Wedden op midweeks JPL-duel OH Leuven – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 december 2021     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League wordt deze week speelronde negentien afgewerkt. In deze ronde treffen OH Leuven en Club Brugge elkaar. De ploegen spelen op Den Dreef voor niets minder dan drie punten. Gaat u ook voor de hoogst mogelijke bonus spelen bij de Belgische wedkantoren? VoetbalGokken.be heeft de hoogste pre-odds voor u opgezocht.

Marc Brys: “Goed resultaat boeken tegen Club”

Er staan dit jaar nog drie speelronden op het programma van de Belgische Pro League. OH Leuven speelt nog tegen Standard Luik en Sporting Charleroi, maar woensdag wordt eerst Club Brugge verwacht in Stadion Den Dreef. OH Leuven-coach Marc Brys en zijn team zijn er klaar voor. “We willen laten zien dat we goed kunnen voetballen. Vanuit een positieve ingesteldheid trachten we een goed resultaat te boeken. Iedereen zal het beste van zichzelf geven”, zegt de coach van OHL over de volgende match in de Jupiler Pro League.

“Club speelt niet altijd geweldig”

De coach weet dat er wat verschil in de krachtverhoudingen zit tussen OHL en Club. “Wij hebben niet veel nodig om door te breken. Op dit moment blijven we naar mijn gevoel wat hangen en breken we niet door. Hoe langer je daar blijft hangen, hoe meer het een mentaal spelletje wordt en dat is iets wat je wil vermijden. Maar ik denk niet dat de ploegen die bovenaan staan altijd geweldige wedstrijden spelen, maar zij slagen erin om de uitslag naar zich toe te trekken. Dat maakt het verschil”, aldus coach Brys.

Philippe Clement: “Hard te strijd aangaan tegen OH Leuven”

Aan het Europese voetbalseizoen kwam voor Club Brugge voorbije week een eind. De ploeg van coach Clement werd vierde in de groepsfase van de Champions League en dus legt de coach de focus nu volledig op de Jupiler Pro League. Voorbije weekeinde werd er alweer gewonnen van Zulte Waregem met 3-0. “We hebben onszelf opgeraapt om heel hard de strijd aan te gaan, erin te geloven en voor de overwinning te gaan. Dit is waar Club Brugge voor staat: no sweat, no glory, er altijd voor blijven gaan en dat gaan we woensdag ook bij OHL doen”, zegt de coach van Club Brugge.

“De honger is groot”

Club Brugge staat op de tweede plek in de Belgische Pro League. Om koploper Royale Union SG voorbije te kunnen, moet Club matches blijven winnen. Clement: “De honger is groot als we woensdag naar OH Leuven gaan. Er zijn dit kalenderjaar nog drie matchen te spelen. We moeten nu geconcentreerd blijven om nog drie keer hetzelfde te doen. Dat is niet makkelijk, dat weet ik, maar we gaan ervoor!”, besluit de coach van de regerend Belgisch kampioen.

Statistieken

In de Jupiler Pro League staat Royal Union SG na achttien speelronden en veertig punten nog altijd bovenaan de tabel. Club Brugge volgt de ploeg uit Sint Gillis met 36 punten. Royal Antwerp FC is de nummer drie in het rijtje met 33 punten. OH Leuven vinden we pas terug op de veertiende plaats. De ploeg van trainer Brys heeft twintig punten. KV Oostende staat net een plaatsje hoger dan OHL, maar heeft net zoveel punten.

Head 2 Head

Ruim een jaar geleden speelden OH Leuven en Club Brugge voor de laatste keer tegen elkaar. De ploeg uit Heverlee wist met 2-1 te winnen van de Bruggenaren.

OHL speelde de laatste jaren niet elk seizoen op het hoogste voetbalniveau, maar wist in die seizoenen wel regelmatig van Club Brugge te winnen. Dat gebeurde ook in 2012 en 2011. Het werd toen zelfs 4-1 (2012) en 3-1 (2011). De laatste overwinning van Blauw-zwart was in 2016. Het werd toen 0-1 voor Club.

Huidige vorm OH Leuven

OH Leuven begon deze week met een verloren match bij KV Kortrijk. De ploeg van coach Brys verloor er met 2-1. Een week eerder gingen er thuis ook al een pak punten verloren tegen KAA Gent (0-1). Eind november wist OHL nog knap te zegevieren van Royale Union. In Sint Gillis werd met 1-3 gewonnen door de ploeg uit Heverlee.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije zondag op Jan Breydel tegen SV Zulte Waregem. De ploeg van trainer Clement wist met 3-0 te winnen van de bezoekers uit Waregem. Midweeks werd de loodzware UEFA Champions League match tegen PSG in Parijs verloren met 4-1, maar in de Belgische Pro League verloren de Bruggenaren hun laatste duel van KV Mechelen. Op 19 november werd er met 2-1 verloren.

Lappenmand

Zowel OH Leuven als Club Brugge kunnen de match van woensdag starten met een fitte basiskern. Ook zijn er geen spelers geschorst. Het valt echter te bezien of dat bij de aftrap ook nog altijd het geval is. Er zijn hier en daar wel wat twijfelgevallen die nog onder behandeling van de clubarts staan.

Prognose

Onze prognostiek voor OH Leuven – Club Brugge is een zege voor de bezoekers uit Brugge: 0-2. Wat is uw voorspelling voor dit duel op Den Dreef?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match in de Belgische Pro League. Zo ook de maximale bonus bij onze wedtip: winst voor Club Brugge.

Quoteringen OH Leuven – Club Brugge

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds het hoogst in bij een zege van OH Leuven. Bij een overwinning van de ploeg van Brys staat er een uitkering van x 5.50 keer uw speelbedrag voor u gereed.

Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem maximaal x 4.30 keer uw speelbedrag waard. Zegeviert Club woensdagavond op Den Dreef? Dan kunt u rekenen op een bonus van x 1.58 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match OH Leuven – Club Brugge wordt gespeeld op woensdag 15 december om 21:00 uur op Den Dreef te Heverlee. Voorspelt u deze wedstrijd via VoetbalGokken.be? Dan speelt u bij de meest betrouwbare en veilige Belgische wedkantoren.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN