste pre-odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Alfred Schreuder: “Antwerp FC zal proberen alles om te winnen”

Dit weekeinde start Club Brugge de Championship play-offs met een thuismatch tegen Royal Antwerp. Club-coach Alfred Schreuder voorspelt dat de ploeg uit Antwerpen strijdlustig zal zijn.   “Antwerp zal van alles proberen om te winnen, maar dat zullen wij ook doen”, zegt de trainer van Blauw-zwart.

“Wij zijn de beste ploeg”

Club Brugge staat op de tweede plaats van de PO1-poule en wordt zelfs door velen al als mogelijke kampioen aangewezen. Als het aan coach Schreuder ligt moet dat ook mogelijk zijn. “Ik ben niet bezig met wie onze grootste concurrent is. Wij vinden dat we de beste ploeg kunnen zijn. Die uitstraling moeten we hebben, de lat wordt heel hoog gelegd. Je weet dat het een topwedstrijd is met twee ploegen die kampioen willen worden. En zondag zullen we daar voor spelen”, aldus coach Schreuder.

Brian Priske: “Wij kunnen Club Brugge pijn doen”

Royal Antwerp FC is dus gewaarschuwd als het zondag het gras van Jan Breydel betreedt. Antwerp-coach Brian Priske: “Club Brugge veel goede spelers. Het is de beste ploeg in België. Ze hebben meer dan waardige alternatieven. Met hun huidige coach spelen ze week na week beter, maar wij kunnen hen defensief pijn doen. We hebben verschillende snelle offensieve spelers, waar ik zondag veel van verwacht”, blikt de Deense coach van RAFC alvast vooruit.

“Genoeg kwaliteit”

Ook voor de overige duels in PO1 heeft coach Priske vertrouwen. “Ik zie genoeg kwaliteit om veel punten te pakken. We pakten zeven punten in de onderlinge wedstrijden tijdens de reguliere competitie. Drie tegen Union, drie tegen Anderlecht, één tegen Club Brugge. Wel, ik wil nu meer dan die zeven punten halen de komende weken. En dat is mogelijk. Nogmaals: we moeten er gewoon in geloven”, besluit trainer Priske.

Statistieken

De ploeg die PO1 start met de meeste punten is Royale Union SG. De ploeg uit Brussel begint de Championship play-offs met 39 punten. Club Brugge staat op de tweede plaats met 36 punten. RSC Anderlecht en Royal Antwerp hebben beide 32 punten.

Head 2 Head

Club Brugge en Royal Antwerp speelden op 27 februari dit jaar voor het laatst tegen elkander. De Bruggenaren maakten toe gehakt van de ploeg uit Antwerpen en wonnen met 4-1. In Antwerpen waren beide teams aan elkander gewaagd. Op 24 oktober voorbije jaar kwamen Club en RAFC niet verder dan een 1-1 gelijkspel in het Bosuil Stadion.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge sloot de reguliere competitie af met een duel tegen KV Mechelen. Het team van coach Schreuder zegevierde met 2-0 van KVM. De laatste match die Club verloor in de Jupiler Pro League was tegen KAA Gent. Begin februari kwam de ploeg uit Gent zegevieren in Brugge met 1-2.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp FC heeft een iets minder stabiele zegereeks opgebouwd. De ploeg van coach Priske speelde haar laatste competitiematch tegen Cercle Brugge. Het team uit Antwerpen speelde thuis, maar het werd wel een 1-1 puntendeling tegen de Brugse ploeg. In de speelronde daarvoor werd met 0-1 gewonnen van OH Leuven.

Lappenmand

Club Brugge kan PO1 beginnen met een geheel fitte selectie. Ook zijn er geen spelers geschorst voor deze eerste play-off match.

Royal Antwerp beschikt zondag nog niet over Bjorn Engels en Viktor Ficher. Beide spelers herstellen van een blessure. Birger Verstraete is voor deze match geschorst door een gele kaart.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege van Club Brugge. Wij verwachten ook dat de Bruggenaren zullen zegevieren en vullen een 2-1 overwinning van Club in bij de online wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor deze match op Jan Breydel?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de duels in PO1.

Quoteringen Club Brugge – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen voor dit duel scherp ingeschaald. Zo wordt er met maximaal x 5.25 keer uw speelbedrag een torenhoge quoteringen uitgekeerd als Royal Antwerp FC komt zegevieren op Jan Breydel.

Nog meer straffe pre-odds vindt u bij de bookmakers bij een gelijkspel. In het 1X2 spelsysteem wordt een odd van maximaal x 4.20 keer uw speelbedrag aangehouden als de ploegen de punten delen in deze eerste PO1-speelronde.

Een overwinning van Club Brugge is in de pre-fase gemiddeld x 1.53 keer uw inleg waard. Check alle odds en specials bij uw bookmaker voordat u uw voorspellingen definitief plaatst.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 24 april om 13:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Wilt u erbij zijn als de bookmakers de eerste pre-odds uitkeren voor dit PO1-seizoen? Vul dan vandaag al een voorspelling in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be! Vergelijk, zet in en win bij uw wedkantoor.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN